Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04: Stoke City 5 - 4 Chelsea (27.10. uto) [L]

4 člana su glasala

1. 1.

• Naravno!
      33%
      1
    • Ne očekujem :-(
      66%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Teska utakmica, jer odbrana nam je losa plus igramo protiv ekipe koja je najaca iz prekida.

Čekaj zar nije osobina nas plastičara da nas boli kurac za utakmice?

osobina "vas plasticara" (koristim tvoje reci) je da navijate protiv Celsija zbog licnih stavova i subjektivnog vidjenja situacije.

ja samo kazem da je nebitna utakmica i da bih voleo da boss izvede treci tim protiv stouka. da se spremimo za liverpul.

Iskreno radujem se ovoj tekmi veceras, ako budem u mogucnosti sigurno gledam :D

Come on Chelsea

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Idemo po ispadanje večeras :D  drugačije se s ovim portugalcem ne smije i ne može..  Liga kup i nijednog jedinog omladinca unutra, svaka mu čast.

Idemo po ispadanje večeras :D  drugačije se s ovim portugalcem ne smije i ne može..  Liga kup i nijednog jedinog omladinca unutra, svaka mu čast.

To mu je taktika, ako prođemo biće: Chelsea se vratio na pobjedničke staze. Isprobana formulacija.

takoe!!! gubimo 100%

zuma desni bek??!?!?!? STRASNO. propast.

toliko sam se iznervirao da cu da navijam za Stoke. iz principa. ne moze zuma da igra desnog beka. ma daj bre.

Obzirom da nismo u stanju dati gola pola sata mrtvom i umornom Stokeu koji je još uz to imao i čovjeka manje na terenu, nismo ni zaslužili prolazak dalje. Znao sam da penale ne možemo dobiti. Imali smo šansu poslije izjednačenja Remya da ih sameljemo u tih 30 minuta i zabijemo još ne 1, nego 2-3 gola, umjesto toga potrošili smo vrijeme ni u šta i stvorili tek 1-2 prilike od čega je jedna bila sretni odbijanac.

Obzirom da nismo u stanju dati gola pola sata mrtvom i umornom Stokeu koji je još uz to imao i čovjeka manje na terenu, nismo ni zaslužili prolazak dalje. Znao sam da penale ne možemo dobiti. Imali smo šansu poslije izjednačenja Remya da ih sameljemo u tih 30 minuta i zabijemo još ne 1, nego 2-3 gola, umjesto toga potrošili smo vrijeme ni u šta i stvorili tek 1-2 prilike od čega je jedna bila sretni odbijanac.

Pa to je tipična Mourinhovska igra - kad imaš igrača više ništa ne rizikuj već ako uđe-uđe, ako ne imaju penali.

Odavno nisam osetio ovakvu tenziju dok gledam CFC, kao da je bila nokaut faza lige sampiona... Ponosan sam na ekipu, pogotovo na Traorea i Kenedija. Slabo su usli u mec ali na kraju je bila paklena zavrsnica. Trudili su se maksimalno i na kraju je penal lutrija presudila...

Ovi iz Stouka su prave drvosece i rapalji. Vise naginju ka ragbiju nego ka fudbalu... - Ne opravdavam nikoga.

Slazem se sa Wajzom.Medjutim citavu utakmicu smo igrali dobro i to nakon dugo vremena.Igraci su se trudili i zeljeli su pobjedu i zato im nemam sta zamjeriti.Murinju bi se moglo prigovoriti samo to sto Kenedi ili Traore nisu poceli utakmicu ali eto...Uglavnom steta zbog ovog poraza,ponajvise zbog igraca za koje mislim da ce sad bas klonuti duhom i pitanje je kako i sta ce se dalje odvijati.

Odavno nisam osetio ovakvu tenziju dok gledam CFC, kao da je bila nokaut faza lige sampiona... Ponosan sam na ekipu, pogotovo na Traorea i Kenedija. Slabo su usli u mec ali na kraju je bila paklena zavrsnica. Trudili su se maksimalno i na kraju je penal lutrija presudila...

Ovi iz Stouka su prave drvosece i rapalji. Vise naginju ka ragbiju nego ka fudbalu... - Ne opravdavam nikoga.

Je l' ja tebe vređam?

Izvukli smo 1-1 protiv velikog Stokea, ovo je još jedan pokazatelj da izlazimo iz krize..

I to u najjačem (osim Azpilicuete) sastavu. :D

Al nismo loše igrali, prvi put nakon utakmice sa WBA se nisam smorio gledajući utakmicu.

Cuj izvukli 1 1 hehe. U sta li ti gledas, vjerovatno neku Joseovu reakciju pa da mozes doc likovat ovdje...:)))

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Jarane dali smo gol u sudijskoj nadoknadi to je IZVUÄŒEN bod. Bar po mojoj nekoj logici, nema veze to Å¡to smo bolje igrali. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.