Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

ja nikako nebi bio za to, Chelsea već je popularan i svjetski je brand tj. poznat u svjetu dok je Cardiff ekipa sa ne tolko jakim rezultatima i sigurno nepoznata ljudima koji ne prate nogomet, ja mislim da im ni ovo neće pomoć previše, umjesto ovoga trebali su ić tamo i igrat turnire i prijateljske (osvajat i pobjeđivat) napravit neku humanitarnu akciju, dogovorit se s gradskom upravom objesit neko plato okupit ljudi i pustit im kratak film o povjesti kluba i današnje situacije ugl film o klubu, otvorit neki mali shop, gdje bi se prodavali rekviziti jeftino (šalice kape,majce dresovi itd.)
dovest nekog azijskog igrača ili talenta i napravit od njega nešto (ili još bolje više njih), uč u suradnju s nekim jakim azijskim brandom (auto firma, građevinsk firma, sokovi, sladoledi itd.) i ima još nekih caka.... Mislim da im ovaj zmaj neće puno pomoć, jebeš zmaja, možda i oće pomoć ali ne tolko.

Dok bi Chelsea recimo osvajanjem svjetskog rpvenstva napravio pravi posao što se toga tiče.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Wigan Athletic will be our opponents on the opening day of the 2012/13 league season on 18 August [subject to change]. Roberto Di Matteo will take his side to the DW Stadium for what is a repeat of the opening day fixture from the 2005/06 season, when a late Hernan Crespo strike saw us take all three points.
Our first home game of the season comes a week later when Newcastle United visit Stamford Bridge, before our first London derby of the campaign, a trip to Queens Park Rangers on 15 September.
We face tricky trips to both Arsenal and Tottenham Hotspur in September and October, as well as a home clash with Manchester United, while November sees us welcome the champions, Manchester City, to west London.
We face a trip to Norwich City on Boxing Day, while New Year's Day sees us welcome QPR to the Bridge.
Our final three away matches see us face Liverpool, Manchester United and Aston Villa, before the season draws to a close with a home game against Everton.
Immediately below is the entire list of Chelsea's Barclays Premier League fixtures, which at this stage are liable to change due to broadcast selections and our opponents' participation in the Europa League.

[b][i]2012/13 Barclays Premier League fixtures in full:[/i][/b]

Sat Aug 18 Wigan Athletic A
Sat Aug 25 [b]Newcastle United H[/b]
Sat Sep 1 [b]Reading H [/b][to be rearranged due to our participation in the European Super Cup]
Sat Sep 15 Queens Park Rangers A
Sat Sep 22 [b]Stoke City H[/b]
Sat Sep 29 Arsenal A
Sat Oct 6 [b]Norwich City H[/b]
Sat Oct 20 Tottenham Hotspur A
Sat Oct 27 [b]Manchester United H[/b]
Sat Nov 3 Swansea City A
Sat Nov 10 [b]Liverpool H[/b]
Sat Nov 17 West Bromwich Albion A
Sat Nov 24 [b]Manchester City H[/b]
Wed Nov 28 [b]Fulham H[/b]
Sat Dec 1 West Ham United A
Sat Dec 8 Sunderland A
Sat Dec 15 [b]Southampton H[/b] [to be rearranged due to our participation in Club World Cup]
Sat Dec 22 [b]Aston Villa H[/b]
Wed Dec 26 Norwich City A
Sat Dec 29 Everton A
Tue Jan 1 [b]Queens Park Rangers H[/b]
Sat Jan 12 Stoke City A
Sat Jan 19 [b]Arsenal H[/b]
Tue Jan 29 Reading A
Sat Feb 2 Newcastle United A
Sat Feb 9 [b]Wigan Athletic H[/b]
Sat Feb 23 Manchester City A
Sat Mar 2 [b]West Bromwich Albion H[/b]
Sat Mar 9 Fulham A
Sat Mar 16 [b]West Ham United H[/b]
Sat Mar 30 Southampton A
Sat Apr 6 [b]Sunderland H[/b]
Sat Apr 13 [b]Tottenham Hotspur H[/b]
Sat Apr 20 Liverpool A
Sat Apr 27 [b]Swansea City H[/b]
Sat May 4 Manchester United A
Sun May 12 Aston Villa A
Sun May 19 [b]Everton H[/b]

Database Right 2012 The Football Association Premier League Ltd / The Football League Ltd. All rights reserved.
Fixtures are subject to change. Compiled in association with Atos.
prvih mjesec dana zagrijavanje, a onda dolaze: Arsenal, Tottenham, Man United, Luserpool i Man City (baš i nije dobro raspored za nas, jer moramo igrati protiv svih najjačih u 1-2 mjeseci, ako se tada ne ulovi forma to bi moglo biti katastrofalno).
Jeben raspored, gori nego prosle godine, dobra stvar je da oko bozica igramo s "buranijom", jos treba dodati svjetsko klupsko u decembru :)
U ovoj sezoni možemo odigrati ukupno 68 utakmica i to u :
Premier Ligi - 38 utakmica
Ligi Prvaka - 13 utakmica
FA Cupu - 6 utakmica
Carling Cupu - 7 utakmica
Community Shieldu - 1 utakmicu
UEFA Super Cupu - 1 utakmicu
FIFA Club World Cupu - 2 utakmice

