Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathan (2015-2020, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 75
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Neka potpise za Lpool. Kad vidim kako igraju giganti Barca, Real, Bayern, mi sa ovakvim pojacanjima nemamo sanse parirati im.

Istina ako im zelimo parirati trebamo ovo ljeto iskesirati na dva vrhunska i dokazana pojacanja. Ne na Nathana, Kenedya, F. Andersona, R. Firmina i sl. 

navodno dosta komplikacija oko njegovog transfera iako je prošo medicinske preglede,moguće je da "izgubimo" transfer nakon što se Porto umešao sa boljom ponudom 

http://www.gazetadopovo.com.br/blogs/intervalo/proposta-do-doyen-ao-atletico-e-erro-do-chelsea-fazem-venda-nathan-emperrar/

čak se javlja i mogućnost da nas njegov klub prijavi nakon čega bi mogli da nam stava kakve restrikcije na transfere

There's been a hitch. Nathan can be a Chelsea player if the club force it. As part of Nathan's release from Atletico Paranaense, Chelsea put their contract offer up in a Brazilian court. It's all quite dramatic, as explained byGazeta Do Povo, but Chelsea needed to do that to help Nathan, his agents, and his family with the case... which would ultimately lead to him becoming a Chelsea player. Chelsea's offer was approved by the court, validated. Gazeta Do Povo say that's legally binding and Chelsea could force the move through, they have a completed transfer and have legally agreed the deal to sign him. 

The problem comes from Doyen Sports and Porto, who have put together a better offer for Atletico. Doyen still have outstanding payments on deals which may not help but Porto, funded by Doyen, are apparently trying to hijack the player and their plan could very well work.

Gazeta Do Povo explain that's because Chelsea don't have the stomach to enforce the legal contract they have for the purchase of Nathan, because they fear Atletico could in turn report them to FIFA for tapping the youngster up and therefore open the door for transfer sanctions. Atletico want him to fly to Porto and sign for them, nothing is yet certain. 

samo čekam da ova vest stigne do ostrva te da se reciklira i kroz engleske medije,možda se jave još kakve informacije

Doyen sports je jedna od najvecih menadzerskih agencija na svetu, samim tim i savrsen paravan za mesetarenje i uzimanje novca kroz transfere igraca. Ti ljudi godinama pustose portugalske klubove, ostavljajuci im samo mrvice od multimilionskih transfera. 

Naime oni svojim sredstvima kupuju igrace prevashodno Portu(primer), diktiraju kada ce i koliko ti igraci igrati, ugovaraju transfere, a Porto mora da se zadovolji crkavicom. 

Bolje odmah dici ruke od ovog transfera, nego rizikovati disciplinske mere.

pa nije ni Roman neka sitna riba da nas tek tako zaplaše,ne verujem da će odustati od borbe tek tako

Posle Kakute smo se izvukli nekako. Ko garantuje da ce tako biti i drugi put... 

Kad ne znas trenirati igrace :D a fol bez izgubljene osvoji titulu, jebeeem te zivote, a nece da prizna ccc

dao sam ti save, nisam čiter

mozda si retry lik, tesko je na fm uzeti epl bez izgubljene jako tesko, meni je najveci podvig bio kod kuce, omjer 18-1-0 ili cak 19-0-0 ne sjecam de tacno ali znam da je bilo nesto zestoko

NISAM, i nisam bez iszubljene osvojio

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.