Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 38 : Chelsea 3 - 1 Sunderland (24.05. ned) [3]

Matchday 38 : Chelsea vs. Sunderland (24.05. ned) [16:00] 10 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno, titula je osvojena i to je jedino bitno
      55%
      5
    • Da, ali u nekim segmentima je moglo bolje
      33%
      3
    • Ne, bilo je previÅ¡e negativnih stvari
      11%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

vkmr3xG.png

Posljednje kolo sezone, mnoge stvari su već jasne, ostalo je još samo 90 minuta za bilo kakve pokušaje da se popravi utisak. U okviru 38. kola na Chelseajevo slavlje kao gost dolazi ekipa Sunderlanda, utakmica koja će poslužiti kao uvertira za dodjelu titule igračima Chelseaja i utakmica u kojoj je spektakl zagarantovan ali tek nakon završetka utakmice. Nakon 5 godina čekanja titula je ponovo na Stamford Bridgeu, to je vjerovatno jedino što zanima sve one koji imaju bilo kakve veze sa Chelseajem, ostalo je još samo 90 minuta i slavlje može da počne. Jose Mourinho i njegovi igrači su u posljednje vrijeme pokazali da su već nakon utakmice protiv Crystal Palacea otišli na odmor, nakon ovjeravanja titule igrači su se pojavljivali na terenu zato što moraju i to je donijelo poraz od West Bromwich Albiona, ali sigurno da sjećanje na taj poraz neće biti dugog roka trajanja. Ekipa Sunderlanda je sredinom sedmice na Emiratesu podjelom bodova osigurala opstanak, tako da ako je Chelsea u slavljeničkoj atmosferi to se onda sigurno može reći i za Sunderland, tako da gosti na ovoj utakmice svakako neće biti partibrejker. Sunderland na posljednje dvije utakmice protiv Chelsea ima dosta uspjeha, u prvom dijelu sezone bodovi su podjeljeni, dok je Sunderland prošle sezone na Stamford Bridgeu slavio veliko pobjedu sa 1-2, što je bila druga pobejda Sunderlanda protiv Chelseaja u posljednjih 5 godina. Jose Mourinho je svoj zadatak ispunio, Dick Advocaat je svoj zadatak ispunio, savršeno vrijeme za utakmicu bez pritiska i rezultatskog značaja u kojoj će svaka "potrošena" minuta biti korak bliže prema susretu dva dobra druga koja se nisu vidjeli 5 godina, Johna Terry i trofeja Premier Lige.

>MEĐUSOBNE UTAKMICE<

xQSZlk2.png

dWhn1Mn.png

>FORMA<

HLV1nal.png

nWy7tOO.png

>POSLJEDNJA MEĐUSOBNA UTAKMICA NA STAMFORD BRIDGEU<

xdkVTGD.png

>TIMSKA STATISTIKA<

GXVlXdC.png

vAK1oVa.png

>CHELSEA<

kqlun0x.png

OqCJyHG.png

>SUNDERLAND<

7h0kYcO.png

9zTl90N.png

>OÄŒEKIVANI POÄŒETNI SASTAVI<

SBgHLa3.png

>POVREDE/SUSPENZIJE/IZOSTANCI<

umqhsVF.png

>SUDIJA<

do08wIk.png

Ove sezone Mason je bio sudija Chelseaju 2 puta, Chelsea ima 2 pobjede uz gol razliku 4:0.

PREVIEW: King Chelsea

• Autor

Hazard neće igrati, što znači da bi napokon mogli vidjeti Cuadrada od prve minute, da se još jednom uvjerimo imal barem hljeba od njega.

Vidio sam ovo oko vađenja zuba :D

Ono što mene zanima hoće li biti na dodjeli trofeja, bio bi apsurd da njega ne bude? X_X

Znači treba ih raskoliti do po' leđa za kraj. Pred našim navijačima uvaliti 3 - 4 komada, proslaviti trofej kako bog zapovijeda

1:0 povesti i bunker. Ta mi nismo nekog nalupali još od Swanseaja.

Samo Cech na golu, neću nikakve šupljake od Mourinha poslije da je imao povredicu, da je ovo, da je ono.. CECH NA GOL!

Ostalo me ne interesuje.

