Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 03: Chelsea 2 - 0 Scunthorpe (10.01. ned) [W]

6 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      100%
      5
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Najaci sastav i opet patnja protiv trecoligasa. Igrao sam na kladionici da ce biti 4 gola, da se igra hevtu ne mozemo dati 4 gola.

Jedina dobra stvar gol Rubena, dobra partija u 20-ak minuta Kenedy-a, šteta što je mali Traore dobio onako malu minutažu, većina ostatka ekipe igrala sa velikim bolom u predjelu testisa kada je utakmica u pitanju, tačno pojedince kad vidim počne nešto da mi frče u želucu i moram na šolju hitno...

12507201_10154008325902259_2032320190558

Moglo je i bolje, idemo dalje.

Treba napomenuti da gostima nije sviran cist penal.

Ova pobjeda mi uopšte ne znači na psihološkom planu jer oni su treća jebena liga...

Nisam mislio na tebe ili mene vec na igrace.

Utakmica odigrana da se osradi posao.. zadovoljan sam sto su sansu dobili RLC, Kennedy i Traore. To mi se svidelo.
Nije nesto pretjerano veliki potez, ali s obzirom na njegovog prethodnika Hiddink je ipak pokazao hrabrost uvodjenjem Loftusa na poluvremenu dok smo se mucili i bilo je jos uvijek 1:0. Mourinho to sigurno ne bi uradio ni protiv Scunthorpea. Ali moze i mora to jos bolje, nadam se da ce i biti s obzirom da Guus jos uvijek upoznaje mogucnosti pojedinih igraca. Pohvalno i uvodjenje dvojca Kenedy, Traore.

Velika je hrabrost uvesi Loftusa protiv ekipe za koju ranije nikad nismo ni culi.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći

Tapatalk

Uglavnom dobili su vecu priliku za 45 minuta kod Guusa, nego za celu proslu sezonu i ovu kod Mourinha.

Mourinho je igrao i zadnje 3 utakmice nakon osvojene titule sa najjacim timom.

Šta očekivati od ljudi koji su slijepo branili bivšeg trenera, osim ovakvih ispada.

Sa 50% snage, riješen prolaz u sljedeći krug FA cupa, idemo dalje, do trofeja sa Guusom.

Jedino što preostaje je uzeti ovaj kup, jer ćemo teško do pozicija za Europu, gotovo sam siguran da ne možemo u LP

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.