Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: WBA 2 - 3 Chelsea (23.08. ned) [3]

Matchday 03 : West Bromwich Albion vs. Chelsea (23.08. ned) [14:30h] 18 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda za "mir u kuÄ?i"
      76%
      13
    • Novi kiks i nastavak krize
      23%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Kad je sudija svirao kraj imao sam osjećaj kao da mi neko saopštava da sam skinut sa spiska za streljanje, bukvalno taj osjećaj, šta reći a ne zaplakati, u takvoj smo formi i situaciji da kod nas ništa ne može lagano moramo mi koji gledamo utakmicu bar nokte pojesti, ako ništa drugo.

Igra je konačno i izgledala na nešto, jebena kiša je padala, teren težak, tako da sam zadovoljan kako smo odigrali kažem opet s obzirom na formu, 3 gola za 45 minuta je odlično, naravno morali smo primiti taj PES gol, svaka čast i Courtoisu za penal, to nas je poguralo. Od igrača mislim da su Ivanović, Matić i Willian igrali baš slabo, Ivanović katastrofa znači bruka, Matić nekako uvijek kasni, sreća pa nije crveni dobio, Willian osim one lopte za Pedra kod drugog gola ništa. Odbrana nam je u kurcu to je službeno, Ivanović je kriminalan, jeste da je ga Pedro u nekoliko situacija ostavio 1 v 2 ali Bane je očajan, levati ga ko stigne, čak je i Mcmanaman prešao sa desne ne lijevu stranu jer su ljudi vidjeli da je Ivanović katastrofa i sa te strane su i došla dva gola. Moram naravno da pohvalim Pedra odličan je bio pravo osvježenje..

Moramo se podhitno popraviti, ne može ovako, previše je tu nesigurnosti, sreća nam je okrenila leđa to je definitivno ali mora ovo bolje.

Ja i dalje ne vjerujem da smo se mi izvukli, uglavnom konačno prva pobjeda, valjda će ovo biti prvi znak za podizanje forme.

• Odgovori 68
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ljudi nas na posljednih 10 minuta stisli ko da su Barcelona a mi fk sarajevo. jebem ti fudbal, branimo se ko pičkice

Ne znam stvarno trazis samo raspravu bilo s kim, evo sad spominjes Sarajevo bez veze. Svi kritikujemo Ivanovica jer je los jedino ga ti branis, ohladi se malo.

pozitivne stvari ove utakmice: Zouma napokon od prve, zabili tri gola i koliko toliko popravili igru, zabio Costa što je nadam se znak dizanja njegove forme, Pedro pokazao da će bit veliko pojačanje, tri vrlo važna boda su tu...

negativne stvari: obrana i dalje nesigurna, ivanovići dalje nikakav (dobro bi mu došla klupa), mou i dalje gura willina.

Iduću utakmicu ivanović na klupu pod obavezno i ne zaboravit da je ovo samo WBA-a i da još puno imamo posla pred sobom...

Baš to, 3 boda su najvažnija, to smo govorili i prije utakmice, ovo je bitno za momčad da imamo tu prvu pobjedu, nije čak ni bitno kako smo došli do nje, valjda će se protiv CP posložiti malo kockice.

Dobra strvar je sto ce ubrzo reprezentativne obaveze, doce nam u najboljem mogucem trenutku da se neke stvari posloze.

IDEMO BRE. Osecaj kao da smo osvojili ligu sampiona, pogotovo zbog pesimizma i atmosfere smaka sveta na ovom voljenom forumu koji je poceo da se preliva i na mene, sa strepnjom sam pratio tekmu kao da je ne znam koliko vazna.

Sta su sve nasi promasili dobro je pa nismo kaznjeni jos jednim golom negde u 90om minutu... Gledao sam sa calom mec, najjaci mi njegov komentar "treba ostaviti ovog Ivanovica na klupi, povredice ga ovi.  Neko ce mu slomiti kicmu, vidis sta mu rade" :D

Hvala Kurti koji nas je spasio jurenja 0-1 protiv desetorice u odbrani i nase suplje odbrane.

Brko bolji od Grizmana bajo moj!

Veseli i činjenica da smo danas istrčali prvu poštenu kontru nakon milijun godina koju je Costa završio golom. Nek smo i ovo doživjeli :D

Da nije Courtois odbranio penal drugacije bi sve bilo, poznajuci ove nase ljencine

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

Da nije Courtois odbranio penal drugacije bi sve bilo, poznajuci ove nase ljencine

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

Da je Begović obranio penal ti bi rekao da ga je lopta pogodila i da bi svejedno pobjeda Chelseaja bila. Ban za Kaloudu!

Definitivno je Courtina obrana promijenila tok utakmice. Da nije bilo te obrane ganjali bi rezultat ko budale. A i ovako nam nije bilo baš lagano privesti utakmicu kraju.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Kad biste morali ocjeniti koliko ste bili napeti na ovoj utakmici od 1 do 5 šta biste rekli?

1 - Opušten

2 - Nimalo napet

3 - OK s blagim simptomima napetosti

4 - Napet

5 - Jako napet

7.Dobio blagi srcani udar svaki put kada se WBA priblizi nasem golu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.