Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Newcastle 2 - 2 Chelsea (26.09. sub) [1]

10 članova je glasalo

1. 1.

• DA (trobod)
      90%
      9
    • NE (bod)
      0%
      0
    • NE (bez bodova)
      10%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ovako ja kad igram FIFU pa se kladim sa bratom od pet godina da mogu da ga pobijedim a da držim džojstik naopako. Eto tako izgleda naš fudbal...

i ne moš ga dobit, levatu

Ko je rekao da mi nećemo dobiti Newcastle?

ovo ide iz 1 u 2, samo pazi

Užas užas užas užas užas. Gledao sam sa starim tekmu. Kaže da odavno nije vidio ovako nemoćan klub kao Chelsea koji NEMA IGRE. To nam je najveći problem. NEMAMO IGRE i s ovim trenerom je nećemo ni imati. Ja sam za to da što prije ode, to bolje. Ne želim da pauziramo iduće godine od Lige prvaka. Dignut mu spomenik ispred Bridgea, isplatiti otpremninu, aplauzom ispratiti kao jednu od najvećih legendi kluba (mislim na Mourinha), poselamit ga, pomazit po glavi, mahnut mu i ispratit ga ljudski. On više ne može unaprijediti našu igru, nije sposoban. Jebi ga. Što se prije pomiriti s tim.

Katastrofa, kakvi đerizi. Kad misle poceti igrati kao nekada, prije su ostali klubovi strepili kada imaju za protivnika Chelsea. A sada situacija izgleda kao da igraju protiv nekog nizerazrednog tima. Nemam rijeci, ovo smo trebali pobjediti ali ne razumijem u cemu je vise problem. N Neka zajebu ligu prvaka bolje ispasti sada u grupnim fazama nego se brukat posle. Special One goni sa klupe Chelsea.

• Autor
Dakle, vidjelo se, kolika je krivica Mourinha, tolika je i krivica igrača, realno. Prvih 60 minuta, ništa, apsolutno ništa. Nakon toga ulazak Falcaa i Williana opet ništa, onda ulazi Ramires, na negodovanje mnogih, pa čak i mene. Dakle jedan čovjek svojim trudom i zalaganjem unosi strašan preokret, vidjeli ste prvi kontakt sa loptom, centarsut na Falcaa koji je izadao sam na krula ali šteta, ofsajd.

Golčina Ramiza koju ne treba komentarisati, drugi gol koji je postigao Willian, opet je ramiz bio na toj lopti i omeo i zbunio Krula, zao mi je što nije dirao loptu, pa da mu se i taj gol pripise, i jos jednom je sjajno zaprijetio poslje prekida.

Dakle samo on, jedan pojedinac, nam je pomogao da IGRAMO, ne da peljamo loptu po terenu, oko kaznenog prostora. Jednostavno nemamo rjesenje kad nam protivnici daju loptu i stave bunker, pogubimo se totalno, akcije, šanse ne znamo kreirati, dok nas u odbrani karaju kako stignu, oba gola pacerska, jadna, moralo se bolje reagovati.

Dakle, 60% krivica Mouronha, prije svega sto nista ne mijenja u igri, boli me kurac, sto si ti Bane Ivanovic, Eden Hazard, Willian, ovaj onaj, kada ti ne igras na nivou koji se od tebe očekuje, klupa, ima momaka željnih dokazivanja.

I naravno još jednom Pedru da jebem mater za onaj promašaj, kako ga je Cesc našao jebem ti dan

Ne mogu se kritikovati igraci koji igraju lose, a postedeti trener koji ih iz nedelje u nedelju stavlja u tim, ili obrnuto. 

Krivica je uvek zajednicka.

Sto rece Kunic, Ramiresova borbenost je jedina pozitiva sa utakmice(i bod koji je bolji nego nijedan, ok).

Ovo nije losa forma, ovo je nesto vise od toga. Nesto sto ce se saznati tek kad Murinjo ode.

Mi na St. Jamesu ne bi pobjedili ni kada bi klikera igrali a ne fudbalsku utakmicu u kojoj protiv sebe imaš ekipu sa najgorom formom u 2015. godini.

