2. januar 2015.11 god. comment_196936 JuÄe se izjasnio da definitivno napuÅ¡ta Liverpool, ne bi me Äudilo da se Mourinho odluÄi za akciju dovoÄ‘enja Džerarda, iskustvo, sigurnost, prekaljenost u veznom redu. Džerardu fali titula Premier lige, i siugran sam da ga to boli jer nikada ne bi mogao da se meri sa ostalim legendama Engleskog fudbala ako zavrÅ¡i karijeru bez njeg, pa bi se možda mogao namamiti. Nije da nam je neophodan ali ovakav igraÄ bi svakom timu dobro doÅ¡ao. Kako se naÅ¡ Frenki snaÅ¡ao u Sitiju, tako bi mogao i Stivi G da odigra kod nas jednu sezonu. Svakako bi bio transfer godine u celoj Evropi... Å ta mislite??? http://www.mozzartsport.com/vesti/dzerard-definitivno-napusta-liverpul-video/93429 Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196938 Hahhaha pa nije on Lampard da ode u direktnog konkurenta za titulu :D A uostalom i star je za naše pojmove. Prijavi
2. januar 2015.11 god. Autor comment_196939 Liverpul već 10 godina nije konkurent za titulu, samo je bio igrom sluÄaja proÅ¡le godine sa Suarezom, ali kad nisu proÅ¡le uzeli neće joÅ¡ 10 godina sigurno... :D Ja baÅ¡ mislim da je realna priÄa samo ako se Mou potrudi i iskoristi svoje naÄine ubeÄ‘ivanja.. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196945 Gerrard wanted Chelsea move. Everybody knows it was only Liverpool underworld that stopped it. Gerrard's bags were packed for Chelsea, fee agreed, wages done. Criminal figures stopped the move not Gerrard's loyalty. Hm. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196950 Potpuno nepotreban igrac jer u tom slucaju su mogli i Lamparda komotno ostaviti. Ovaj ce karijeru zavrsiti u Liverpolu u to sam siguran. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196955 A lik realno da valja ne bi ga se Liverpool sigurno odrekao tj. ne bi on išao iz Liverpoola. Zap'o kurcu za uši, svi su i prije ovog pisali da ga se Liverpool treba riješiti. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196978 Izjavio je da ide u MLS da nikada ne bi mogao igrati protiv svog Liverpoola.. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196980 Kao sto bi i trebalo da bude!! Osjecam potrebu da mu cestitam na takvoj izjavi i na tome, a ustvari zasto i cestitat na sasvim logicnoj i normalnoj stvari koju legende rade od pamtivijeka!! Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197033 Ova tema je otvorena samo da bi se na njoj pisalo kako je StivenG gospodin i kako nikad nece preci u nijedan tim sa Ostrva :D Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197046 Uvijek je bio i ostao je gospodin do kraja. Isto to sam godinama tvrdio i za Lamparda pa se na kraju ispostavilo da sam gadno pogrijeÅ¡io i da je Lampard ispao obiÄno govno. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197048 Uvijek je bio i ostao je gospodin do kraja. Isto to sam godinama tvrdio i za Lamparda pa se na kraju ispostavilo da sam gadno pogrijeÅ¡io i da je Lampard ispao obiÄno govno. samo san ceka tvoje misljenje jer ipak si najzreliji od nas :D sad se mogu falit da iman isto misljenje ka i ti Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197180 Gerrard: "Voleo bih da sam sreo Rodgersa kada sam imao 24 godine, zato Å¡to mislim da bih sada ovde priÄao o brojnim titulama koje bismo osvojili zajedno." Ovako se samo drogiraju, jbg. Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197251 https://www.youtube.com/watch?v=UO_a3SA_70c I ja sam ovako reagovao kad sam Äuo da Torres odlazi... Al' to su bile suze radosnice. Prijavi
15. januar 2015.11 god. Autor comment_198481 Uvijek je bio i ostao je gospodin do kraja. Isto to sam godinama tvrdio i za Lamparda pa se na kraju ispostavilo da sam gadno pogrijeÅ¡io i da je Lampard ispao obiÄno govno. Alo Äarobnjak, ne dozvoljam da se, bar u ovoj temi koju sam ja pokrenuo, pogrdno priÄa o Lampardu! Postoji tema o njemu, u Legendama klub, gde i pripada... Elem, sinulo mi da bi bilo lepo da dovedemo Dzerarda a sigurno da postoji bar promil Å¡anse za tako neÅ¡to. Ja poÅ¡tujem stare, prekaljene igraÄe i za jednog Stevena postoji mesta u svakom klubu na svetu makar imao minornu ulogu na terenu, mnogo viÅ¡e takvi igraÄi doprinose mimo 110x75 travnate povrÅ¡ine... Prijavi
20. januar 2015.11 god. Autor comment_199108 Pa reci mi jednog veznog kreativnog igraca koji nam je u rotaciji? :) Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199122 Pa reci mi jednog veznog kreativnog igraca koji nam je u rotaciji? :) Mikel !!! Ne zelim dalju raspravu :D Prijavi
21. januar 2015.11 god. comment_199301 Ne treba kreativac u rotaciji, mozemo i destruktivnim igracima pobjedjivati, Ramires, Mikel su sasvim dovoljni. Prijavi
21. januar 2015.11 god. comment_199337 Pa Mikel je odlican destruktivac, UNISTI NAM SVAKI JEBENI NAPAD. Prijavi
26. januar 2015.11 god. Autor comment_199985 Bukvalno, Mikel ludi koji nosi desetku za reprezentaciju Nigerije. Nigerija Äak ni ne igra AfriÄki kup nacija... Prijavi
26. januar 2015.11 god. Autor comment_199990 Proslavili su se na svetskom, na Äelu sa Mikelom burazerom... :D Nemojte pogreÅ¡no da me shvatite, gotivim MIkela ali je koljaÄ klasiÄan i niÅ¡ta drugo. Da se vratimo na temu Gerrarda da ne bi doÅ¡ao Cae sa administratorskom opomenom haha Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_199992 Ne znam o cemu pricas, bolje su igrali od svake druge Africke drzave. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.