Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326148473' post='15896']

Imam mnogo toga protiv njega, prvo što mi se nikad nije dopadao njegov stil igre, niti kao čovjek al to je do mene. Isto tako me uvijek smeta što je West Hamovo dijete, a otamo je i obiteljskim stablom, a dobro se zna da je to jedan od najvećih rivala Chelseaju. Sada kada igramo s njime u postavi sada, isto kao da igramo sa igračem manje u obrani, a time protivnici ne moraju niti stvarati višak jer postoji i bez toga. Usporava igru nevjerojatno, i na kraju ispadne heroj jer zabije, a da je umjesto njega jedan McEachran tu, koji bi sve ubrzao i proigrao koju brzinsku loptu, možemo i 2 zabit umjesto toga njegovoga jednog. McEachran - ključna riječ zašto mi Lampard smeta, Lamps umjesto da prepusti mjesto McEachranu koji ima potencijal za biti najbolji igrač svijeta, on je još tu i za ne falit, plače što dobija 30 min po utakmici, dok jedan Josh ne dobija niti minute u cijeloj sezoni. To što ga zovem debeloguzim, to je činjenica, on je fizički tip igrača poput Nike Kranjčara, spori debeli igrač s tehnikom. Frank Lampard blokira budućnost Chelseaja i zato ga ne volim. Moja stvar. Hejteri, navalite na mene.
[/quote]

slažem se s tobom samo u tome da bi josh trebao dobivati više prilika, u ostalom nam se mišljenja razilaze
[i][color=#444444]“[/color][color=#444444]My affinity for the club has grown, and I know that whatever happens in the future - if Chelsea want to sell me or the manager doesn’t want me - there will always be a place in my heart for them. I will always look for their result and want them to win.[/color][color=#444444]”[/color] [/i]
— [b]Frank Lampard[/b]

To je citat iz njegove autobiografske knjige, koju danima trazim po netu da je skinem u pdf formatu....
Jbg, kupio bih ja nju da imam gdje...
Ovo je photoshop. Pogledajte Terryev vrat, vidite da je malo blur.

Nego sjecate se da je prije par godina bilo govora da ce Lampard otici u Fulham. Nesto kao posvadjo` se sa zenom i da bi bio blize njoj trebao preci u Fulham. Znam da je glupost, al` et onako da malo osvjezimo sjecanja xD
  • Autor
[quote name='mata10' timestamp='1326218443' post='16057']
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/lampard-moze-otici-ali-ne-u-united/71996"]http://sportsport.ba...-u-united/71996[/url]
[/quote]

Ovom prilikom zamolio bih sve korisnike ovog foruma da linkove sa portala sportsport.ba stavljaju isključivo u topic "Humor". Ne vidim svrhu stavljanja linka s ovog portala u bilo koji drugi topic, pogotovo ne u one vezane za transfere.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326219338' post='16063']
Ovom prilikom zamolio bih sve korisnike ovog foruma da linkove sa portala sportsport.ba stavljaju isključivo u topic "Humor". Ne vidim svrhu stavljanja linka s ovog portala u bilo koji drugi topic, pogotovo ne u one vezane za transfere.
[/quote]
Ma to je sve na isti kalup. Nema našeg portala (a pritom mislim na sve ex-Yu države) da je relevantan ili barem da zna odvojiti neke špekulacije koje su na mjestu od žutog sranja koje nam najčešće serviraju poput ove nebuloze.
Nista manje gluposti ili patki ili kako god hocete necete naci na bilo kojem drugom portalu bilo da je nas ili strani.. sve su to nagadanja pa ko potrefi, vrlo je malo pravih informacija..
[quote name='Wisey' timestamp='1326220267' post='16069']
Ma to je sve na isti kalup. Nema našeg portala (a pritom mislim na sve ex-Yu države) da je relevantan ili barem da zna odvojiti neke špekulacije koje su na mjestu od žutog sranja koje nam najčešće serviraju poput ove nebuloze.
[/quote]
svi osim:
euronogomet.com
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326148473' post='15896']

[b]Imam mnogo toga protiv njega, prvo što mi se nikad nije dopadao njegov stil igre, [u]niti kao čovjek[/u] al to je do mene.[/b] Frank Lampard blokira budućnost Chelseaja i zato ga ne volim. Moja stvar. Hejteri, navalite na mene.
[/quote]

Naravno da je do tebe, jer ti nisi dobar jarane...
Protiv koga ti nemas sta? Ti si nekad i sam protiv sebe!
Debeloguzi da izjavis u sred Londona ili na Bridgeu ti bi bio strijeljan...

