Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15: Chelsea 0 - 1 B'mouth (05.12. sub) [0]

7 članova je glasalo

1. 1. Koliko bodova Chelsea grabi?

• 3
      28%
      2
    • 1
      14%
      1
    • 0
      57%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 54
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Koji glup sastav,pa na ovog mourinha treba izvrsit atentat...
Katastrofa bez napadača igra. Mijenjaj nešto sunce mu jebem, ovo je debakl totalni.

Oscar nula od veznjaka, ne može opaliti loptu po golu, Pedro luta, Hazard kao špica loš.
Duel igre nema uopće, igrači se izmiču lopti, tragedija.

Gledam Fabregasa preplanuo,treba mu nabiti nogu u guzicu prvo njemu,a onda Murinju ocito da decko ide malo da letuje Zimi usred sezone.

Gledam Fabregasa preplanuo,treba mu nabiti nogu u guzicu prvo njemu,a onda Murinju ocito da decko ide malo da letuje Zimi usred sezone.

Hahahaha al fakat je pocrnio :D
80 minuta se pitam, zasto Ivanovic igra, totalno je visak i nepotreban igrac na terenu. Konstantno je u napadu, cijelu utakmicu ali je tu beskoristan. Lik je od perfektnog desnog beka postao prosjek koji ničemu ne sluzi. Penzioniši se. Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Potjerati pizdurinu s klupe pod broj jedan. Naći trenera pravog i dati mu priliku da pravi sebi tim i uigrava za narednu sezonu.

Drugo, vratiti par momaka s posudbe i odigrati ligu do kraja s našom djecom. 

Potjerati pizdurinu s klupe pod broj jedan. Naći trenera pravog i dati mu priliku da pravi sebi tim i uigrava za narednu sezonu.

Drugo, vratiti par momaka s posudbe i odigrati ligu do kraja s našom djecom. 

Pet trenera ne bi napravilo ništa sa ovom ekipom. Goli kurac od igrača. Barem 5-6 promjena treba, ovo je katastrofa. Abramoviču neka ovo bude lekcija da dovodi prave igrače na ljeto, a ne propalitete begovića i pedra

• Autor

Realno mi smo medju 3 najlosije ekipe u ligi, po igri i rezultatima.

E tugo moja jebena.
Pa ni Bournemouth da se dobije.
Bilo je prilika al jebeš to kad se mi protiv ovakve ekipe moramo tješiti neiskorištenim prilikama.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

NEMAMO SISTEM TO TVRDIM OD PRVOG DANA.

Imamo sistem kojim smo osvojili ligu. Problem su igrači nažalost. Isti sistem smo igrali u prvom mandatu manje više, ali ova hrpa govana koja sada igra ne može duel dobiti i to je žalosno. Oscar, Pedro, Fabregas, Ivanović, debakl

Pravi trener je Pep. On bi mogao promijeniti stil i mnogo toga ali sumnjam da vama odgovara jer je Katalonac. Da li bi Ancelotti došao sad i to je veliko pitanje?!

Želje ne stranu, da dam svoj osvrt na utakmicu.

Kao što sam napisao ranije, pitam se zašto Bane uopšte igra? Nije dobar u odbrani a u napadu pročitan i spor. Svaki ubačaj mu je pogrešan. Da, svaki a šutevi još gori. U ovakvoj utakmici, Murinjo je trebao krenuti sa tri igrača u zadnjoj liniji i to BEZ Ivanovića.

Fabregas, standardno loš. Šta on radi ovu sezonu mislim da ni on ne zna. Kada bi se osvrnuo na dosadašnju ulogu i učinak shvatio bi da prima platu za nerad. To je najbolji posao na svijetu. Ništa ne radiš a primaš platu.

Hazard i Willian su bili onako. Niti loši niti dobri. Pedro je odigrao odlično.

Još samo da napišem da nam nije sviran čist penal.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Imamo sistem kojim smo osvojili ligu. Problem su igrači nažalost. Isti sistem smo igrali u prvom mandatu manje više, ali ova hrpa govana koja sada igra ne može duel dobiti i to je žalosno. Oscar, Pedro, Fabregas, Ivanović, debakl

Nemamo mi nikakav sistem. Nas sistem za osvajanje titule je bila vrhunska forma nekoliko igraca i to je to. Imati sistem znaci da i bez glavnih igraca igras na isti naicin i ostvarujes dobre rezultate. Imati sistem znaci da svako zna sta treba da radi i tako i sa prosecnim igracima mogu da se postizu dobri rezultati i cak i retardirani igraci kao sto su Ramires, Mikel ili Kvadrado mogu da izgledaju normalno.

Nemamo mi nikakav sistem. Nas sistem za osvajanje titule je bila vrhunska forma nekoliko igraca i to je to. Imati sistem znaci da i bez glavnih igraca igras na isti naicin i ostvarujes dobre rezultate. Imati sistem znaci da svako zna sta treba da radi i tako i sa prosecnim igracima mogu da se postizu dobri rezultati i cak i retardirani igraci kao sto su Ramires, Mikel ili Kvadrado mogu da izgledaju normalno.

I ti se trudiš advokatu objasniti...

Ma gradimo dinastiju, al Roman škrtica nije hteo da mu dovede Bejla i Pogbu za pišljivih 300 miliona. :lol:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.