Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35: Chelsea 1 - 0 Crystal Palace (03.05. ned) [3]

Matchday 35: Chelsea vs. Crystal Palace (03.05. ned) [14:30h] 12 člana su glasala

1. 1.

• Pobjeda i proslava titule
      50%
      6
    • NeÄ?emo doÄ?i do 3 boda, potvrda titule Ä?e biti protiv Liverpoola
      50%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ja želim pobjedu protiv Palacea jer poslije toga očekujem barem RLC da započne svaku utakmicu do kraja. Ako se to ne desi neka preoru Cobham i posade krompir, korisnije će biti.

Mogu sutra poceti sa oranjem, taman su najavili suncano vrijeme.

E da i nek mi ostave samo jedan peterac da dvije gredice luka posadim, nije jos kasno.
  • Odgovori 52
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja želim pobjedu protiv Palacea jer poslije toga očekujem barem RLC da započne svaku utakmicu do kraja. Ako se to ne desi neka preoru Cobham i posade krompir, korisnije će biti.

Jako naivno. Da su mladi trebali dobiti šansu dobili bi do sada, duuuga je sezona bila, igralo se na četiri fronta. Naivno je očekivati da će je dobiti u zadnja tri kola, jer eto samo zato što se matematički osigurala titula. Kad jedan Cuadrado nije dobio pravu šansu, pa ni Remy, ne vidim što bi neki tamo talentirani anonimusi iz akademije. Mou drži do njih ko do lanjskog snijega, da se ne varamo.

Pobjediti CP, ali se poslije ništa neće promjeniti šta god ti mislio Wisey.

Jebi ga zaboravih te pitati u proslom postu, sto to Mou treba zvati Guardiolu da mu on sastavlja neku napadacku formaciju, to pep neki Bog napadackog fudbala

Tko je spominjao Guardiolu? Ja nisam, niti ću. Nema nikakve veze taj Kantalonac s ovom pričom oko Mou-a, akademaca i stila igre.

• Autor

Izvini bajo moj kako si citirao Kinga nisam vidio da nije tvoj post. King odgovori siso

Pa pošto drkamo već neko vrijeme kako igramo užasno, kako ćemo otjerati Hazarda lošom igrom, kako titule moramo osvajati sa više stila, čak je se i otkaz Mourinhu dovodio u pitanje, pa je onda išla priča da recimo Hazard kao naš najbolji igrač može svoj puni kapacitet pokazati samo u Bayernu, Realu i Barceloni, to je pisao isti ovaj Cae koji sada neće da spominje dotičnog Katalonca, pa reko hajde da ga i ja spomenem.

Inače ja kada u istoj rečenici pričam o Guardioli i Chelseaju obično je u pitanju ironija.

Pa pošto drkamo već neko vrijeme kako igramo užasno, kako ćemo otjerati Hazarda lošom igrom, kako titule moramo osvajati sa više stila, čak je se i otkaz Mourinhu dovodio u pitanje, pa je onda išla priča da recimo Hazard kao naš najbolji igrač može svoj puni kapacitet pokazati samo u Bayernu, Realu i Barceloni, to je pisao isti ovaj Cae koji sada neće da spominje dotičnog Katalonca, pa reko hajde da ga i ja spomenem.

Inače ja kada u istoj rečenici pričam o Guardioli i Chelseaju obično je u pitanju ironija.

Istina. Hazard bi pokazao svoj puni potencijal u Realu, Bayernu i Barci. A samo jedan od ta tri kluba vodi Guardiola (Bayern), tako da to nema veze ni sa čim.

• Autor

Istina. Hazard bi pokazao svoj puni potencijal u Realu, Bayernu i Barci. A samo jedan od ta tri kluba vodi Guardiola (Bayern), tako da to nema veze ni sa čim.

A na osnovu čijeg sistema igra danas Barcelona?

btw. hajd ti meni odgovori pa da završavamo sa ovom temom da ne bi "prljali" temu utakmice u kojoj možemo doći do titule sa raspravom o Kataloncu.

Sto se mene tice nijedan mladi ne mora vidjeti terena citave sezone, samo neka titule padaju. 

Zasad ću samo ovo reći:

- jedini engleski klub koji je osvojio sve evropske trofeje

- klub koji drži sve ligaške rekorde od broja postignutih/primljenih golova do broja bodova i dana provedenih na 1. mjestu

COYB!

PONOS I PRKOS!!!

https://www.youtube.com/watch?v=wTnOimB95As

https://twitter.com/ChelseaFC/status/594869525117566977

https://twitter.com/CFC_Vine/status/594872186772574208

Uživajmo!!!

• Autor

Titula nakon 5 godina, šta reći a da bude dovoljno, naježio sam se kada je sudija svirao kraj utakmice..

ŠAMPIONEEEEEEEEE ŠAMPIONEEEEEEEEEE ŠAMPIONEEEEEEEEE OLEEEEEEEE OLEEEEEEEEE :sal:

:sal: :sal: :sal: :sal:

Koja kurcina od utakmice jebote, zali Boze ovih 90 minuta zivota

Jel svega ti trolas ili ne vidis dalje od nosa,ne vidis da smo sampioni Engleske nakon 5 godina?

Ma drago je meni što smo šampioni, samo konstatujem da je utakmica bila kurac od ovce i da bih volio da sam nešto pametnije radio a došao na kraj vidjeti proslavu.

• Autor

Koga boli kurac za igru u utakmici u kojoj smo osvojili titulu nakon toliko godina čekanja.

Kako je se utakmica bližila kraju mene je sve veći adrenalin pucao :D

Do kraja sezone zajebancija i čekanje da Terry digne trofej :sal:

Utakmica bez ikakve ljepote, ali sve je to nebitno kad se uzme u obzir da smo osvojili titulu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.