Imas li sta protiv John Terrya i Joe Colea, obojica su dosli iz West Hama.
Smeta li ti mozda i A.Cole, dosao je iz Arsenala isto tako rival.
A tek mali Romeu koji je dosao iz Barce koju niko ne voli ovdje a ko zna mozda se jednom i vrati u svoj voljeni klub...

Pa je*ote hvalis vise njega neg´ Lamparda... Ti si prvi covjek (da o navijacima Chelsea ne pricam jer nema tih osim tebe koji ne vole Franka) koji mi je rekao nesto protiv Lamparda. Uglavnom takve velikane SVI postuju bez obzira ko su i za koji klub navijaju...

A sto se tice njega kao covjeka, to nam je svima vise puta dokazao na i van terena...
  • Autor
[quote name='Adis988' timestamp='1326314086' post='16401']

Naravno da je do tebe, jer ti nisi dobar jarane...
Protiv koga ti nemas sta? Ti si nekad i sam protiv sebe!
Debeloguzi da izjavis u sred Londona ili na Bridgeu ti bi bio strijeljan...

Imas li sta protiv John Terrya i Joe Colea, obojica su dosli iz West Hama.
Smeta li ti mozda i A.Cole, dosao je iz Arsenala isto tako rival.
A tek mali Romeu koji je dosao iz Barce koju niko ne voli ovdje a ko zna mozda se jednom i vrati u svoj voljeni klub...

Pa je*ote hvalis vise njega neg´ Lamparda... Ti si prvi covjek (da o navijacima Chelsea ne pricam jer nema tih osim tebe koji ne vole Franka) koji mi je rekao nesto protiv Lamparda. Uglavnom takve velikane SVI postuju bez obzira ko su i za koji klub navijaju...

A sto se tice njega kao covjeka, to nam je svima vise puta dokazao na i van terena...
[/quote]

Joe Colea mrzim, što se za Lamparda ne može reći. Jasno da slavim kada Frank da gol, ali nikad mi nije u potpunosti legao. Joe Cole je odvratna štakorčina, Frank nije. Protiv Terryja nemam ništa, dapače, jedan od najdražih mi je igrača još od najmanjih nogu. On je došao s 14 godina u Chelsea, Lampard s 24, kontaš sad razliku? Cole meni nije u istoj razini s Lampardom, Terryjem i Drogbom, koji se nazivaju kao legendama i simbolima kluba, Cole nikad neće biti simbol ovog kluba a dao mu je neprocjenjivo mnogo, i jedan je od najzahvalnijih igrača dosad u plavom dresu koje sam gledao. Romeua ne gotivim, ali momak JEST dobar igrač i to mu priznajem. Mada bih sve dao da već u subotu umjesto njega nastupi Essien ili Conor ili jedan Mellis. Protiv koga nemam ništa? Evo redom: Čech, Bane(doduše njemu zamjeram malo previše muljanja s loptom kad igra na stoperu, al to ne mora da je do njega, možda trener tako traži), Cole, Essien, Ramires, Mata, Drogba, Mikel, Ferreira, Josh, Kalou, Sturridge, Terry itd.

I to ovi protiv kojih imam nešto, nije uopće mnogo. Maloudi recimo zamjeram škrtost, Bosingwi ništa, ali jednostavno nije ta klasa, Meirelesu sam ispočetka zamjerao, sad nemam ništa protiv njega. Torres i Luiz su druga priča. Torresu zamjeram što ne radi što se od njega očekuje, iako znam da može. A Luiz, što reći. Taj momak mi je donedavno bio najdraža faca koja se pojavila u klubu, dapače imam njegov ogroman poster preko zida, ali na jednoj od utakmica, ako se ne varam protiv Fulhama, učinio je nešto tako odvratno, tako u stilu Pedra i Busquetsa u najgorim danima, da to nije za povjerovat, ušao je u šesnaesterac, imao čistu priliku za šut, a umjesto da šutne na gol, on je probao sa simulacijom, i to tako odvratnom. Naravno, tu je i njegova luda glava.
[quote name='Hojs' timestamp='1326398660' post='16694']
Čini mi se da sam jedini koji prije utakmice navija da se Lamparda stavi u prvih 11 -_-
[/quote]
Nisi jedini ;)
Kralj. Još ima u njemu vatre.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=SfUnQkJkYoU"]http://www.youtube.com/watch?v=SfUnQkJkYoU[/url]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326320061' post='16433']

