Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Chelsea vs Burnley (27.08. sub)

9 članova je glasalo

1. 1. Ishod meca

• Pobeda Celsija "na misice"
      25%
      2
    • Uedljiva pobeda Celsija
      75%
      6
    • Remi
      0%
      0
    • Poraz
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Protiv Liverpula su dali dva gola iz dve šanse sa 20% poseda, tako da očekujem horor od utakmice, ne bih se iznenadio da počnemo sa Batsmanom i Diegom u napadu, Fabregasa očekujem obavezno.

Inače, Matić je protiv njih dobio crveni karton pre godinu i po i od te utakmice je načisto propao.

Pod obavezno je da Fabregas igra. Ovo je utakmica gdje cemo imati loptu u nogama preko 60% i on je jedini koji umije da proturi loptu iza ledja odbrane.

Ocekujem pobjedu i mislim da cemo u ovoj utakmici natrpati mrezu protivnika.

Mogao bi Betmen zaigrati od prve i naravno Fabregas i Moses(ako Willian ne bude spreman),ako budu ova trojica startala ili samo ova zadnja dvojica bit će 3-1,4-1.
Najavljuju da ce ovako biti danas :
Courtois (GK)
Ivanovic, Cahill, Terry (C), Azpilicueta
Kante, Matic, Fabregas
Hazard
Costa, Batshuayi

Opet Matić u prvih 11 i jebeni Oscar. Pa Oscar je nekome u klubu dao guze ne vidim drugo objašnjenje, Ako 10 od 10 navijača Chesleaja kaže da nije dovoljno dobar za naš klub kako to da stalno igra?

Zadovoljan sam prikazanom igrom u prvom poluvremenu, pritisnuti i u drugom poluvremenu i jos jednim golom rijesiti utakmicu.

Odlična utakmica, stalna dominacija, doduÅ¡e malo su pali oko 70. minute i tu je imao Burnley par vezanih udaraca iz kuta al dobro je sve proÅ¡lo. 

Malo tko od naÅ¡ih da je loÅ¡ bio, Hazard se definitivno vratio a danas je opet silova obranu, kad ga ide nema mu kraja. Willian isto odličan, zadnji gol nisam vidio, puko mi stream. 

Sve u svemu lijep nastavak niza, moglo je bit i 5-6 komada u mreži Burnleyja ali dobro je i ovo, samo nek se nismo mučili i neka igra napokon liči na neÅ¡to iako Burnley i nije mjerodavan previÅ¡e al eto. :D 

Prvi clean sheet nakon 13 utakmica na Bridge-u, najduži niz od 1961. godine. Jedna od najdominantnijih partija poslednjih godina, ni u jednom trenutku nisu ugrozili gol fudbaleri Burnleya, iako početni sastav sa Matićem i Oskarom nije previše obećavao.

Kosta je malo podbacio u završnici, dobro što se to desilo danas kada smo već imali solidnu prednost.

Ovo je izgledalo odlicno, rezultat je mogao biti i veci. Trenutno smo prvi i imamo jos posle reprezentativne pauze laksih utakmica, treba skupiti sto vise bodova.
Super utakmica danas, uzivao sam. Totalno smo ih samljeli igrom, trkom, presingom. Moglo je komotno i 5 komada puci. Svaka cast momcima i Conteu, nadam se da mogu ponoviti ovakve partije.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Odlicno. Volio bih da je ranije uveo Micija umjesto Koste, nije mog'o 'leba. Bolje da je nekog drugog stavio umjesto Pedra. Covjek kao da je atleticar, napuca loptu i trci za njome, nikakve tehnike jbt.

Rutinska pobjeda kao nekad u doba Ancelottija. Samo se realizacija mora popraviti. Probao bih s Batshuayjijem iducu tekmu u prvih 11 umjesto Coste i naravno Fabregas umjesto Oscara hadalja

Nakon ove partije tj nakon ovih partija na pocetku sezone, zaista prava steta sto je sad pauza, uzivam u ovom, rekao bih novom/starom Chelseaju. Milina gledati utakmice voljenog tima, a kad se sjetim ranijih sezona i nikakve igre...

Jedna zanimljivost: 

Prije ove sezone, Burnley je u Premiershipu nastupao u sezonama 2009/10 te 2014/15 a u obe sezone je Chelsea na kraju bio Å¡ampion. 

x9eY706.png

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.