4. novembar 2015.10 god. comment_240130 http://thepremierleagueowl.com/wp-content/uploads/2011/06/jordan-henderson-england-u21-ukraine-u21-cropped.jpeg Rođen 17.06.1990 u Sunderlandu Godina: 25 Nacionalnost: Englez, Britanac, Europljanin Igra za reprezentaciju: Engleske Visok od zemlje do tjemena: 1 puni metar i preko 82 centimetra Ugovor s Liverpoolom: Do ljeta 2020. U Liverpoolu: Od ljeta 2011. Pozicija: Središnji vezni Klopp već u sije�nju namjerava napraviti �istku, a jedan od odba�enih je i sjajni veznjak tog kluba Jordan Henderson. Mourinho je nezadovoljan Matićem i Fabregasom, pa će na zimu pokušati dovesti Hendersona. Kako javljaju engleski mediji Mourinhov prvi pik je upravo popularni Hendo. Šta vi mislite? Igra� je odli�an, može li poboljšati našu igru? Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240135 Prosjek igrac po meni.Jos i on dugo vremena povredjen,ne hvala! Sto se tice transfera volio bih da se nasi okrenu Njemackoj i Francuskoj ligi.Pogotovo bih volio Francuskoj jer smo tu uvijek pogadjali kada su transferi u pitanju. Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240154 Hahahaha, ako je ovo odlican igrac ubij me odmaPosten trollPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240174 E cuj odlican igrac, kada ga nema u engleskoj repki, to odmah englezi igraju k'o sampioni svijeta, ali jebeni hodgson ga odmah stavi cim se oporavi i sjebe sve :( Retard nad retardima. Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240176 Gospodjooooo Ćišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić vas sin je opet uzeo one roze tabletice. Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240178 TeÅ¡ko je naći igraÄa koji je visok od zemlje do tjemena tako da sam ja ZA. Prijavi
21. januar 2018.8 god. Autor comment_278388 Ako se ne pokaže Barkley treba na ljeto dovest njega jer Liverpool ga je odbacio a meni je odliÄan veznjak Hendo, Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292629 Izgleda da je Mertens sad glavna meta. Piatek najvjerovatnije u Herthu. https://twitter.com/DiMarzio/status/1222494183287676928?s=20 https://twitter.com/DiMarzio/status/1222494731634139138?s=20 Prijavi
27. juli27. jul comment_373731 Nakon 11 godina evo opet interesovanja za ovog lika, znao je Cae sto otvara temu. Ne znam šta vide u njemu i Tuchel i Alosno, vjerujem da ne dolazi da igra toliko nego radi nekih drugih kvaliteta. Nisam ga nikad gotivio nešto pretežno kao igrača, mada bio je dobar u Lpoolu, odrađivao je posao ali nikada nije bio vrhunska klasa. Prijavi
27. juli27. jul comment_373734 Pa vjerovatno dolazi da se može uvesti kad vodimo 2-0 20 minuta do kraja. Uz činjenicu da su nam 2/4 veznjaka redovniji na traumatologiji nego na terenu. Prijavi
27. juli27. jul Popularna objava comment_373735 8 minutes ago, Kun Aguer0 said: Nakon 11 godina evo opet interesovanja za ovog lika, znao je Cae sto otvara temu. Ne znam šta vide u njemu i Tuchel i Alosno, vjerujem da ne dolazi da igra toliko nego radi nekih drugih kvaliteta. Nisam ga nikad gotivio nešto pretežno kao igrača, mada bio je dobar u Lpoolu, odrađivao je posao ali nikada nije bio vrhunska klasa. Pa očito je neko Alonsu pokazao forum i sad crpi ideje za transfere. Naredne mete Modrić i Moutinho, imaju teme na zadnjoj stranici foruma, a imaju i oko 1150 utakmica u karijeri. Prijavi
27. juli27. jul comment_373736 A možda smo osrednja PL ekipa s vrlo ograničenim budžetom pa daj šta daš? Prijavi
29. juli29. jul comment_373806 Dobre i loše stvari ova dva transfera, isti su za oba: Dobre stvari: - Trener se očito nešto pita oko transfera jer se ovi nikad ne bi sjetili dovesti nekog starijeg igrača - Doveli smo dva iskusna igrača koji bi mogli malo uozbiljiti jednu jako neozbiljnu ekipu - Za nikakve pare smo proširili ekipu sa 2 igrača od kojih znamo šta dobijamo. Nedostaje nam neko ko će biti drugi napadač, jer trećih imamo na bacanje, a nedostaje i neko ko će biti opcija u veznom redu jer su nam zamjene sklone ozljedama. Loše stvari: - Iako su ovi igrači jako iskusni, nikad nisu bili neka klasa i to pogotovo nisu u ovim godinama. Možda se moglo dovesti nekoga ko bi više igrao, pa tako direktnije uticao na mlađe igrače na terenu. Šta imamo od toga što bi se Henderson derao uz aut-liniju na zagrijavanju? - Opet se doveo igrač Brightona - Možda ovi transferi kasnije dovedu do neke nepotrebne posudbe ili prodaje, jer su nam ovo igrači broj 39 i 40. Prijavi
30. juli30. jul comment_373814 Gdje je ovdje Caicedo? Jel moguce da ni jedan mec njje pretrcao ovoliko? Salu na stranu, mislim da Henderson nije doveden da bude glavni igrac ove ekipe, znamo svi sto je doveden a to je da bude produzena ruka treneru, jebac majki i neko ko ce gurati do limita ovu djecu. Welbeck vjv slicno s tim da on uprkos godina i dalje pokazuje da zna i moze. Za Delapa ce i sa 40 da bude R9. Prijavi
30. juli30. jul comment_373815 1 hour ago, hamco said: Gdje je ovdje Caicedo? Jel moguce da ni jedan mec njje pretrcao ovoliko? Pretpostavljam da je dio šale, ali u pitanju je prosjek na 90 minuta, zato je Lavia ovdje. Lako je pretrčati 11 km kad igraš 10 minuta po utakmici i tako kilometar po kilometar. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.