Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Chelsea 1 - 3 Southampton (03.10. sub) [0]

1. 1.

• DA
      0%
      0
    • NE
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

počeču navijat za protivnike samo da ovaj već jednom dobije otkaz. Pa ne moš ovakav sastav poslat...

Ma Abramovic je teska budala ispao sto ga je vratio,i najveca mu je greska kao Vlasnik sto ne daje kordinate,zato je Berluskoni kralj kad trener brljaju on pozve i kaze to ne moze.

Kako beše igra Milan poslednjih godina?

Ono ste mora iskreno pohvaliti promenio je sistem igre,ali opet pogresan izbor pojedinih igraca,Fabregas je najveci problem u ekipi.

Ma šta si navalio dobar sistem, pa dobar sistem.. kakav sistem ?   kazes nema nam bekova u igri, pa zato i jesmo za kurac, ne sirimo igru, a i kad pokusamo jedan hendikepiran u lijevu nogu na kontra strani igra nego sto bi trebao, dok drugi je ionako balvan??  I umjesto da se to promjeni da se siri igra, razvlaci protivnik, da krila i bekovi odigraju koji dupli, da naprave višak kurko...  Krila nam moraju doci na nasih 20 metara po loptu proci 70 igraca i zabiti il asistirati.. Kakav ba sistem i kurac...  daj Romane kretenu otkaz vise, poceo mi se gadit klub za koji navijam zbog 2 konja.. 

Dosta mi ih je vise, jbt pa jedva cekam repku sad da gledam, gdje nema ivanovica, te da napokon za svih 11 igrača na terenu navijam i da ih bodrim..  jbm ti balvane ja

Dobro prvo poluvrijeme, prelose drugo. To je prica ove tekme :S

Osim gola Wiliana u prvom nismo ni imali nista vise.
Evo vratio sam se iz kafica.. Nek me neko obraduje i kaze da je dobio nogu u medjuvremenu. :D

Kakav mamlaz arogantni jebem ti Titu i sve, ee sta uradi covjek od kluba sve ti jebem

Inace gazda je bio na tribinama danas, prikazali su ga u kadru tako da vidjecemo kako ce ovo samaranje proci kod njega. Robbie mu je osvojio klempu pa ga je potjerao poslije 2 vezana poraza sa puno slabijim rosterom nego sto imamo danas.

Sto se utakmice tice, nemam rijeci vise za opisati ovo, ako se to uopce moze zvati igrom. 1:3 je preblago na kraju jer je moglo i trebalo biti 1:5.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• Autor
Ovo kao da je neki bojkot sto whisp reče, ne znam jednostavno, ovo izgleda očajno.

Sta je najgore, nemamo ni jedne jedine pozitivne tacke u igri, nista pozitivno nemamo, prije smo imali, kontre, jake prekide,kontrolu na sredinisredini i ono najvaznije imali smo srce na terenu... Sada je sve to palo u vodu, nista od toga ostalo nije.

Osjecam kao da mi teze podnosimo ove poraze nego ljudi na terenu i upravi, cim ih ovako boli kurac sve redom (ima par izuzetaka, svi znamo koji su).

Tacno ne znam ulogu ni jednog igrača na terenu, bez organizacije bez ičega. Odbrana je ocajno postavljena, veznjaci ne pokrivaju aman nista, gledam kako danas Tadić okrece Baneta, Mane se igra sa Cahillom...

Sredinu kao da ne posjedujemo,Fabregas uz Baneta rame uz rame, kada je u pitanju ocaj ove sezone, nikakav je, ipak i jedan i drugi pocinju redovno od prve minute.

Menadžer gubi konce, danas iskaljuje bijes na Maticu, neko rece, neka ga je izveo, bolje smo igrali. Sta smo igrali covjece, pustili nas ljudi zadnjih 15 minuta, povukli se, mi kao napadali nesto, sanse stvorili nismo a oni preko Tadića mogli zabiti za 4-1.

Napad je posebna priča, našim napadačima se po utakmici namjesti jedna ili nijedna prilila. Tri vrhunska spica imamo, odlicna tri spica, nemoguce da su sva trojica u krizi i losoj formi, sa svakim isto igramo bio to Costa, Remy, Falcao... Potpuno je odsječen od ostatka ekipe, prilike i poluprilike imaju Oscar, Hazard, Pedro i naravno zato je i efikasnost 0 bodova.

Problem najveci nije ni u Banetu, Cescu, Cahillu... već u našoj igri koja je pročitana nekad u februaru - martu prosle sezone.

Fazon je sto se stvarno ne nazire kraj ovoj krizi i postavlja se pitanje sta je potrebno da bi se iz nje izaslo.

nema više najbolje odlike ovog kluba, a to je fizička snaga, igrači redovito gube sve duele, u skoku su tragikomični, ukratko igraju ko pičkice

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.