Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

World Cup 2018 - Kvalifikacije

Istaknuti odgovori

Ma mogu i Anceloti i Gvardiola da dodju opet glupi Englezi nikad nista nece uraditi.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 52
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Švajcarska rutinski dobila tzv. prvaka Evrope, Bosna demolirala Estoniju gle čuda, Lukesmburg umalo do boda u Bugarskoj (4:3 bilo), Francuska kiksnula u Belorusiji, Švedskoj i Holandiji po bod, Belgija ubedljiva na Kipru, a Mađarima samo bod sa Farskih Ostrva.

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Relo stavi čovjeku ime diablo_nig :D šalu na stranu,Moses je najpotcijenjeni igrač u EPL,sreća što ga nisu prodali,sad bi ga morali platiti bar 25-30 miliona.

Isti taj chant pjevaju i Vardyju navijači Engleske

https://www.youtube.com/watch?v=6LWgX9Lce3w

A i navijači Newcastle Uniteda Mitrosu:

https://www.youtube.com/watch?v=vzL4nOrdJig

Povrede Coste i Hazarda pu jebo te kruh reprezentativni i ko te izmisli..

Ma nije se Hazar povrijedio, otkud ti to... Meni se cinilo da mu nije nista.

https://twitter.com/BelgoFoot/status/797911215045484544?ref_src=twsrc%5Etfw

Grcka-Bosna i Hercegovina 1:1
Dugo nisam vidio da je neko ovako nadigrao Grcku, ali sretnici uzese bod u 95 minuti.
[quote name="hamco" post="262945" timestamp="1479073773"]Ma nije se Hazar povrijedio, otkud ti to... Meni se cinilo da mu nije nista.

Hamco brate znaš da je i meni u interesu da si upravu :D
Nisam gledao utakmicu ne znam kako je to izašao sa terena samo vidim po nekim sajtovima da se neko šepanje i navodna povreda spominju nadam se da je sve ok.

Što se tiče utakmice BiH - Grčka nisu Grci sretnici već su naši propustili kilometre i kilometre prostora da istrče jednu jedinu poštenu kontru i završe sve, među svim tim legendama u bh. fudbalu nema kvalitetnog trenera/selektora sa taktikom su na Vi.

Najgore sto igraju igraci sto ne igraju u svojim timovima, neki cak ni nemaju timove. Srecom npr. Medunjanin ima malu povredu, sigurno bi igrao. A na klupi imas vrhunskog igraca Milicevica, sto ima malo i brzine, i pass i ubacaj strasan. Ipak bolje da igra Hajrovic koji nije godinu dana odigrao 90 minuta.

Gresku je Bazdarevic napravio sto nije uveo Cimirota, igra u Grckoj zna ih odlicno, ta izmjena je trebala umjesto Bicakcica biti, zavrsiti utakmicu sa dva zadnja vezna.

Sta ih zna, ne igra niko u grckoj, sve po svjetskim klubovima. Cuj zna ih :OOO

Dođu ljudi na odmor u Grčku pa ih vidi na ulici,pozdravi ih i tako.
  • 3 mjeseca kasnije...
kolko jake igrače ima ova Francuska sad 
ovo su samo igrači koji nisu pozvani 

France XI of players who missed out: Mandanda - Corchia, Zouma, Sakho, Varane, Digne - Bakayoko, Schneiderlin - Fékir, Lacazette, Benzema, Yohan Cabaye, Moussa Sissoko, Anthony Martial, Moussa Dembélé, Mathieu Valbuena, Steven N'Zonzi, Kingsley Coman, Aymeric Laporte.
  • 2 mjeseca kasnije...

https://www.youtube.com/watch?v=bxOkZHY-Pgs

Ste videli kakav su gol primi Francuzi u 93. minutu protiv Švedske? Lloris, pravi Tottenhamov igrač. :D

Ako misliš da je komentator sa klipa Gojko (Andrijašević), prilično sam siguran da to nije on, ne mogu da se setim kako se ovaj zove.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.