Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18: Chelsea 2 - 0 West Ham (26.12. pet) [3]

Da li Chelsea može da nastavi pobjedniÄ�ki niz na Stamfordu ? 20 članova je glasalo

1. 1.

• Da, nova tri boda.
      42%
      8
    • Nazalost remi.
      5%
      1
    • Neocekivani poraz.
      5%
      1
    • Utakmica ce biti prekinuta zbog nevremena
      47%
      9

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Dobra stvar je sto igramo na SB, ali ovo ce biti jako, jako tezak mec. Oni su imali dan vise za odmor, igraju u strasnoj formi, ali sve osim pobede je katastrofa.

Ja bih pokusao ovako nesto:

Kurto

Bane  Kejhil    Teri     Azpi

Matic    Ramires (Mikel u slucaju da je Rami povredjen)

Oscar   Cesc    Hazz

Costa

Ako je Hazz povredjen, i ako izadjemo na teren sa Wilianom i Surleom na krilima, popusili smo ga.

Come on CHELSEA!!! :sal:  :sal:  :sal:

Dobra ekipa je West Ham .

Downing nije ni sjena onog igrača iz Liverpoola , igra u životnoj formi . Moramo se paziti njegovih centaršuteva koje Carrol redovno spušta za svoje saigrače ili sam završava(koliko god neki neozbiljno shvatali Andya mora se priznati da je u posljednje vrijeme u zavidnoj formi). Sakho je isto tako paklen igrač , veoma brz jak na nogama neće Azpiu biti lako .
Odbrana im je slabiji dio ekipe .

Očekujem nova tri boda . 3:1 (Oscar , Hazard , Costa - Carrol )

Ma poderati ih ko krmad. Onaj Caroll na intervjuu prica o nekoj tituli, rekoh aloooo

Imamo dosta nezgodan raspored u ova sljedeća tri kola, tako da moramo rasporedit snagu i pokušati izvući što više bodova.  West Ham je ekipa koja je na vrhuncu forme, znači oni ne mogu bolje jer su na svom maksimumu i zato mislim da je njima idealno vrijeme da gostuju na Bridgeu. Odlično stoje na tabeli i ono što je najgore po nas je to što će oni ući u utakmicu bez bilo kakvog imerativa i pritiska a baš takve ekipe su najopasnije. Sastavili su solidnu ekipu i nije to više onaj West Ham koji je opasan samo iz prekida, jer su značajno pojačali napad i sredinu terena, dok ih sa klupe predvodi Allardyce koji je iskusan trener i taktičar. Sastavili su ekipu koja je i fizički dominantna a i tehnički potkovana, imaju dosta igrača koji mogu dosta toga u napadu poput Carolla, Sakhoa, Valencie, Downinga + Song koji im daje stabilnost na sredini terena. Mislim da će se oni ograničiti na kontre i prekide i da će vjerovatno braniti duboko na svojoj polovini jer je to recept koji je protiv nas jako koristan i tako su nam uzeli bod prošle sezone. Što se nas tiče, pobjeda protiv Stokea je odličan posao, jer smo bili pod velikim pritiskom baš kao i sada. Igrači moraju biti spremni na veliku borbu sa defanzivnim i opasnim protivnikom, tako da ekipa mora biti na vrhuncu. Igrači sredine terena moraju uspostaviti kontrolu i pokušati iskoristiti svaki centimetar slobodnog prostora jer mislim da ćemo lakše dolaziti u šanse protiv Sotona i Tottenhama u gostima nego protiv West Hama kod kuće. Znači odigrati hrabro i pametno u napadu kako ne bi otišli u neki nervozan finiš utakmice. Vidjeli smo koliko nam je značio rani gol, tako da je glupo pričati o tome koliko bi nam u ovoj utakmici značio taj gol. Ono što je od velikog značaja je to da li će Hazard biti spreman jer nam je on za ovakav tip utakmice i protivnika igrač koji mnogo znači. Nadam se da će Mourinho spremiti ovu utakmicu na svoj način i da će igrači potvrditi šampionski mentalitet jer se jednostavno utakmice kod kuće moraju pobjeđivat bez obzira na protivnika.

Sastav: Courtois, Ivanović, Terry, Cahill, Azpilicueta, Matić, Fabregas, Hazard, Willian, Oscar, Costa.

Naravno sve zavisi da li će Hazard igrati, da li će možda ponovo Fabregas igrati iz napadača a Mikel u tandemu sa Matićem. Od ostalih igrača nije isključeno da u prvoj postavi vidimo Luisa ili Ramiresa.

Oni su u dobroj formi ali utakmica se igra na najjacoj engleskoj tvrdjavi, Stamford Bridge! Ocekujem pobedu uz clean-sheet.

Voleo bih da vidim neki gol od Costei asistencije od Fabregasa. :D

ako utakmica ne bude prekinuta zbog nevremena očekujem rutinsku pobjedu iako je west ham više nego dobar al jebat ih

Iskren da budem, pribojavam se ovog meča, ponajviše zbog bočnih strana Čekićara, daju širinu i odlične prijeme za Carrolla (posebno Jenkinson, desno), a i komunikacija Downing-Song, koji su također i dva najistaknutija igrača ove sezone. Song, kao igrač, klasa za sebe, pogotovo uz vrlo širok vidik na terenu, i izvanredan prosjek tačnih pasova. Imam jednu želju, tj. vidjeti Oscara, ili čak Cesca, kao 10ku, uz markiranje Kamerunca, slično kontra Gerrarda na Anfieldu prošle sezone, i Oscara nad Pirlom u CL. 

Carroll, vjerovatno jedna od većih prijetnji, ali uz stopiranje prodora i dugih lopti, tj. iksiranja Songa, Downinga i bočnih strana, dolazi do promjene situacije, definitivno. Skok-igra, realno gledajući, ipak uz West Ham, i već navedenog napadača... Sa sigurnošću mogu reći - jedan od najboljih igrača, naravno, što se tiče vazdušnih duela. Kladioničarski rečeno - 9/10 duela kotira ka njemu. 

Nada u bolji rezultat, nego prošlosezonski, logično. Ponovo must-win meč.

Ako ovu utakmicu ne dobijemo na svom terenu protiv ekipe kao sto je West Ham (uz duzno postovanje) u trenutku kada nam je svaki bod vazniji od bilo cega,onda smo kurac od ekipe i ne treba ni ocekivati da budemo prvaci na kraju godine.Znam da nekad nece ni sreca da te posluzi,ali ovakve utakmice se moraju dobiti uprkos svim faktorima.

Ocekujem pobjedu od 2 gola razlike.

Nadam se da neće biti odložena utakmica zbog tradicionalne invazije vanzemaljaca na London za Božić. :S

Ma zajeban je West Ham ove sezone, mene su iznenadili, onaj Diafra je ko guja, o Songu da ne govorimo.  Mada, naši samo nek budu na 100% i dobit ćemo ih.

West Ham goalkeeper Adrian told London Evening Standard:

"I think that this game on Boxing Day and this season is so different because we have many combinations and possibilities to attack - our football is different.

Of course, we are away from home and we still need to be resolute but this time we have attacking ­players, we are fourth in the Premier League.

This time we will go there and attack Chelsea. Why not? We want to get three points.

This season we have different players and we have been able to play with more freedom. It is good because we have plan A, B or C. That is good for the team and the manager."

Vidjet cemo jarane moj .

U posljednjih deset sezona Chelsea je na Boxing Day ostvario skor od 5 pobjeda, 1 poraz i 4 remija, posljednji put na Boxing Day Chelsea je izgubio u sezoni 2010/2011 od Arsenala..

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.