Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eduardo (2016-2019, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

Golman Dinama iz Zagreba, Eduardo, danas je postao novi �lan Chelseaja, objavila je službena klupska stranica.

33-godišnji golman je bio dio ekipe koja je osvojila ovogodišnji Euro 2016, a sinoć se sa svojim bivšim klubom uspio plasirati i u grupnu fazu Lige prvaka.

"Kad je došla ponuda Chelseaja, nisam oklijevao. Ovo je najbolja i najteža liga, te apsolutno nivo iznad lige u kojoj sam do sada igrao. Zato je ovo za mene novi izazov, ali osjećam se odli�no i spreman sam za njega", rekao je Eduardo.

"Sve moje kolege su uvijek govorile da im je san igrati u Premier ligi, gdje igraju najbolji klubovi i najbolji igra�i. Sretan sam što sam ovdje i nadam se da ću ispuniti o�ekivanja."
Nije da sad branim Begovica, potpuno je nebitno da li ce drugi golman biti Begovic ili Eduardo, ali placati odstetu 1,5 milion a treci golman moze biti Delac ili mogao je i Amelia ostati. Stvarno imamo najlosiju upravu u premiershipu.

Ovaj komotno može kući, isto će se naigrati kao i u Londonu da je.

Sto ga briga i da ne dobije ni minute,kad ce dobijati duplo vise para no u Dinamu sigurno.
Koliko je predobar zivot ovim trecim golmanima u jacim klubovimau

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Sto ga briga i da ne dobije ni minute,kad ce dobijati duplo vise para no u Dinamu sigurno.

Logično. Nisam ni rekao da mu je loše to :D

Sa današnje pressice:

‘The situation is very clear. We have three goalkeepers now: the first is Courtois, the second is Begovic, the third is Eduardo.

‘We needed a third goalkeeper because [Jamal] Blackman went on loan. We are happy Eduardo is with us.’

• 8 mjeseci kasnije...

o Božjji si Bože

a ništa, ostaje nam znači on, umjesto da je na njegovom mjestu neki naš mlađarac za manju plaću..prči ga

a begović zmajina ako je pametan a vjerujem da je, i ako će misliti na svoju karijeru vrijeme mu je da ode u neki klub gdje će biti broj 1 jer to i zaslužuje, pošto kurta ostaje sigurno..

i sad da je sve kako treba, taj drugi golman da valja  bio bi eduardo al džaba, kixer i goni ga, bit će nam i dalje treći, a klub će dati neku lovu za nekog boljeg koji će tu i tamo uletjeti umjesto kurte..

baš me zanima ima li conte hrabrosti ići u sezonu sa kurtom kao prvim pikom, i edvardinjom kao drugim ili će zbilja sukladno mojim očekivanjima kupiti novog drugog golmana, pošto su šanse da neki mladi se ugura u tu cijelu priču nikakve

• 6 mjeseci kasnije...
Jasna stvar, al bojim se da itekako finu lovu dobiva a treci je golman..
I ok neka bude treci, al da me se pita ja ne bih kupovao caballera, nego bi nas mladic bio drugi a npr eduardo treci onda..
Btw nagledao sam se eduarda u dinamu, i kiksao je mali milion puta i nikako ga nisam simpatizirao, pa odatle jos i najvise ide moj animozitet ka njemu 😂😉

Ugl do sada evo bez greske covjek, svaka cast 😂
Ha ima i tu istine,jer jbg sa tim golmanima je uvijek tako bilo, osjetljiva pozicija..
Ugl ako nam kurta ode neophodno ce biti odmah naci novog jako kvalitetnog golmana

I on je u godinama, a sigurno da mu je prekretnica u karijeri bila onaj teški lom noge dok je igrao u Arsenalu. Pa onda pokušaj povratka u pravu formu u Šahtaru. Ali neka nama njega, makar i na klupi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.