Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andrej Kramarić (Hrvatska, 1991)

Istaknuti odgovori

Ekskluzivno: Kramarić ipak prelazi u Chelsea
5745900227f93f823fe70e5cb5bc5576_L.jpg

Chelsea će poslati Rijeci ponudu od 7.8m funti za Andreja Kramarića, saznaje Goal.

23-godišnji Kramarić postigao je 27 golova u 26 utakmica tokom ove sezone, a ukupno je tokom cijele godine postigao 30 golova u 41. utakmici.

Zbog ovih sjajnih statisti�kih podataka privukao je na sebe interes najvećih europskih klubova, a najkonkretniji je bio Leicester, koji je poslao i službenu ponudu.

No, Kramarić je odbio Leicester, jer će vjerovatno ispasti iz lige. Zbog toga se Chelsea ponovno nametnuo kao glavni kandidat za njegovo dovođenje.

Chelsea će već u ponedjeljak poslati Rijeci ponudu u visini od 7.8m funti, a 3 miliona će dobiti Dinamo Zagreb, njegov bivši klub. Još uvijek se ne zna da li će Chelsea zadržati Kramarića u drugom dijelu sezone, ili će ga poslati na posudbu.
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201412284440/vijesti/transferi/ekskluzivno-kramaric-ipak-prelazi-u-chelsea.html

• Odgovori 51
  • Pregledi 5,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Momak bježi ti od nas što dalje, ako hoćeš da igraš...

Ovaj ako dođe biće isti slučaj kao sa mnogim mladim igračima ili igračima koji su dolazili iz slabih klubova, znači po sistemu "dođeš, vidiš, pozajmica, doviđenja".

• Autor

Al' za razliku od dosadašnjih 'pojačanja' ovaj će biti poprilično masno plaćen.. Skoro 8m funti... Što znači da će u neki jači klub na posudbu, nešto tipa Lukaku... Tako da ga očekujem u nekom premierligašku, pod uslovom da ima radnu dozvolu (a mislim da to ne bi trebao biti problem). Naravno, nakon što se tamo dokaže biće ista priča kao sa Lukakuom, kako se ne može izboriti za mjesto bla bla, a mi ćemo u međuvremenu dovesti nekog tipa Talisca, pa ćemo ga uvaliti Liverpoolu za 25 miliona :D

Kramaric je veliki igrac, nevjerovatno koliko je napredovao od prelaska iz Dinama u Rijeku, smatram da ako ga vec dovedemo trebamo ga ostaviti ovu sezonu u Rijeci na posudbi a onda nek prodje s ekipom pripreme i ko zna mozda se ova jeftinija pojacanja isplate, Courtois je placen isto jako malo pa kroz nekoliko sezona je izrastao u najboljeg madog golmana. Imamo dosta mladih igraca kojima treba samo priliku dati jer imaju kvalitet tipa Thorgan Hazard, Piazon, Chalobah.

On treba da ide u klub gdje će redovno igrati, mi smo klub u kojem nema vremena za čekanje nekog, jer gazda svake sezone želi trofej.

Dolazili su kod nas i igrači koji su puno više cijenjeni u svijetu fudbala kao što su Lukaku i De Bruyne, Marko Marin pa su pakovali kofere...

Ako je pametan neće doći kod nas..

On treba da ide u klub gdje će redovno igrati

Ako je pametan neće doći kod nas..

koga boli kurac za igrače,bitno je da mi zaradimo novac i da se izborimo sa FFP 

trofeji i borba sa FFP to su prioriteti sve ostalo je podredjeno tome 

jbg nismo Bajern koji je samo na komercijalnom planu namlatio lupam 220 milina a mi nekih 120,i to smo se joÅ¡ dosta popravili u tom pravcu,prestigli smo Arsenal recimo 

a gde su pare od ulaznica,sponzora i ostalih gluposti pa vi vidite kolika je provalija izmedju nas i tog SVETOG TROJSTVA u modernom fudbalu,junajteda,bajerna,reala

i dalje mi nije jasno da vam je u prvi plan to,ima li neko Å¡ansu da se izbori za mesto u timu 

ono jbt,ako se kupi,kupilo se ako igra dobro možda i dobije šansu,nikad se ne zna

i dalje mi nije jasno da vam je u prvi plan to,ima li neko Å¡ansu da se izbori za mesto u timu 