Nema tu ništa, jedan vakum u koji nekada sjučajno uleti neki bod.

A koga cemo ubacit vise u picku materinu. Kenedya koji je igrao solidno protiv nizerazrednih ekipa. Daj ga brate mou dvije tri tekme zaredom pa ces da vidis pljuvanja i oo tebi i po kenedyu. Rlc jedino sto bi mogli da uradimo

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ne mogu se kritikovati igraci koji igraju lose, a postedeti trener koji ih iz nedelje u nedelju stavlja u tim, ili obrnuto. 

Krivica je uvek zajednicka.

Sto rece Kunic, Ramiresova borbenost je jedina pozitiva sa utakmice(i bod koji je bolji nego nijedan, ok).

Ovo nije losa forma, ovo je nesto vise od toga. Nesto sto ce se saznati tek kad Murinjo ode.

Krivica je uvijek na treneru. Tako je to u nogometu. Trener uvijek preuzima odgovornost jer je on i taj koji ih iz tjedna u tjedan šalje na travnjak.

Znate ono nepisano pravilo: "Kad se pobjedi, pobjedili su svi - i trener i igrači. Ali kada se izgubi, poraz je trenerov." To nije moje pravilo, to je općepoznata stvar.

• Autor

Upravo, ovo nisu samo trenerove greške, greške igrača, ne znam kako objasniti, jednostavno, od samog početka ove sezone pa do sada, nemamo niti jednog pojedinca, koji je zadovoljio, koji uvijek igra na nivou, naravno tu ne računam mladiće Kenedy-a i RLC-a.

Svi su u nekoj poljuljanoj formi, jedna utakmica dobra, jedna loša ili konstantno prosječne partije.

Igrači se moraju kriviti i kuditi isto koliko i sam trener, niste vi neki početnici čovječe, ogromne pare su izdvojene za vas, ogromnim parama vas se plaća da bi vi na terenu odigrali onako mutavo.

Pogledaš primjer odbrane, dakle koliko puta kada gledaš kontru protivnika naša odbrana stoji kao da su ekipa sa termina, razbacano, očajno postavljanje, Bane Ivanović, kojem je iz utakmice u utakmicu dokazano da je jednostavno izgubio jebenu brzinu, da ne može da prati protivnika, Njega boli kurac on je stalno duboko u protivničkoj polovini i kad sjevne kontra belaj desno, dalje isti problem sa sporim stoperima, Cahill, Terry. Azpi konstantno drži lijevu stranu zabetoniranu ( demantujem sad sebe i početak posta, Azpi je taj, koji iskreno, po meni zaslužuje JEDINI dobru ocijenu za ovu sezonu)

Matić mi je pogubljen, Fabregas isto, evo ovih par utakmica se vratio dijeli lijepe lopte, igra...

Pedro i Hazard, ljudi od kojih se očekuje uništavanje po krilima ne mogu da prođu jebene bekove Newcastla, ne mogu da ih probiju da si pita i to bekove koji prvi put vide terena u BPL.

Onda, neka taktika sa izvlačenjem špica na krilo, Costa stalno na krilu daleko od kaznenog prostora, Remy juče isto, pa ne možeš mu ni izbaciti loptu u prostor, kroz sredinu kada njega tu uopšte nema.

Ovo je rasulo totalno, mnogo gore nego ono od prije 2-3 godine, tada nismo imali ni Bog zna kakav igrački kadar, sada ga imamo, ali igramo za kurac.

Ladno ste se dali iznervirati. Ja sam znao da ovde ne pobedjujemo, bod me cak i iz iznenadio.

Kako mislim da Newcastle i Chelsea saradjuju ovo me ne cudi. Zadnje 3,4 sezone se dele bodovi 3 za 3. Svaka ekipa pobedjuje kuci, to i vrane vide. E sada posto su oba tima u debelom skripcu, da ne bi bilo ovo i ono...verovatno su resili da podele bratski bodove i to je to.

Ubedjen sam da ni sledecu utakmicu protiv njih necemo dobiti, opet ce biti nereseno. Umesto 3 za 3 igrace 2 za 2.

Moje neko misljenje.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.