Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 6 - 0 Maribor (21.10. uto) [3]

6 članova je glasalo

1. 1.

• Yes
      83%
      5
    • No (remi)
      16%
      1
    • No (poraz)
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

635448491862028175_skupina_g_975px.jpg

0.jpg

Nezaustavljivi Chelsea nakon nove pobjede u Premier ligi juri novu pobjedu u Ligi prvaka protiv Maribora koji na Stamford dolazi kao autsajder.

Ovo će biti prvi susret ova dva tima u svim takmičenjima a sve osim pobjede Chelsea će biti ogromno iznenaÄ‘enje. Ipak plavci ne smiju da podcijene protivnika kao što je to bilo protiv Schalkea.

Gosti su u očajnoj formi u posljednje četiri utakmice viole imaju samo jednu pobjedu, uz dva remija te jedan poraz. U posljednjem kolu na Ljudskom vrtu ih je dobilo Celje 2:1.

Chelsea sa druge strane ovu utakmicu dočekuje s pet pobjeda u nizu, a može se očekivati da će Jose Mouringo u ovoj utakmici odmarati neke igrače jer u nedjelju ga očekuje gostovanje kod Manchester Uniteda na Old Traffordu. Gotovo sigurno neće igrati Diego Costa, a pod upitnikom je i Ramires koji je već duže vremena odsutan a Andre Schuerrle je propustio poslednju ligašku utakmicu zbog gripe.

YPsQQX6.png

2YcC1TA.png

6mGueAr.png

Uvod: Kun Aguer0

izvanredan uvod,najbolji do sada

inače voleo bih kad bi zuma dobio priliku od prve,jedino to

Maribor ne treba nikako podcenjivati bez obzira na sve,pobeda nužna i prekopotrebna

a ako kojim slučajem povedemo sa par gola razlike mogo bi da ubaci nekog iz akademije,trebalo bi i da se RLC nadje na širem spisku,sad da li će biti i na klupi,videćemo

protivnik totalna nepoznanica,čitam da sky sport javlja i prisustvo velikog broja skauta zbog odredjenih klinaca u redovima gostiju

Samo da ih ne potcenimo i to je to, treba da im napunimo mrezu. Sto pre im damo gol, to bolje. 

Sto se tice rezultata, moze i rutinski 2:0.

Cahill bi mogao da odmori ovu, uz JT-a. Odigrao je mnogo utakmica u poslednje vreme, pa bi stoperski par mogli da budu Bane i Zouma, kao sto smo protiv Liverpoola imali Baneta i Kalasa. Luis i Azpi bekovi.

Na sredini moraju biti Fabregas i Matic jer su ostali povredjeni, a mozda bi Ake mogao da se oproba tu? Napred Salah, Oscar i Willian, i u spicu Remy, i malo pri kraju tekme da udje DD11.

Ovo treba rutinski odraditi i ne umarati se puno. Neka se sto je moguce vise sacuvaju za Mancester.
Misljenja sam da ce Drogba poceti od prve minute, a da ce Remy na klupu. Jednostavno ona izjava Murinja povodom Drogbinih 3 minute provedenih na terenu me navodi na takvo razmisljanje.
Ne znam sta ce biti sa mjesta lijevog beka tj. da li ce igrate Dave ili ce Filipea uigravati za Mancester.
Ostatak ekipe je manje vise poznat tj. kao i protiv Palace-a. Moja zelja je da Salah pocne od prve ali vidjet cemo opet sve veceras.

Sastav opcija 1: Courtois, Bane, Terry, Cahill, Azpilicueta, Matić, Fabregas, Hazard, Willian, Oscar, Remy.

Sastav opcija 2 : Courtois, Azpilicueta, Zouma, Cahill, Luis, Matić, Fabregas, Willian, Salah, Oscar, Remy.

Solanke će biti na klupi, možda još neko od ovih mlađih, koji god sastav da izađe na teren ne smije doći do podcijenjivanja. Mislim da nema šanse da Bane bude na poziciji štopera, jer Mourinho neće seliti igrače sa pozicije na poziciju, znači kada je odbrana u pitanju pitanje je samo da li će šansu dobiti Zouma i ko će igrati ili Azpi ili Luis. Kada je sredina terena u pitanju tu je nepoznanica da li će igrati Salah i ko će odmarati ili Willian ili Hazard. U špicu mora igrati Remy, Drogba nije u stanju da odigra cijelu utakmicu, još je i bio dugo povređen. Kiks sebi više ne smijemo dopustiti na svom terenu, kiksali smo protiv Schalkea i uspjeli smo to nekako nadoknadit u Lisabonu, sada do kraja grupne faze samo jako. Pred United ovo moramo dobit..