A 50 utakmica ćemo 100 % odigrati (38 u PL-i, 6 u LP-a, 1 u FA Cupu, 1 u Carling Cup-u, 1 u Comm.Shield-u, 1 u Uefa Super Cupu i 2 u FIFA Club World Cupu).
Odmah u 2. kolu nezgodan protivnik.
Puno ce zavisiti od te utakmice(racunam da cemo Wigan dobiti), jer forma i performanse tima moraju od pocetka biti na visokom nivou.
veoma sam nezadovoljan rasporedom,ali mi je drago da igramo sa laksim ekipama kada gubimo najvise bodova,a to je otprilike pretkraj godine i iducih 30-40-ak dana......kraj sezone ubitacan,jedino sa velikom zalihom bodova ocekivati bolji rasplet(sto je gotovo nemoguce da se ima velika zaliha sa ovakvom konkurencijom),drugacije tesko......... [-(
Dosta težak raspored, ali ne teži od prošle godine. Jedino što me raduje je relativno lagan Božićni period i otvaranje sezone na DW stadionu. Ostalo je užas, pogotovo ovaj završetak i činjenica da s nekim timovima igramo upravo kad oni uhvate najbolju formu. :-/
Ali, ali:

http://www.youtube.com/watch?v=nFpP4WOsEnU

[media=]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pMd1OBCtnU0[/media]
Ma raspored ko raspored. Svejedno, sa svima moramo igrati.

Nek oni nama budu pravi, pa onda nije važno ko će kad nam biti protivnik.

Eto meni lično, nije loš raspored, lakši je od prošlogodišnjeg. Početak meni lagan, do tekme s Arsenalom. Onda opet laganije do Tottenhama i Uniteda.

Sve u svemu dobro je i opet kažem, nek oni budu pravi, da pružaju dobre partije pa će biti sve dobro.
Community Shield je prva službena utakmica sezone, igra se 12. augusta na Villa Parku (Wembley zauzet zbog Olimpijade) protiv prvaka Man Citya.
[quote name='Wisey' timestamp='1340030365' post='59633']
Community Shield je prva službena utakmica sezone, igra se 12. augusta na Villa Parku (Wembley zauzet zbog Olimpijade) protiv prvaka Man Citya.
[/quote]

Te aBd prvi od mnogobrojnih trofeja sljedeće sezone.
Po meni je tezi raspored bio prosle sezone nego ove naredne. Dobra stvar sto otvaramo s relativno manje zahtjevnim ekipama, iako ce i tu bit nezgodno ( sjetimo se samo QPR prosle sezone kad su nas i opljackali i dobio sam dojam da nam je nakon toga krenulo nizbrdo ).

Zavrsetak sezone ce bit tezak, zadnjih 6 utakmica protiv Tottenhama, Swanseaa, Liverpoola, Uniteda, Aston Ville i Evertona.. jebeno.

Iako, ako budemo igrali kao sto se nadamo da cemo igrat s ovim pojacanjima, raspored i nije bitan toliko.
Pogotovo dolazi do odlaganja utakmica,ako budemo daleko dogurali u F.A. kupu.Nije los raspored,relativno laksi rivali na pocetku da steknemo rutinu u pobedjivanju,a kasnije cemo podici formu za jace timove.Ligu mozemo osvojiti po mom misljenju,ako poispadamo brzo iz oba kupa,i ako dobro pocnemo sezonu.
  • Autor
Evo ovu temu ću zaključati dok sezona službeno ne otpočne, do tada raspravljajte na zakačenoj temi: "[b]Predsezona i USA turneja[/b]". Malo da uvedemo reda ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1340288839' post='60329']
Kakvi su uvjeti Hazardovog ugovora (kolika mu je tjedna plaća i na koliko godina je potpisao), molio bih odgovor?
[/quote]

Koliko je meni poznato, detalji ugovora nisu izneseni u javnost. Ni 32 mil. funti odštete Lilleu nije potvrđeno od strane oba kluba. Treba čekat službeno predstavljanje pa će se znat više.
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
England U19's 5 - 0 Slovenia U19's | European Championship, Estonia 2012

England - Chalobah 48' Thorpe 53' William Keane 83',90' Todd Kane 88'

[media]http://www.youtube.com/watch?v=nhEAJAWnDBw[/media]

dadoše golove u naši

Ono što nas sada interesuje

Engleska igra prijateljsku utakmicu sa Italijom(čini mi se sledeće srede),Teri i Ešli Kol odmaraju,Ryan Bertrand i Daniel Sturridge igraju,Cahill i Lampard možda(treba sve te informacije proveriti),na kraju,mada pretpostavljam da vas to i ne zanima,Maluda nije pozvan da igra za Francusku protiv Urugvaja.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.