Znači treba ih raskoliti do po' leđa za kraj. Pred našim navijačima uvaliti 3 - 4 komada, proslaviti trofej kako bog zapovijeda

Vrijeme je da se probudis :D 

Ja u nedelju  zelim da vidim : Ceha na golu i Baneta s kapitenskom trakom, za ostalo Murinjo nek se pobrine.

Jose does not know if Petr Cech will start on Sunday but he will play some part.

Jose Mourinho says he hopes Eden Hazard can be involved on Sunday but he is not sure if he can. Diego Costa will play again.

DUWAYTE GA HAYTERI, KOSTA JE NEUNIÅ TIV!!!!

Jose Mourinho says he hopes to play both Andreas Christensen and Jeremie Boga on Sunday.

Drago mi zbog Boge, ali i dalje ne razumijem sta iko vidi u ovom klocu Christensenu, mali je retard obicni :S

Kazu najvise se druzi sa Mikelom. S kim si takav si.

Bice prenos tekme na Sport Klubu 3, ranijih godina je cini mi se bio multiprenos. Ovako gledamo i tekmu i dizanje pehara :D

radujem se što će boga dobiti priliku

al kosta,jbt nemam reči 

umesto da ga pošalje negde da odmara i sanira tu povredu,stvarno ne vidim ijedan razlog zašto bi on igrao

joÅ¡ čeh ako ne igra od prve 

bože me sačuvaj kolko ovaj čovek više ne zna gde bije

joÅ¡ čeh ako ne igra od prve 

bože me sačuvaj kolko ovaj čovek više ne zna gde bije

Eo chiba ja se već pripremam da mu jebem sunce ako Cech ne bude branio od 1. minute.

Hvala Sport KLubu sto nam je omogucio da gledamo slavlje, bez mucenja sa multiprenosom.

Ocekujem da Bane i Nemanja napune Kurcinu Advokata.

Valjalo bi Ake sansu da dobije.

Ocekujem mnogo golova, ako ne bude makar pet golova, bicu razocaran.

Petr Ceh od prvog minuta.

Ocekujem praznicnu atmosferu na SB-u

Ocekujem Shevcenka na tribina, takodje i Djanija i Danila Pantica. 

Sve je spremno za slavlje !!! 

Eo chiba ja se već pripremam da mu jebem sunce ako Cech ne bude branio od 1. minute.

jednostavno čoveka pokreće samo rezultat,to je meni bilo jasno odavno al sam gurao pod tepih neke stvari

jer on stalno kad daje intervju priča kako je u realu oborio taj rekord,kako je postigo ovo,kako je postigo ono i zato i jeste pobednik 

zato će uvek sa onim dobrim Å¡to Murinjo donosi(trofeji) ići i ono loÅ¡e 

lupam,da u totalno nebitnoj utakmici izvede praktčno prvi tim jer

Obviously we want to win

zabole njega kolko bi ta jedna pišljiva utakmica značila mladim igračima,te ovim sporednim koji nisu dobili šansu a to je jako bitno dugoročno gledano ili ti jedan od razloga zašto su njegovi timovi pucali nakon 2-3 sezone a on traži drugi posao kako bi podebljao svoj leksikon

jednostavno čoveka pokreće samo rezultat

lupam,da u totalno nebitnoj utakmici izvede praktčno prvi tim jer....

Kakav smo samo rezultat ostvarili protiv WBA, svaka nam cast.

Najgore od svega, sto je posle te utakmice on sve svalio na igrace, otvoreno ih prozivajuci da nisu dovoljno motivisani, jer su osvojili titulu. 

Posle ga kao spusta rivalima, jer nisu bili dovoljno dobri.... 

Mourinho zivi u poricanju. Nije svestan koliko se je toga poklopilo ove sezone, i da se to vise nece nikad desiti. 

• Autor

Odlaze dvije legende, Drogba i Cech, ljudi koji su obilježili posljednjih 10 godina Chelseaja.

Danas je dan kada je su tuga i sreća baš onako smiksani.

Ako Bog da od prve minute gledamo Drogbu i Cecha oprostaj dvije legende i na kraju proslavu poslednjeg trofeja koji ce ova skupina Bane, JT, Dider, Cech uzeti zajedno, u jednu ruku jako tuzan dan za nas ali moramo se navikavati na nove momke, Solanke ce dobiti priliku nadam de poslednjih pola data umjesto Tite

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.