Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

IFFHS-ovu statistiku smo neki dan pljuvali, a sada nekima odjednom postade relevantna nakon što smo se našli na čelu ove tablice. Ni po čemu to trenutno ne zaslužujemo, usrali smo sve što se može usrat, nit igramo nešto spektakularno nit pokazujemo neke rezultate, a oni nas stavljaju na prvo mjesto. Di su bili kad je grmilo, kad smo osvojili Ligu prvaka, tada smo zaslužili ovdje biti. Sada ne. Poserem se na njih i na njihovu tablicu koja mi ništa ne znači.

Meni je bilo draze kad smo bili cetvrti po toj IFFHS i kad smo osvojili ligu prvaka i kup, nego sad kad smo prvi a sve titule redom gubimo...

Cuj prvi, ne mogu da vjerujem... ccc

IFFHS - kurac od ovce.

IFFHS-ovu statistiku smo neki dan pljuvali, a sada nekima odjednom postade relevantna nakon što smo se našli na čelu ove tablice.

Čak i ona Koka-kola lista reprezentacija je relevantiji pokazatelj od ovoga.

Evo dugo nezz šta da analiziram i kao narucno mi dodje ideja da vidim(o) kako to izgleda po vrijeme kada Chelsea igra utakmicu. Mozda nam bolje sjedne poslije rucka ili poslije vecere. 

245bo1x.jpg

Ako zanemarimo ovaj termin od 17 do 20 jer smo odigrali samo jednu utakmicu, cini se da nam kad igramo na Stamfordu najbolje odgovara termin poslije rucka i kratkog odmora od cevapa.

347wgu8.jpg

Kada igramo vani, opet mozemo zanemariti termin 17 do 20 jer imamo samo 2 utakmice. Gledajuci sve preostalo cini se da i nemamo neki poseban termin, sve nam (ne) odgovara. Ali ako baš moramo neki izdvojiti to bi onda bio odmah poslije cevapa za rucak, bez ikakvog odmora (kao što je to slucaj kod kuce).

28istg2.jpg

I sada kada to sve gledamo zajedno, najbolje nam je igrati kao taktika za domace utakmice. Dakle, ako smo zaboravili, cevapi za rucak, kratki spavanac, i po pobjedu.  :x

Edit: nece znakove sa kvacicama da dodaje, pa sam morao prepravljati jer mi nestane još jedno slovo pokraj tog znaka

Uređeno , autor izmjene: m4t3j

479713_582990958378540_319419612_n.png

Raspored je katastrofa, 8 dana, 4 utakmice.. Trebala bi se jedna utakmica otkazati, a ova protiv Sunderlanda pomjeriti za nedjelju... Da li je od toga ista moguce, ne znam ali sam siguran da ako ovako ostane necemo moci dobiti sve cetiri utakmice..

• 2 sedmice kasnije...

Evo malo poredjenja naseg tria MAZACAR.

_mazacar__by_collagesoccer-d5m5222.jpg

SHOOTING

shooting-table.jpg?w=560&h=153

CROSSING

crossing-table.jpg?w=560&h=189

Zanimljivo.

Mata vs West Ham                                                     Mata vs WBA

juan-mata-hm.jpg

Hazard vs West Ham

eden-hazard-heatmap.jpg

Oscar vs WBA

oscar-heatmap.jpg

• 2 sedmice kasnije...

Sjajna sedmica za Chelseaove fanove, 3 pobjede i to u 3 različita takmičenja, protiv Uniteda u pon. 1:0 (FAcup), u čet. protiv Rubina K. 3:1 (Evropska Liga) i ned. 2:1 Sundrelend (Liga)

Dižemo formu kad je napotrebnije, borimo se na 3 fronta. Napadači nam zabijaju... Samo da fizički izdrže.

• Autor

Možemo li izanalizirati onu situaciju kada je Azpilicueta oborio igrača Rubina i kada je sudac svirao penal? Meni ono nikako nije jasno. I ima li gdje video one situacije?

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.