Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04: Shrewsbury 1 - 2 Chelsea (28.10. uto) [W]

6 članova je glasalo

1. 1.

• Prolaz
      80%
      4
    • Ispadanje
      20%
      1
    • Ishod kroz produžetke
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Sastav izmješat i dobro ga promućkat prije upotrebe :D

Dobra prilika da se vratimo pobjedama pred QPR i da vratimo dobro raspoloženje u ekipi, Ivanović će odradit suspenziju, tako da bi trebali imati koristi od ovog meča. Naravno šansu dati mlađim igračima i igračima koji malo igraju, jedino će biti zanimljivo vidjeti ko će igrati desnog beka..

Možda bi Ramires mogao dobit šansu ako se oporavi da se malo vrati u ritam..

Evo sastav pa neka bude šta bude :D

5borqEl.png

Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu može sastav možeeee, samo ispravka Salah na krilo Baker na AMF.

Što se desnog beka tiče imamo Kane-a :D I na klupu još Loftus Cheek, Kowomya, IZI Brown :D

Neću još a i nemam neku inspiraciju, još samo čekam da chiba napiše "to nisam bio ja neko mi je hakovao profil" :D

Ja uvijek imam inspiracije da seksam :D

Treba ukinuti ovo takmicenje. Sta ce Englezima 2 kupa?

ovako nesto se moze ocekivati:

Cech

Zouma - Cahill - Christensen - Luis

Ake - Mikel

Salah - Baker - Schurrle

Solanke

Mourinho: "When you look at the players who didn’t play - Schurrle,Salah, Zouma, Ake, Mikel - these boys are obviously going to have to play"

Znači petorica sigurnih. Kostu ne treba rizikovati, Remi odsustvuje, Drogba ne može da izdrži tri utakmice u 7 dana. Šansa za Solankea?

B1B1fdHIEAA63aL.jpg

Sprema se teren...

Imaju bolji stadion od većine prvoligaša u balkanskim takmičenjima. Može da primi oko 10 000 gledalaca.

Čech
Christensen, Zouma, Cahill, Filipe Luis
Mikel, Ake
Salah, Oscar, Schurrle
Drogba   

Sastav .

10636081_803190949724181_626676962737918

Za one koji ne znaju ovo dole je Willian :P

Četvrtoligaš bolji od nas u prvom poluvremenu. Toliko sramotno izdanje pojedinih igrača da ih treba kazniti oduzimanjem plate za barem 2 sedmice. Ovo se posebno odnosi na Schürrlea, Salaha, pa i Oscara. Brukaju se, ovom Salahu se u jednom trenutku čitav stadion smije kako je šutnuo loptu i pritom sebi zamalo slomio ruku. Da se može pola ekipe zamijeniti sigurno bi to Jose uradio sada.

Igrači od kojih se najviše očekuje (pre svega Širle i Salah) u ovoj utakmici su najgori.

Zadovoljan prvim poluvremenom.

Salah, Oscar i Schurrle ocajniii.

Najbolje su odigrali Ake, Zouma i Christensen. Imace lepu buducnost ako je suditi po njihovoj borbenosti u prvom poluvremenu.

Patnja je završena . Na kraju nekako prošli dalje samo na suhi kvalitet' . Malo mi je falilo da zaspim , "sreća" pa je Mangan dao go pa me malo razbudilo . Mislim da kvalitetniju utakmicu možemo pogledati u jadnoj BH Telecom Premier ligi . ČEMER !

Poslije ovakvih utakmica se čovjek zapita zašto mi i igramo ovaj kup o.O , zalaganje većini igranja večeras bilo u "minusu" . Nismo napravili 3-4 šanse . Razumijem ja da je ovo Micky Mouse cup ali ako će se igrači "zajebavati" i laditi muda na terenu zašto onda ne dati priliku mladićima koji bi sigurno "ginuli" na terenu .

Ko što sam reko na kutiji, penzioneri i mladići jako dobri a partije Schürrlea, Salaha, Mikela pa i Oscara zaslužuju da im se otkine od plate. Brukanje, sramota.

Kako ih ne bude stid kad vide Didiera sa 36 da onako šparta po liniji u 92. minuti.. Inače Tito je strašan, 3 od 3 ima zaredom. Legenda.

Nadam se da sljedeću igramo kući eto, svejedno s kim, i da će opet nekoliko mladića nastupiti.

Odlično odrađena utakmica, kontrolisali smo tempo tokom većeg dela utakmice, Shrewsbury je igrao onako kako smo mi hteli, vidi se da su niželigaši.

Izdanje, ne baš na nivou. Istini za volju - dosta kombinovan sastav Chelsea. Fina atmosfera u Shropshireu, a publika je bila vjetar u leđa domaćim igračima. 
Od naših igrača, vrlo rado ću istaknuti Drogbu a kritikovati očajnu partiju Mikela, Oscara, Salaha i Schürrlea. Kao što neko reče - "od plate im treba odbiti", i u potpunosti se slažem.

Nebitan kup, stoga no sikiriki. ;) 

Salah, Oscar i Schurrle ocajniii.

Najbolje su odigrali Ake, Zouma i Christensen. Imace lepu buducnost ako je suditi po njihovoj borbenosti u prvom poluvremenu.

Nisam gledao utakmicu nazalost,ali mozda i na srecu koliko vidimo po komentarima.  

Podvuceno gore uopste nije slucajnost,momci se bore za mesto u timu i dokazuju se Joseu. Trebalo bi praktikovati da u ovom kupu nastupaju igraci tipa Baker, Brown koji bi se pokidali da se pokazu Mourinhu... 

Ovaj kup dati klincima da igraju pa dokle stignu, ali ostaviti ih ceo kup da odigraju, ne da se ubacuju prvotimci u polufinalu ili bilo gde. Odredis bar 10-tak klinaca, i neka igraju kup i neka se kale. 

Emboaba i igra 1v1 je ko kad gledaš blam scenu iz domaćih filmova u kojoj se vidi runjava pička u krupnom kadru a ti imaš 10-11 godina i gledaš to sa starcima. Eto takvom stilskom figurom bih ja opisao to.

Ovom prilikom bih poslao u pičku materinu i Mikela, Schurrlea kao i Salaha. Kako ih nije sramota pogledati u oči čovjeka sa 36 godina koji se u 92. minuti bacaka po terenu za loptu?

Schürrleu i Salahu OČITO treba veća minutaža. Schürrle se tek oporavio od gripe i uganuća pa haj i nekako, al Salahu treba da igra češće da uhvati ritam.
  • Autor

Očekivana pobjeda na kraju, domaćini se lavovski borili nema šta.

Oduševljen sam Christiansenom i Ake-om kao i obično, Zoumu ne treba komentarisati :D

Sledeći krug vs Derby

Sredina Salah, Schurrle, Oscar, Mikel odigrali za go kurac ne znaš ko je bio gori od koga ipak nekako bih izdvojio Mikela i Oscara

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.