Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Chelsea - West Ham (15.08. pon)

Istaknuti odgovori

Chelsea-Vs-West-Ham-United.jpg

Sezonu otvaramo londonskim derbijem sredine tabele, Chelsea dočekuje West Ham. Očekuje se da će Konte izvesti sastav:

chelsea-football-xi_3761467.jpg?20160810

Gotovo isti kao prošle sezone, Zouma nije još oporavljen, a ni bekove nemamo još. Srećom po nas, Bilić je izjavio da Payet nije dovoljno spreman za ovu utakmicu, tako da makar on neće praviti haos ovoj odbrani.

Mislim da ćemo sigurno primiti gol, pitanje je samo da li će Hazard, Costa i Fabregas biti u dovoljno dobroj formi da daju više nego što odbrana može propustiti. Ono što smo videli u predsezoni obećava.

• Odgovori 55
  • Pregledi 4,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Očekujem pobjedu 3-1,4-2 s ovim balvanima u odbrani nemoguće je ne primiti gol.Mislim da ćemo dominirati većim dijelom utakmice,ali naravno u odbrani će biti propuh.

1-0, 1-1, tako nesto. Daj boze da bude vise golova, mada sumnjam. I ova formacija gore, nikako. Ne mogu ocima vise ove 4 2 3 1.

Znači prošlo je ljeto, i kao što sam očekivao, nismo ništa kupovali. Jedina promjena Kante. Azpi opet na neprirodnoj poziciji, u prvom timu oronuli Ivanović, obrana šuplja. Trio naprijed Willian Oscar Hazard katastrofa osim Hazarda, ali i on će biti ako nije u formi. Znači ovo je u suštini onaj tim koji je prošle sezone završio na 10. mjestu. Kante to ne može promjeniti, jer jedna lasta ne čini proljeće. Od ove sezone apsolutno ništa ne očekujem.

Ma pobjeda, uz jak tempo i 90 minuta napadanja.  Conte je to, čovjek i od balvana pravi igrače, odlične igrače.

Znači prošlo je ljeto, i kao što sam očekivao, nismo ništa kupovali. Jedina promjena Kante. Azpi opet na neprirodnoj poziciji, u prvom timu oronuli Ivanović, obrana šuplja. Trio naprijed Willian Oscar Hazard katastrofa osim Hazarda, ali i on će biti ako nije u formi. Znači ovo je u suštini onaj tim koji je prošle sezone završio na 10. mjestu. Kante to ne može promjeniti, jer jedna lasta ne čini proljeće. Od ove sezone apsolutno ništa ne očekujem.

daleko od toga da nam je ekipa bajna, ali još dalje je to da je prošle godine za 10 mjesto kriva nekvaliteta igrača. Neka Conte napravi dobar posao na terenu, neka uspostavi sistem, neka nam igra napokon ima glavu i rep, neka počmemo igrat smislene i uigrane napadačke akcije, to je ono što ponajprije očekujem od Contea, a pojačanja će već doć, ionako nam đabe sva pojačanja svijeta bez trenera koji sve to zna posložit u smislenu momčad...

Ocekujem pobjedu, West Ham je fizicki jaka ekipa, ali ipak vec za 3 dana igraju europske utakmice, mozda mozemo ocekivati da nece izvjesti najaci sastav. Nas sastav ce biti isti kao prosle sezone.

• Autor

Pobeda ili poraz nas ne zanima, ALI BORITE SE ZA GRB NA GRUDIMA!!!

Nije ti ovo Crvena Zvezda.

Obično tim koji zatvara prvo kolo u ponedeljak osvaja titulu, xexe, prošle sezone je ta tradicija prekinuta kad su igrali City i WBA.

MANCHESTER IS BLUE!

Dok je London plav a Beoggrad i Leskovac crveno- beli Mancester moze da bude i lila, lila svee
Al sto se ti osvedocenom izdajniku Murinja i svete mu vere bunkerizma unosis u facu s tim? :D
  • Autor

Dok je London plav a Beoggrad i Leskovac crveno- beli Mancester moze da bude i lila, lila svee
Al sto se ti osvedocenom izdajniku Murinja i svete mu vere bunkerizma unosis u facu s tim? :D

Pa ako je Mančester plav, i London je plav ako razumeš eheheh

Majke mi sanjam sinoc utakmicu i kako igramo neki vraški visok i jak presing.Zabijamo golove kao od šale i nakon pobjede ( ne znam rez ) svi nam se dive, svi mediji pišu samo o nama i kako je ovo neki novi Chelsea... Naravno probudim se i sve mi je jasno :/

Mislim da ce se bar u prvih par kola sastav i formacija temeljiti na Chelseaju iz prošle sezone iako mi je muka od toga taj Chelsea mi je ogadio fudbal tako da ne očekujem nesto specijalno promjena eto jedino da nas Conte oduševi nekim novim pristupom i stilom igre, najvise se nadam da su popravili igru bez lopte. Ja da se pitam kao što se ne pitam počeo bi sa 4-3-3 odbrana onakva kakva jedino i moze biti goli prosjek, u sredini Matić-Kante-Fabregas, napred Hazard, Costa i jos neko Willian, Michy što da ne ili Oscar. Znamo da Oscar uvijek dobro otvara sezonu i da nije nesto koristan po krilu ali njegovim prisustvom u formaciji 4-3-3 mozemo puno dobiti na rotaciji po pozicijama u toku utakmice ili probati Oscara sa Maticem i Kanteom na sredini jer Oscar ima puno vise radnih navika nego Fabregas. Uglavnom dobro bi nam došla bilo kakva pobjeda na startu sezone, West Ham kao West Ham jaka fizički ekipa sa ipak nesto kreacije dobro je to spojio Bilić, vec vidim kako nas Caroll jebe u skoku, ne liči mi na neku laganu utakmicu ali eto vidjet cemo..

pojma nemam  sta da ocekujem ni od utakmice ni od sezone, al bas :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gQnFN1vTQ9s[/media]

West Ham budi lijepe uspomene, barem meni.

Večeras očekujem pobjedu, daleko od toga da će biti lagano, dobra je ekipa WH. Mogao bi Costa večeras imati svoju večer, prizivao ga je i Conte 

courtois, azpi, terry, cahill, ivanovic, matic, kante, oscar, willian, hazard, costa. Sastav mi se ne sviđa, cesc na klupi a oscar i matic u igri, ali jebe mi se za sastav ako to bude dobro izgledalo, strah me za obranu, samo da damo više nego što ćemo primiti, jer ćemo ga primiti sigurno

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.