Nije to meni u prvom planu, već govorim iz perspektive igrača koji dolazi kod nas u ovom slučaju riječ je o Kramariću, znači ako želi da igra onda ne treba da dolaziti u Chelsea. Boli mene kurac hoće li on uopšte doći kod nas..

pa igraće,možda ne kod nas,ali negde sigurno

ja nešto malo što sam upratio njegov klub dobija samo 50-60 % od transfera a to je kolko,3-4 mliona samo

izgleda da nema bolje ponude od naÅ¡e 

a  i zna on sve to,ako si pratio njegov otac je izjavio da čelzi nije klub za njega

al jbg mnogo faktora je u igri 

nez, ja imam osjećaj da će se on probit nekim sličnim putem ko ivanović, a i prestar je da bi došo kod nas da bi se kalio i išo non stop na pozajmice pa da ga utovimo za neke novce. ako ga dovedemo biće neki kurac ko remy valjda

Eto ga i Hrvat koji bi trebao napokon biti normalan clan tima (ne pikamo delaca), idemo jos neki bosanac i da upotpunimo ovo druzenje :D

Pozivamo se na vitalni nacionalni interes.

Treba mu dati sansu, eh sad umjesto koga to je pitanje. Najbolje neka ostane u Rijeci do ljeta, pa preko ljeta da dobije sansu na pripremama i ako bude dobar mozda i izbori mjesto. Ono koliko sam ga ja gledao, odusevljen sam. Mogao bi biti 3 napadac umjesto Drogbe sl. sezone ako bude imao srece.

Sve ovo u slucaju da ce preci kod nas.

Kupit ga, pa ga pozajmit Partizanu.

Ne vidim potrebu za kupovinom, kad imamo Bamforda za treceg napadaca, ako se Drogba penzionise, mada sve su prilike da ce Drogba i sledece godine igrat :D 

• Autor
Kad smo nazvali Zdravka Mamića, kojem je danima mobitel bio isključen budući da se nalazi na zimskom odmoru, osim tema o Dinamu, imao je potrebu kazati nešto i bivšem igraču modrog kluba, Andreju Kramariću.

- Upoznat sam s ponudom Chelseaja za našega reprezentativca i igrača Rijeke Andreja Kramarića. Ako se to ostvari, tata Kramarić bi nogometno ubio vlastito dijete!

Mamić je kazao kako su cifre vezane uz taj transfer koje se pojavljuju u medijima netočne.

- Službena ponuda Chelseaja iznosi 1,5 milijuna eura, a Rijeci bi još pripala 2 milijuna eura kroz bonuse. Koji se nikad u životu neće dogoditi. Nažalost, Andrej Kramarić uopće ne zanima Chelsea kao igrač, nego kao jedna možebitna investicija ili poklon nekom sportskom prijatelju. Koristeći utjecaj Chelseaja, Roman Abramovič uveseljava prijatelje u Vitesseu. Ako se taj transfer ostvari, to će biti Kramarićevo nogometno ubojstvo, on to nije zaslužio. Uz to, bio bi u povijesti najsramotniji potez prema Nogometnom klubu Rijeka - tvrdi Mamić.

Izvršni predsjednik Dinama veli da je Rijeka afirmirala Kramarića te da zaslužuje mnogo više i bolje.

- Osim za Rijeku, to bi bio udarac i za hrvatski nogomet.

Moguće je da je u pravo, ali puno ljudi jedu govna... Neće njemu karijera propast ako bude u Vitesse ili Leicester do kraja karijere, pa ljudi moji u takvom klubu on je rješen za cijeli život, razlika između tih para i para u HNL-u je nebo i zemlja, samo što su ljudi glupi pa dijele igrače na zvijezde i propalitete, zvijezde igraju u top ligama i za velike klubove, a propaliteti za ''slabije'' lige, a zapravo ne znaju da su ti propaliteti presretni u tim klubovima, imaju novaca, igraju boli ih kurac, u ovom slučaju još bolje jer on dobije priliku dokazati se Chelseaju, ako ne uspije igrat će za klub kakav bi igrao da nije došao kod nas

Mamic nema pravo glasa za Kramarica.

Isto tako, gdje god da igra, dobar igrac mora isplivati, pa bio to Leicester, Vitesse ili Rijeka. Chelsea je pristojno ponudio novac Rijeci, a na njima je da to prihvate il odbiju, pa poslije Kramaric odlucuje sta ce. Mamic moze trabunjat do mile volje, on je ionako nebitan.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.