Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: Southampton 1 - 2 Chelsea (27.02. sub) [3]

4 člana su glasala

1. 1. Jeste li zadovoljni pobjedom?

• Da
      100%
      4
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Radije Loftus u sredini nego Matić i Mikel. I Fabregas je bolji kad igra povučenije. 

Ma znaš šta, iskreno, mene je Loftus malo i razočarao u onim minutama koje je dobijao. Mladi igrač kada konačno dobije šansu, treba da se trudi, da maximalno trči, požrtvovano igra, ako je kreativac da se nudi te kad dobije loptu da kreira nešto, ako je btb onda nek koji puta iznese loptu, pokrene kakvu akciju, Loftus Bogami ništa od toga nije uradio. 

Uvjek mi je bilo krivo što ne dobija šansu, ali nakon nekoliko njegovih ulazaka, slabo je to i ja lično neću zamjerit Hiddinku ako mu ne bude dao više minute.  Danas je Baba pokazao istu tu kurcobolju (ne govorim zbog greške njegove, desi se svakome, već zbog igre tokom 45 minuta), nijedan sprint nije imao, ništa ništa nije uradio, lagano trčkarao frajer a igra beka, tu moraš jaro moj u sprintu bit non stop. Također ako više ne dobije minute, razumijem Hiddinka.

Jedino Traore je druga priča, momak koristi svaku sekundu na terenu (ne samo zbog golova), momak pokazuje htjenje, želi igrati želi zabiti, želi pretrčati, nadtrčati, koristi minute te ako uvjek bude ovakav sigurno će biti odličan igrač, vrlo vjerovatno i u našem klubu, Conte sasvim sigurno neće se libit dati mu šansu.  A ovi što ležerno igraju, nigdje neće moći igrati, a kamo li na velikoj sceni.

Tako da radije Matić i Mikel, nego mladi Ruben kojeg boli kurac, talenat jest, šminka jest, navijači i uopće engleska javnosta ga forsira, ali treba on jiš pure jest i znoja prolit da bude starter u Chelseaju. 

Kenedy koristi lijepo šansu, te nije mi jasno zašto dugo, dugo nije igrao do danas.

Nisam gledao tekmu ali verujem da nije bilo lose jer je velika stvar za ekipu koja je bila u najgorem mogucem stanju do pre 2 meseca da ovako preokrece mec i pocne da redja pobede a to ce sad krenuti nadam se.
Da smo promenili trenera kad je bila ona reprezentativna pauza u oktobru posle poraza od Palasa ja msm sad bi bili negde 5.-6 na tabeli i u borbi za LS.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ma znaš šta, iskreno, mene je Loftus malo i razočarao u onim minutama koje je dobijao. Mladi igrač kada konačno dobije šansu, treba da se trudi, da maximalno trči, požrtvovano igra, ako je kreativac da se nudi te kad dobije loptu da kreira nešto, ako je btb onda nek koji puta iznese loptu, pokrene kakvu akciju, Loftus Bogami ništa od toga nije uradio. 

Uvjek mi je bilo krivo što ne dobija šansu, ali nakon nekoliko njegovih ulazaka, slabo je to i ja lično neću zamjerit Hiddinku ako mu ne bude dao više minute.  Danas je Baba pokazao istu tu kurcobolju (ne govorim zbog greške njegove, desi se svakome, već zbog igre tokom 45 minuta), nijedan sprint nije imao, ništa ništa nije uradio, lagano trčkarao frajer a igra beka, tu moraš jaro moj u sprintu bit non stop. Također ako više ne dobije minute, razumijem Hiddinka.

Jedino Traore je druga priča, momak koristi svaku sekundu na terenu (ne samo zbog golova), momak pokazuje htjenje, želi igrati želi zabiti, želi pretrčati, nadtrčati, koristi minute te ako uvjek bude ovakav sigurno će biti odličan igrač, vrlo vjerovatno i u našem klubu, Conte sasvim sigurno neće se libit dati mu šansu.  A ovi što ležerno igraju, nigdje neće moći igrati, a kamo li na velikoj sceni.

Tako da radije Matić i Mikel, nego mladi Ruben kojeg boli kurac, talenat jest, šminka jest, navijači i uopće engleska javnosta ga forsira, ali treba on jiš pure jest i znoja prolit da bude starter u Chelseaju. 

Kenedy koristi lijepo šansu, te nije mi jasno zašto dugo, dugo nije igrao do danas.

Realno matić nije pokazao ništa više cijele sezone koja traje već dobrih 5 mjeseci, tako da mislim kako je bolje dati šansu nekom mladom nego čekati spomenutog

Realno mladic nije dobio nikakvu sansu. Ne mozes da ocekujes nesto ako provede par minuta na terenu. Da je bar vezao 2 utakmice pa da sudimo da li dobar ili los.

Kakva prava Čelsijevska, ispade da smo se branili cijelu tekmu i iz 2 šuta dali 2 gola... Apsolutna dominacija, u prvom poluvremenu manje, u drugom mnogo više i zaslužena pobjeda. Hvala Hiddinku.

U prvom nismo imali nikakvu igru. U drugom smo nesto kao napadali ali sve uglavnom bezidejno i na kraju uz dosta srece iscupali 3 boda. Celzijevski ako mene pitas. :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.