Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: Chelsea 1 - 1 Man. United (07.02. ned) [1]

9 članova je glasalo

1. 1. Prva tri slova abecede su?

• ABC
      55%
      5
    • AVB
      0%
      0
    • RDM
      33%
      3
    • TSO
      11%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 79
  • Pregledi 6,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U pravu si ali mozda malo preterujes. Malo. Fudbaleri nisu genijalci ali ti si previse uprostio stvari.

Mislim i Champion je preterao, opisuje delove akcije, to uopste ne mora tako da ide. Ali neke osnove i ideje moraju da postoje.

Ocekujem X. Da nastavimo "nepobedivost".

Bar od tebe očekujem da provališ da nisam sto posto ozbiljan kad pišem ovo. :D

Oscar je smrt za kontre, mogu biti trojica naprijed koja će odraditi pola posla, ali taj neće igrača nikad pretrčati i predriblati i čistu priliku će upropastiti. Matić isto, već i ptice na grani znaju da će lijevom ili dodati ili što već, carini loptu, namješta se pola sata, čitaju ga ko malo dijete. Gdje su dani kad smo silovali po krilima sa Coleom, Robbenom, Maloudom

loših prvih 15-20 minuta, poslije smo bili osjetno bolji, nedosuđen nam je penal... Willian najbolji pojedinac

Ne bih rekao da je penal, napucana lopta, išlo se iznuditi penal više.......Da je drugom rukom dirao, sigurno bi svirao, ovo je bilo uz tijelo

Ne bih rekao da je penal, napucana lopta, išlo se iznuditi penal više.......Da je drugom rukom dirao, sigurno bi svirao, ovo je bilo uz tijelo

Išao iznuditi penal? lik šutirao sa 5 metara niti je gledao di je obrambeni, pa valjda mu je u cilju da zabije a ne da penal iznudi, a ruka nije bila u prirodnoj poziciji..

• Autor

Bolji smo nego protiv Votforda :D

Pristisli smo ih na par minuta, pa opet stali, ne znam zasto. Gus se izgleda vise boji poraza od Murinja. 

Ne ocekujem veliku promenu u taktici u nastavku, mozda samo vecu borbenost od strane nasih igraca.

Darmian se zalece na nase igrace kao mali majmun, treba na vreme ubaciti Azara, mogao bi da iznudi neku povoljnu situaciju za nas..

Isuste ovo je par mjeseci oporavka za zoumu

Nadam se da nije Ahilova tetiva pukla, moguće da je samo mišić nategnuo.

Da, da, to je tako kad se ne može na Bridgeu pobijediti nikoga. Hiddink out. Sramota da nam Lingaard da gol

Nadam se da nije Ahilova tetiva pukla, moguće da je samo mišić nategnuo.

Da, da, to je tako kad se ne može na Bridgeu pobijediti nikoga. Hiddink out. Sramota da nam Lingaard da gol

Mislim da je koljeno u pitanju

Je li to onaj isti koji nas je i dovukao u ovaj ambis od fudbala? Da!

Tako da ne perite Mourinha kad je on i izvor ovog sranja.

To je onaj sto je od ovih igrača izvukao maksimum, doveo ih na level koji nisu mogli ranije ni zamisliti i to je onaj koji je nakon 5 godina vratio titulu u London.
Mislim da se Roman sada kaje kada vidi da nije bilo do trenera nego do igrača i do onih ljudi koji ni za 75 milona funti ne prodaju jednog od najprecjenjenijih igrača na svijetu, Oscara.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Mourinho kriv haha.........A igrači sve bolje igraju otkako ga nema. Budimo realni, pola ekipe treba prodati jer nema ovdje pomoći.

Nećemo mi naslova vidjeti još dugo godina. Roman nek i dalje drži svog ljubimca Emenala i igrače koji su ovdje da skupljaju plaću. Gadi mi se ovo.
  • Autor

I tako, nema pobjede na Stamford Bridgeu pod Hiddinkom. 

Nema ni poraza...  Prethodnik je od tvrdjave napravio streliste za svakoga ko ume da sutne loptu. 

Zbog jebene postavke na terenu, zbog jebenog forsiranja pojedinih igrača (kojih nebi smjelo biti uopšte u klubu Mikel, Ivanovic i slični) nama ovaj bod izgleda kao pobjeda i to protiv raspalog junajteda u kojem pola ekipe čine klinci neki..

Nula smo, nula u nuli, pišam se ja i na MOurinha (on nas je najviše i unazadio i napravio ovaj klub tako malim da se protiv svih branimo, igramo defanzivno s milion zadnjih veznih) ali i na Hiddinka senilnog koji izgleda brzo zaboravlja utakmice pa svaku novu započinje istim sastavom.  Jbm ti fudbal više, ovako usrani,..

Toliko su mi se Ivanovic i Mikel zgadili, da ću sljedeći put kad ih vidim u sastavu povraćat, mater im jebem glupu, hodat ne znaju a kamo li fudbala da igraju..

Al nema ni poraza xexe

Neka to uspije i protiv psg-a haha a lika stvarno ne idu porazi

Koje jeftino licemjerje, ne želi se kritizirati Hiddinka zbog duplih kriterija.........Žalosno je da na vlastitom terenu ne možemo dobiti nikoga, sramotno. PSG će ovog starog jazavca staviti gdje mu je i mjesto. Meni je muka od ovog.

Bod nam na kraju ne znaci nista. Naivna smo ekipa to je danas i Van Gal procitao. Od samog pocetka u oba poluvremena dopustamo protivniku da nas sabija u kaznjeni prostor i stvara prilike. Kad smo primili gol krenuli smo malo ofanzivnije i odmah se vidjela bolja igra. Ne znam dokle vise da se gura dvojac Mikel-Matic i danas su bili katastrfalni. Jednom treba poluvrijeme da se namjesti na lijevu nogu a drugi ne zna nista osim dodati prvom do sebe.

Kao sto rekoh odrzali smo "nepobedivost". I to je nesto. Mada ove sezone to nije ni bitno. Jedino da se desi neko cudo u LS.

Zbog jebene postavke na terenu, zbog jebenog forsiranja pojedinih igrača (kojih nebi smjelo biti uopšte u klubu Mikel, Ivanovic i slični) nama ovaj bod izgleda kao pobjeda i to protiv raspalog junajteda u kojem pola ekipe čine klinci neki..

Nula smo, nula u nuli, pišam se ja i na MOurinha (on nas je najviše i unazadio i napravio ovaj klub tako malim da se protiv svih branimo, igramo defanzivno s milion zadnjih veznih) ali i na Hiddinka senilnog koji izgleda brzo zaboravlja utakmice pa svaku novu započinje istim sastavom.  Jbm ti fudbal više, ovako usrani,..

Toliko su mi se Ivanovic i Mikel zgadili, da ću sljedeći put kad ih vidim u sastavu povraćat, mater im jebem glupu, hodat ne znaju a kamo li fudbala da igraju..

Mikel u drugom poluvremenu najbolji igrac na terenu.Moze se protiv Mikela stalno srat ali trenutno je covjek bolji od Matica.Njih je De Gea spasio inace bi uzeli 3 boda sigurno.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.