Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Maccabi T.A. 0 - 4 Chelsea (24.09. uto) [3]

15 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedu protiv dobrih ljudi iz Maccabija
      21%
      3
    • Remi protiv Izraelaca
      7%
      1
    • Poraz od zionista
      7%
      1
    • Palestinci Ä?e upasti na stadion, utakmica se prekida
      64%
      9

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Iako smo dali tri gola u drugom, bolje smo igrali u prvom poluvremenu, stvarno sramotno da uđemo u nastavak utakmice sa igračem više i ciljem da sačuvamo gol prednosti. Zbog takvog razmišljanja smo i ispali od PSG-a.

Willianu svaka čast, Hazard se nakon bljeska protiv Norwicha vratio u sivilo. Begović dobar, Baba arhitekta, najzad centaršut sa leve strane koji je rezultirao golom.

Slazem se.Mada mislim da nisu usli s ciljem da se brane, vec su usli opusteno.Mogli smo biti kaznjeni zbog toga.

Ova utakmica nije neko mjerilo ali bitno je da smo pobjedili.Imam osjecaj da cemo protiv Totenhema odigrati dobru utakmicu.Jedan od preduslova da nam na lijevom beku ne igra Azpi.

Jebes ovo, nama je ispit protiv Spudsa u nedjelju. Tu me interesuje pristup i igra, a ovu buraniju i moramo kantati.

Isto tako bice zanimljivo protiv Porta jer ne smijemo izgubiti a s remijem smo prvi. Tu me isto zanima kako cemo igrati i sta ce postaviti.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Isto tako bice zanimljivo protiv Porta jer ne smijemo izgubiti a s remijem smo prvi.

Zar ne bi s remijem išao Porto kao prvi zbog boljeg skora u međusobnim susretima? A pita se tu i Dinamo, mogli bi svi da imaju po 11 bodova.

Jeste ovo dobro odigrano ali nista to ne znaci, ovi su ekipa na nivou Championshipa. Videcemo protiv Totenhema hoce li se nastaviti ovaj pocetak pokusaja izlaska iz krize.

Jeste ovo dobro odigrano ali nista to ne znaci, ovi su ekipa na nivou Championshipa. Videcemo protiv Totenhema hoce li se nastaviti ovaj pocetak pokusaja izlaska iz krize.

Totenhem ce da nas raznes,prebrz fudbal igraju,pritom nisu staticna ekipa kao Celzi,imaju trenera koji veruje u mlade igrace,dok nama jedan Loftus Cik trune na klupi...

Sky Sports: Dynamo Kiev's 2-0 victory in Porto means Chelsea are now in pole position in Group G, and a draw against the Portuguese side at Stamford Bridge will be enough to guarantee top spot and qualification for the knockout round.

Totenhem ce da nas raznes,prebrz fudbal igraju,pritom nisu staticna ekipa kao Celzi,imaju trenera koji veruje u mlade igrace,dok nama jedan Loftus Cik trune na klupi...

hahahahaha nas a ovom stanju moze svako raznit a totnhm nie specijalan puno im ulazi ali im obrana visi dosta puta, jbg ka sta diablo rece norwich je tria imat vise bodova ja kazen koke nisu kvaliteta samo je stvar sta smo rasulo

Gledam evo utakmicu i prvih dvadeset minuta smo odigrali odlično. 433 taktika nam odgovara, raširili smo bočne strane tako da nema onog nepotrebnog gomilanja u kaznenom.
Sad ću da vidim kakvi smo bili i sljedećih 20+ minuta prvog poluvremena.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• Autor

Pregledao sam 10tominutni flash. Costa totalno loš. Pa šta je s ovim čovjekom. I Mou je zeznuo s RLC-om, trebao je igrati!

Ja sam gledao i ne mogu reći da smo loÅ¡i jer napokon nekog da poderemo pa makar i ovi pajseri bili, ali i dalje mora to puno ozbiljnije i jače. Nadam se da će i Mourinhu doći iz dupeta u glavu, poÅ¡to vidim da je i on prihvatio dosta toga i sad koliko toliko krećemo u onom pravcu koji i jesu tražili od njega oni koji su ga bojkotovali. 

Cek keru kokoske pa ces videti da li je prihvatio nesto.. ovi su kanal tim sa sve Rajkovicem na golu.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.