Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EFL Cup - 3rd Rnd - Leicester City vs Chelsea (20.09 uto)

13 člana su glasala

1. 1.

• Natezanje do samog kraja i teÅ¡ku pobjedu
      53%
      7
    • Dva brza gola i lagana pobjeda
      23%
      3
    • Zaostatak od 2-0 i tri Conteove izmjene u 85. minuti
      15%
      2
    • Ispadanje iz takmičenja i fokusiranje na ligu
      7%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kod RLCa mi je najveci problem kurcobolja. Covjece ako ti je mrsko trcati i igrati, goni se u picku materinu. Prosto ne mogu da vjerujem ove danasnje djece. Ne igra i kad mu se ukaze prilika on se vuce po terenu.Daj ba...

Sa TC-a. Al dinosaur Ivanovic  =))

Now I am asking just one thing. I want Conte to stick to his own words and select players based on their performances, not names. Come on, Azpi on the right side is a different animal, a left footed Alonso is much better than the dinosaur Ivanovic. Moses and Cesc surely made their own claims. Stop this bulshit with Oscar and Ivanovic. As mentioned above, if we want to raise our game, some players changes have to be done.

Alonso nista specijalno, svaku je vratio nazad stoperu ili Maticu, nema utrcavanja, ne probija, samo na siguricu je igrao. Jos ga je u defanzivi Gray par puta slomio i probio bez problema. Luiz i Cahill su brate ocajni bili, bas nekoliko smijesnih reakcija. Mozda i najgora kad ih je preskocila duga lopta i Musa izbio sam pred golmana na 2:2. Dave fenomenalan, kakva golcina a niko da ga spomene. Igracina. Svjezina Coste i Hazarda prelomila utakmicu u nasu korist. Fabregas dobar, Moses solidno ko i uvijek. Michy se hrvao s protivnickim stoperima, nije los bio s obzirom da nije dobio lopte skoro nikako. Pedro jebeni kurton od igraca, nikakav. Loftus imao par finih pokusaja i proigravanja, mada nekako nedefinisana mi njegova uloga na terenu.. jel spic, poluspic, desetka? Definitivno ne vidim njemu buducnost na toj poziciji. U sistemu 4-3-3 na sredini bi mogao pruziti najvise. Cudi me da Conte ovo radi s tim igracem.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

RLC je mogao biti Lampsov nasljednik, ali vec par puta me razocarao ocajnom igrom i neborbenoscu...

Ne bih rekao da nije borben i da ga boli kurac, nisam to primijetio. Trci i Pogba onako nekad, visok je igrac, mozda djeluje da nije uvijek fokusiran. Ali cinjenica je da je cijelo vrijeme u mladjim kategorijama igrao malo dublje i iz drugog plana koristio prostor svojim dugim korakom kad povuce i prenese loptu pred 16-erac. Ovaj prelaz u prvi tim je kljucan i moram priznati da ne vidim buducnost za njega na 10-ki bas kao sto ni Lampard nikad nije se snalazio najbolje na toj poziciji, a pogotovo ne u spici napada. Vidjecemo, zasad ne obecava situacija. Nesumnjivo je da momak ima talent i fizicke predispozicije za vrhunskog igraca, to se vidi iz aviona. Do trenera je da to isklesaju, u pitanju je 20-godisnjak ipak. Rano je jos da pricamo "mogao je biti".

Dave fenomenalan, kakva golcina a niko da ga spomene.

Spomeni da je vratio loptu Okazakiju za 1-0. :P

Mi cemo realno ove sezone da trazimo balans u igri. Kreativna igra sa jakom odbranom i posedom lopte. Jbg tezak zadatak i za ovaj celsi mislim nemoguca misija.
Sa zadnjom linijom ima da se nagrickamo noktiju. Realno ni luiz ni cahil ni bane ne mogu imati mesta u prvih 11 i nema trenera koji ce od njih napraviti dobru celinu. Oskar takodje ne moze biti igrac koji moze imati ulogu u timu koji ima visoke ambicije. Mozda bi se snasao u nekom sauthemptonu vest hamu ali kod nas nema sanse. To je vidljivo svima a nadam se i Conteu. I sve dok ne prodamo 2 3 igraca od pobrojanih i dovedemo 2 3 koji vrede mi cemo biti tim koji ce biti na granici prva 4 u Pl u.

Zlocin je sta ovaj covjek radi malom Loftusu. A u pozicionom napadu CFC izgleda otprilike kao Sunderland.

Treba aplaudirati i upravi koja sve ove godine nije otjerala Mikela, Matica, Ivanovica, Oscara,...

Arsenal sinoc odmorio cijelu ekipu, osim Xhake niko nije igrao iz prve postave. Mi igrali produzetke, nadam se da to nece uticati na utakmicu protiv Arsenala u narednom kolu u premiershipu.
Čelsi je u utorak uspeo da se vrati nakon 2 gola zaostatka od Lestera i nakon toga dođe do pobede.

Plavci su uspeli da to učine po prvi put nakon 14 godina.

--------
Procitah ovo na fb. Dal je moguce jbt? Meni stvarno ne pada napamet neka tekma da smo gubili 0:2 i na kraju dobili u novije vrijeme. Sjeca li se ko?

Čelsi je u utorak uspeo da se vrati nakon 2 gola zaostatka od Lestera i nakon toga dođe do pobede.

Plavci su uspeli da to učine po prvi put nakon 14 godina.

--------
Procitah ovo na fb. Dal je moguce jbt? Meni stvarno ne pada napamet neka tekma da smo gubili 0:2 i na kraju dobili u novije vrijeme. Sjeca li se ko?

Istina je, gledao sam rezultate na TM-u. Tražio sam i našao da je u pitanju utakmica sa Charltonom na otvaranju sezone 2002/03. http://www.transfermarkt.co.uk/spielbericht/index/spielbericht/19720

Zanimljivo je to što je tada Ranieri bio naš trener...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.