Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: Leicester 1 - 3 Chelsea (29.04. sri) [3]

Matchday 27: Leicester City vs. Chelsea (29.04. sri) [20:45h] 9 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda, Å¡to prije potvrditi titulu
      66%
      6
    • Podjela bodova, ni to nije neka katastrofa
      11%
      1
    • Poraz, imperativ pobjede Ä?e presuditi u korist Leicestera
      22%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/DuncanCastles/status/593512790901456896

SMORILI SU S OVIM SMORILI SMORIILI SMORILI SMORILI BORING BORING, IT'S SO FUCKING BORING

• Autor

Prvo poluvrijeme očajno, jednostavno katastrofa, pasivna igra bez bilo kakve ideje, silna odigravanja u širinu i naravno to nam je donijelo lošu igru i na kraju smo primili i gol. Drugo poluvrijeme je bila totalna suprotnost od prvog dijela igre, gol dali baš kad treba, kontrolisali igru, nastavili da igramo angažovano što nam je donijelo još dva gola i onda rutinska završnica utakmice. Bitno je da postoji reakcija na loš period u igri, primili smo gol u najgorem mogućem trenutku, ali smo u drugom dijelu izašli na teren sa namjerom da pobjedimo i na kraju smo to odradili uspješno.

Još 3 boda i to je to, nakon svega što smo prošli u sezoni i nakon svih onih kaukulacija koliko nam još treba bodova, mislim da smo zaslužili da konačno dođemo do situacije kada nas samo 90 dijeli od potvrde titule.

:sal:

Pa mi jesmo boring, ova nasa igra nije dosadna samo kad se igraju kup takmicenja, ali igrat ovako u ligi to je sramno. Znali neko posle koliko godina smo dali tri gola na jednom mecu ? 

al malo pre na drugom forumu,ubacuju se neki arsenalovci kako čelzi daje jadne golove i šta ti ja znam

kad ga ramiz zavuče ahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahah

kakvo pišanje isprazni se forum 

Jebo majku sto ih ne mogu.Zanima me samo kako ih nije stid i sramota bilo sta reci protiv ekipe koja njih i njihovog trenera ubija u pojam zadnjih 10 godina?

https://twitter.com/bbc5live/status/593520112365281281

Nisam bio nervozan ni u jednom trenutku utakmice (možda zbog prednosti na tabeli), ekipa je još prošle sezone pokazala da ume da reaguje kada prva prima gol.

Fun fact, prvi put ove kalendarske godine smo prvi primili gol. Šteta što je prekinut Čehov niz, imao je skoro 12 sati bez primljenog gola.

Sudija svira kraj poluvremena. Igraci krecu ka svlacionici, Mourinho je vec tamo, skljoca hemijskom i prelistava svoje blokce... Pa nekome po spisku, nekome preko spiska, kako kome zapadne....

Posto mrtvih nema, aj sad nazad na teren...  

A tamo, od jednom, se sve menja. Igraci koji su usli u tu svlacionicu i oni koji su iz nje izasli nisu isti... Mislim jesu, ali sada u glavama imaju ideju koju su morali imati od pocetka, da se nekad mora igrati i fudbal. 

Sad se i Ramiresu lopta lepi za nogu, Fabregas prebacuje prvu stativu, Bane pogadja centarsuteve, Willian je otelotvorenje velikog Garinche... Od nekud se radja igra, koja izgleda toliko impresivno da covek zaboravi sve ostalo i zuri u televizor.

A sad da se vratimo na pocetak, na onu bol bez ijednog suta u okvir gola, bez ijedne trunke volje da se utakmica resava na vreme. Mucno je bilo samo gledati, a kamoli aktivno ucestvovati u onome...

To drugo poluvreme ne popravlja sliku, naprotiv, pogorsava je. Jer videti koliko ovaj tim moze, a koliko nam na redovnoj bazi servira.... Nije to dobro.

U trenutku kada Leicesterovi navijaci pevaju boring, boring Chelsea Ramiz im zavlaci takvu golcinu da im se stomak okrece. Neprocenjivo.

Upravo. Kako se Drogba mudro vratio u klub. Završit će karijeru bez mrlje. I još je znao da Mou u svojoj drugoj sezoni u klubu uzima trofeje. Sve je spojio. Osvojit će s Chelseajem Drogs još jedan trofej prvaka Engleske i otići ko legenda nad legendama.

A Lampard otišao u ušljivi City kod Pellegrinija i ostade bez svakog mogućeg trofeja. A plus što je zaprljao svoj ugled među navijačima Chelseaja. Jednostavno bi mu bilo bolje da je čitavu ovu sezonu presjedio na klupi Plavaca, uzeo šampionsku titulu, oprostio se kao čovjek i otišao u USA.

Lampardov potez je ravan učlanjenju u Silajdžićevu Stranku za BiH u današnje doba.

Prvo poluvreme jad i beda, 0. Drugo poluvreme kao u prvoj polusezoni.

Samo mi je krivo, skinuli su mi 100e dobitka zato sto su kao kurac odigrai prvo poluvreme.

• Autor

Samo mi je krivo, skinuli su mi 100e dobitka zato sto su kao kurac odigrai prvo poluvreme.

E moj grena, mislim da imaš dovoljno godina da znaš da ne može i jare i pare :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.