Temu ste mogli komotno otvoriti kad pocne utakmica, ocekujem pobjedu,Azpilicueta,Salah bi trebali poceti i naravno Remy pa da Drogba pi kraju dobije sansu.

SviÄ‘a mi se sastav :D  samo da je joÅ¡ Salah počeo ali dobro, drago mi je Å¡to su Zouma i Cech dobili Å¡ansu da dobiju koji minut..

Ako sve bude kako treba u nastavku dati šansu Akeu i Solankeu (ili bar jednom od njih dvojice) i naravno da Salah dobije priliku.

Samo da sve bude dobro..

Nije trebo Azpilicuetu ostavljati na klupi svakako nema pravo igrati u premierhipu.

Nije trebo Azpilicuetu ostavljati ma klupi svakako nema pravo igrati u premierhipu.

Ma hoće Mourinho da što bolje uklopi Luisa pred ova tri meča što će igrati u Premiershipu..

Nisam ni zamisljao da cemo ovako dobro odigrati prvo poluvrijeme, igramo tacno koliko nam je dovoljno, Hazarda obavezno izvesti sto prije netreba rizikovati neku povredu pred Manchester Utd, vec je Remy povredjen i upitan za narednu utakmicu. U drugom poluvremenu nastaviti igrati ali bez srljanja imamo vec dobar rezultat.

Gotovo sam siguran da smo izgubili Remya za narednih par sedmica. Velika šteta, jer momak je taman uhvatio ritam i krenuo igrati kako smo se nadali.

Pravo Chelsea vece!!! Odusevljen sam!

Drogbin gol iz penala, Terijev gol... Azarovo driblanje do besvesti, Akeova oduzimanja lopte... Ceh na golu, Solanke i Zuma u igri...

Osecanje srece kada vidim staru gardu kako i dalje gazi, a mozda dogodine niko ne ostane od njih.

Steta za onu Vilijanovu bombu.

PRELEPO!

PS

Je li ozbiljna Remijeva povreda? nisam shvatio sta je povredio kada je dao gol

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Sve je bilo savršeno ali bukvalno sve znači perfektno, Ake igrao Solanke igrao zabijalo se igralo se ali najviše što me boli je povreda Remy-a, večeras da je odigrao do kraja mislim da bi Maribor više najebao ali nije mi zbog toga žao već llik je tek počeo da se uklapa i sve i zabije prelijep gol i eto ga karina... Valjda će Costa biti spreman protiv Manče valjda je Mou malo trolao sa onom povredom od 2-3 sedmice...

Mislim da je stradala prepona

Nazalost nisam gledao utakmicu,bio sam primoran gledati Roma - Bayern.Ako mi neko moze malo analizirati utakmicu,kako je ko igrao,mada rezultat skoro sve kaze :D

Ajde ako netko bude našao extended highlights bio bih mu zahvalan.

Sjajno veče, ali meni je malo sve zasjenila povreda Remya, jbg šteta taman je povezao dva starta protiv Palacea i večeras i na kraju povreda. Igru nemam šta komentarisat, rezultat sve govori, sjajan pristup od početka do kraja, ovako nešto slično bi bilo i protiv Schalkea da smo ih ozbiljno shvatili. Lijepo je vidjeti ove mlade igrače poput Zoume, Akea i Solankea da dobijaju šansu za igru to je nešto što dugo nismo imali..

Izvrsna utakmica, igrač utakmice definitivno Eden, odigrao je maestralno, šteta što na kraju nije hattrick... Posebno treba pohvaliti Akea i onu dugu loptu za 6. gol, naravno i Zouma je odradio bez greške, odlično za samopouzdanje, Filipe Luis je odigrao perfektno, s ovakom igrom može izbaciti Azpija, ima brzinu, može trčati puno, a ima prekrasnu lijevicu, dobijemo puno njegovim prodorima i ubačajima

Devastiranje protivnika, sijaset prilika, atraktivni potezi, debiji Akea i Solankea, ali sve otišlo u kurac zbog Remyja. Ogroman gubitak za nas. Ogroman. Lagano ga neće biti 3 sedmice.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.