Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Schalke 0 - 5 Chelsea (25.11. uto) [3]

12 člana su glasala

1. 1. Moze li RDM zaustaviti neporazeni Chelsea?

• Moze, on nas zna najbolje
      8%
      1
    • Ne, prejaki smo i dobijamo
      83%
      10
    • Remi
      8%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Schalke-FC-vs-Chelsea-FC.jpg

article-0-132F1E67000005DC-568_468x421.j

Velika šteta što se ovaj meč ne igra na Stamfordu, kako bi se veća počast mogla odati Robertu Di Matteu čovjeku koji je 19.05.2012. godine našem Chelseaju donio dugo očekivanu titulu lige prvaka.

https://www.youtube.com/watch?v=_6NP0icdzZo

Nakon što je Di Matteo sjeo na klupu Schalkea, tim iz Gelzenkirhena je neporažen na domaćem terenu, vezali su četiri pobjede, dok su u gostima bili loši i zabilježili su tri poraza.

Roberto Di Matteo će imati velikih problema sa povredama. Na raspolaganju neće imati Draxlera, Kolašinca,Farfana, a upitni su nastupi Goretzke, Obasija, Sama i Giefera. Dobra vijest je povratak Santane i Matipa koji bi mogli zaigrati protiv Chelsea.

Sa druge strane Mourinho nema problema sa povredama. Costa, Fabregas, Ramires su napokon potpuno spremni a u prošlom kolu vidjeli smo i Loica Remy-a nakon povrede protiv Maribora.

Ova dva tima su i prošle sezone igrala u Ligi Šampiona tada je Chelsea oba puta slavio rezultatom 3:0.
Ove sezone priča nije ista Schalke se sjajno predstavio na Stamfordu i zasluženo uzeo bod, može se reći zbog prevelike opuštenosti u redovima domaćina

BMWWwMF.png

IJfqbTo.png

BntMiP1.png

xj4B4CP.png

Uvod: Kun Aguer0

Ne smije nam se ponoviti pristup i igra iz utakmice protiv njih u Londonu. Tada su nam pokazali da su ekipa koja nam može pokvariti planove i kada su u očajnoj formi, sada su oni ipak u dosta boljoj situaciji i očekujem jednu tešku utakmicu. Prošle sezone smo ih tamo dobili 0-3 baš onako na foru i na iskustvo, a sada ćemo vidjeti kako ćemo proći. Ono što je bitno da mi ovo ne smijemo izgubit, to bi nam otežalo situaciju, ne treba miješati formu i rezultate iz PL i LP jer su to dva potpuno različita takmičenja, tako da ovo treba maksimalo ozbiljno odigrati i doći do željenog rezultata. Smatram da ovo možemo pobjedit ali isto tako Schalke nas može lako kazniti ako budemo na slabom nivou. Nadam se da će Mourinho ovo spremiti na svoj način..

Samo da igrači budu na svom nivou...

• Autor

Ako će iko zaustaviti Chelsea onda je to čovjek s mog avatara. ONE DI MATTEO !

Žao mi je samo što se ne igra na Bridgeu, da Robbie dobije barem djelić zahvale navijača koju zaslužuje.

Inače raspleti su sljedeći poslije sutrašnje utakmice:

pobjeda - sigurno smo prvi i u zadnjem kolu možemo odmarati igrače

remi - 2:2 i više prošli smo zbog boljeg omjera, ostalo znači da je sve otvoreno uz male šanse da ispadnemo

poraz - gubimo prvo mjesto i sve je otvoreno protiv Sportinga

duel dva najveća gospodina, žao mi je što se ne igra na Stamfordu, da se svi deru: THERE'S ONLY ONE DI MATTEO!!!!!!!

2011_6_29_Bxx5GjJRoJXvQp0S1jROn5.jpg?wid

i love you

Ocekujem tvrdu utakmicu koju ako dobijemo rijesili smo sve u grupi, po meni Schalke ima najvece sase ako bude igrao bunker jer su slabi ove sezone i ocekujem pobjedu. Sto se tice Dimatea ostace zlatnim slovima upisano da je on osvojio ligu prvaka i legenda je naravno, ali isto tako ce i ostati zlatnim slovima upisano da smo ispali u grupi odmah naredne sezone.

Veceras ce Mou ici da "sahrani" Schalke, zato sto ne voli di Mattea :D

Ko ne voli Di Mattea ne voli ni Celsi :D

Ocekujem ljepoticu od utakmice iako mislim da ce biti tesko....

Sta ti je Nebojsa Sofranac ? :D

Kakva utakmica odigrali smo poluvrijeme bez greske, obavezno izvrsiti sto ranije neke izmjene da se igraci odmore jer Schalke nema sta traziti u ovoj utakmici.

Odlicna utakmica,da se zabijes i ne skidas pogled sa tv-a kako dobro igraju. 

Svaka cast, ovo je masinerija. 

Perfektna igra. Razbijamo ih u svim segmentima. Svi igraju odlicno, nemam zamerke nijednom igracu.

U 16. minutu Veltins Arenom se orilo "ONE DI MATTEO", u sred Nemacke! Odlicno zvuci.

Veceras ce Mou ici da "sahrani" Schalke, zato sto ne voli di Mattea :D

U Pl nikome ne damo vise od 3 gola i onda dodje legenda Chelsea i spakujemo mu petardu na njegovom terenu. 

Ramires da go glavom (smejao sam se kao lud kada sam video gol i tapsao), Drogba dodje do cifre od 50 golova i postane prvi africki fudbaler koji je toliko dao. Willian zabelezi gol i asistenciju. 

Di Mateo nisi to zasluzio. 

Očekivana pobjeda, nisam baš očekivao ovako ubjedljivo . Lijepo ovih dana biti navijač Chelsea .

Zao mi je bilo Di Mattea na kraju, njegov tuzan pogled mi je malo pokvario dobar osecaj zbog pobede.  :-S

• Autor

Mi smo strašno izbalansirani i igramo nevjerovatno trenutno, ali činjenica i da je Schalke fizički nespremna, dosta loša ekipa. Ipak, nije nikome lako zavaliti 5 komada. Žao mi je Robbieja, ali sada im moramo pomoći pobjedom protiv Sportinga a da oni dobiju u Mariboru i prođu. Sretno Robbie !

Idemo na Sunderland sada.

Di Mateo je još jednom demonstrirao raskošnu paletu svog trenerskog znanja.

Ovo je najubedljivija pobeda Čelsija na gostovanju u LŠ od 20. oktobra 1999. kada je isprašen Galatasaraj istim rezultatom kao danas.

Obezbeđeno prvo mesto u grupi, sad protiv Sportinga možemo izvesti sedmi tim.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.