Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Chelsea 1 - 0 Liverpool (27.01. uto) [W]

Semi-finals : Chelsea vs. Liverpool (27.01.uto) [20:45h] 10 članova je glasalo

1. 1.

• "Ranjeni lav" Ä?e pokazati snagu, Liverpool je svoje prilike propustio na Anfieldu, Chelsea ide u finale
      90%
      9
    • Liverpool ide u finale, iskoristit Ä?e psihički uzdrmani Chelsea
      10%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mislim da su nasi igraci bili pod velikim pritiskom zbog prethodno  losih odigranih utakmica i zato je prvo poluvrijeme bilo onako lose.Kasnije je to bilo puno bolje i samo je sreca pomogla Liverpulu da dodje do produzetaka.Bilo je sigurno najmanje 5-6 izglednih prilika da zabijemo ali eto na kraju ga Bane nas spasitelj uvali.Liverpul je takodjer poginuo i treba im cestitati na dobroj utakmici.Bitno je da smo prosli i siguran sam da cemo uzet ovaj trofej.

Sto se tice utakmice sa Cityem,ocekujem da oni budu nervozniji od nas i da ce oni imati slicnih problema protiv nas kao i mi sa Liverpulom u prvom poluvremenu.Oni nemaju pravo na kiks i morace se osjetiti nervoza i nesigurnost kad god im pridjemo blizu 16-rca.Mislim da imamo snage i znanja da ih nokautiramo i jedva cekam tu utakmicu.Zbog ovakvih utakmica se i gleda fudbal i dao bih sve na svijetu da su svake sedmice ovakve dvije utakmice.

B8ZCCfYIUAEZwNJ.png

Vidi Kosta što je dlakav............ : ))))))))))))

Tu je i Salah. GDE JE ŠRLE?!?!?!?!

Što se ovaj Mourinhov mali trpa stalno, ko Vegeta. :D 

Salah legenda haha al jebo majku ja ne bi ni skonto Zoumu da se nije nasmijao

Vazno je da smo prosli u finale i ako nam nisu trebali ovi produzeci pred vaznu utakmicu sa Manchester Ciyem, ako budemo igrali priblizno slabo kao danas nevjerujem da cemo ih pobijediti. Sudjenje mi je islo na zivce jer je Lucas Leiva zasluzio drugi zuti karton ali teska utakmica za sudjenje a Majkl Oliver nije poznat kao sudija koji voli navlaciti ekipama jednostavno nije htio pokvariti utakmicu crvenim kartonom. Ramires odlicno zamijenio Fabregasa i ako su mu se lopte opet odbijale ali svakako bolja opcija od Mikela ulascima sa klupe.

Prozvali su je na nekim medijima Battle of Stamford Bridge, sto i zasluzuje. Koliko zara i trcanja u jednoj utakmici. Svi su igrali pogibeljno i Scouseri i nasi. Brojao sam negde oko 50. minuta mozda smo mi naredjali 4-5 napada i Liverpul takodje bez izlazenja lopte van terena. I to vrlo visok tempo.

Zbog ovakvih utakmica je fudbal toliko popularan. Kakav el klasiko kakve picke materine...

Zadovoljan. E ovo je taj pobjednički duh ;)  Svaka čast momcima, kao i MOu, vidilo se na njemu da silno želi pobjedu i prolazak u finale. Nevjerovatna radost i slavlje nakon što je sudija svirao kraj.

Što se tiče igrača, trudili su se momački i nema se šta kome prigovorit, vidilo se da žele tu pobjedu, to finale i hvala bogu uspjeli su. Jedino kontre se moraju dobrano popravit, ali o tom po tom.. 

Oporavit će se oni do citxa, 4 dana je do te tekme ;)

Oliveru se matere najebem. Da je svirao neki od ona 2 penala, ne bi se igraci morali trositi i u produzecima.

Slabo odigrano prvo poluvrijeme je vec i zaboravljeno zbog igre i pozrtvovanosti u drugom.

Ovakav Chelsea hocu svaku utakmicu da gledam kao sto je bio slucaj u drugom poluvremenu.

Jos kokoske u finalu da im vratimo za onaj poraz, jebem li im mater.
:sal: :sal:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.