Joe Colea mrzim, što se za Lamparda ne može reći. Jasno da slavim kada Frank da gol, ali nikad mi nije u potpunosti legao. Joe Cole je odvratna štakorčina, Frank nije. Protiv Terryja nemam ništa, dapače, jedan od najdražih mi je igrača još od najmanjih nogu. On je došao s 14 godina u Chelsea, Lampard s 24, kontaš sad razliku? Cole meni nije u istoj razini s Lampardom, Terryjem i Drogbom, koji se nazivaju kao legendama i simbolima kluba, Cole nikad neće biti simbol ovog kluba a dao mu je neprocjenjivo mnogo, i jedan je od najzahvalnijih igrača dosad u plavom dresu koje sam gledao. Romeua ne gotivim, ali momak JEST dobar igrač i to mu priznajem. Mada bih sve dao da već u subotu umjesto njega nastupi Essien ili Conor ili jedan Mellis. Protiv koga nemam ništa? Evo redom: Čech, Bane(doduše njemu zamjeram malo previše muljanja s loptom kad igra na stoperu, al to ne mora da je do njega, možda trener tako traži), Cole, Essien, Ramires, Mata, Drogba, Mikel, Ferreira, Josh, Kalou, Sturridge, Terry itd.

I to ovi protiv kojih imam nešto, nije uopće mnogo. Maloudi recimo zamjeram škrtost, Bosingwi ništa, ali jednostavno nije ta klasa, Meirelesu sam ispočetka zamjerao, sad nemam ništa protiv njega. Torres i Luiz su druga priča. Torresu zamjeram što ne radi što se od njega očekuje, iako znam da može. A Luiz, što reći. Taj momak mi je donedavno bio najdraža faca koja se pojavila u klubu, dapače imam njegov ogroman poster preko zida, ali na jednoj od utakmica, ako se ne varam protiv Fulhama, učinio je nešto tako odvratno, tako u stilu Pedra i Busquetsa u najgorim danima, da to nije za povjerovat, ušao je u šesnaesterac, imao čistu priliku za šut, a umjesto da šutne na gol, on je probao sa simulacijom, i to tako odvratnom. Naravno, tu je i njegova luda glava.
[/quote]

Ajd ovi sto su dislajkali ovo nek mi objasne zasto? Zasto ovaj post treba da ima ovaj -1??

@Dubrovcaninu svaka cast, slazem se sa svim ovim sto si naveo..
Ima svako svoje misljenje, ali vase misljenje semire tvoje i dubrovcanine, se ne moze nazvati nikako misljenjem. Ne znam jeste li glory hunteri ili zasto vec navijate za Chelsea, kada ne znate postovati legende kluba i jos stavljati ispred njih neke igrace, koji su skoro tek dosli. Moja smijesna djeco, nervirali ste me uvijek, ali svakim danom mi dajete razlog vise zato.

Zna li iko sta je sa ovim novim generacijama, cast malim izuzecima naravno ?
[b]Cole meni nije u istoj razini s Lampardom, Terryjem i Drogbom, koji se nazivaju kao legendama i simbolima kluba, Cole nikad neće biti simbol ovog kluba a dao mu je neprocjenjivo mnogo, i jedan je od najzahvalnijih igrača dosad u plavom dresu koje sam gledao. Romeua ne gotivim, ali momak JEST dobar igrač i to mu priznajem.[/b]

Ajd sad reci koji je igrac ispred Lamparda?? Koga je naveo da je mu je bolji od Lamparda? Momak zna da je Lampard legenda kluba,i da je dao mnogo za klub,i da mu skoro pola zivota Chelsea,i voli ga zbog tog, zbog onog sto je uradio Che, al ne simpatise ga, covjek je igracina sto jest jest..to se mora priznat..al nekom neko ne legne nekom neko..Procitaj sta je napisao pa onda dislajkuj..
Dobro Toni, nema veze s koliko je godina Lampard dosao u klub nego koliko je u njemu ostao i sta mu je sve dao i sta je njemu klub dao, pa koliko godina je Zola imao kad je dosao a opet je jedan od najvecih legendi kluba... Ono sto Lampard osjeca prema klubu je najbitnije, a to mozes procjeniti iz onih situacija kada je on odbijao klubove kao sto su Barcelona i Inter.. Lampard zasluzuje svako postovanje od svakog ko imalo navija za Chelsea, a uostalom i onih koje gledaju nogomet uopce...

A vidim imas i tri negativna glasa na zadnji citat a ja nisam medju tim... Semire svako ima pravo da da pozitivan ili negativan glas, kao sto Toni ima svoje misljenje i mnogo toga protiv Lamparda tako i ostali imaju svoja misljenja i prava da daju svoj glas.. Ne znam cemu to pitanje zasto neki komentar zasluzuje negativan glas??
Čuj ne simpatiše ga. Pa de pogledaj (@semire) šta je pisao o njemu, tačno kao lik koji ni sekunde ne voli Chelsea. Još se i ti našao pametovat. :unsure:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.