Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: C. Palace 1 - 2 Chelsea (18.10. sub) [3]

drÅ¡ 15 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      80%
      12
    • Ne
      13%
      2
    • Osvojiti Ä?emo samo jedan bod
      6%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Prva utakmica u Premiershipu ovakvog tipa, znači gostovanje ekipi koja će dati sve od sebe protiv nas i koja svoj cilj "ostanak u ligi" zasniva na utakmicama kod kuće. Imali smo možda sličan tip utakmice protiv Burnleya ali ipak je Palace jača ekipa i od dolaska novog trenera bilježe bolje rezultate. Ovakvim ekipama je motivacija i želja na vrhuncu kada igraju protiv ekipa kao što smo mi, Leicester je najbolji primjer.

Opasna utakmica, ali vidjećemo kako će naši odgovorit zadatku..

• Odgovori 55
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako bude Costa igrao,pobjedjujemo sigurno.Covjek ima nevjerovatne kretnje,dobrom napadacu je to najpotrebnije pa onda sve ostalo.U kombinaciji sa Fabregasom njegovi golovi su postali rutina.
Nikad necu zaboraviti proslu sezonu kada bas protiv Palaca,Murinjo Torresu objasnjava na pola utakmice kako se treba kretati,tj. kako kada je lopta na jednoj strani on ne moze biti na drugoj,gdje apsolutno nije opasan niti moze loptu primiti niti ista drugo.

Ono u fazonu strasno mi je kada se samo sjetim s kakvim smo mi degenom igrali u napadu,pa jedan Scepovic je za njega  BEBETO  :P

Strašna potvrda svega je ova pobjeda nad CP-om. Rješavamo tekme na vrijeme, znamo kada i kako da doziramo agresivnost, kada da igramo na siguran pas i samopouzdanje skače nakon svake tekme. Svaka mala utakmica je recka više ka tituli. Perfekcija.

I da se kaže da je Eden lik kojeg ja nikako ne mogu zamisliti u dresu španskih državnih projekata jer nema ni gram onog fenserskog što moraš imati da bi igrao tamo. Pritom momak svaku utakmicu dobije toliko batina (gaženje kramponima po nožnom zglobu je redovno) a nikad, ali nikad se ne žali za šta ima apsolutno pravo, već se samo digne i nastavi.

KTBFFH!

Odlična pobjeda. Ključni trenutak definitivno ona ogromna glupost Delaneya čime je učinio medvjeđu uslugu svom timu, a nama poklonio puno mirnije drugo poluvrijeme. 10 na 10 znalo se da smo jači, razvukli smo ih, navukli pasovima i riješili sve okomitim napadom koji je Fabregas završio golom.

Veoma važna 3 boda jer je Palace bio nabrijan, igrali su dosta dobro a mi bili bez Coste, ali ovo je kvaliteta naše ekipe. Oscar igrač utakmice, Matić ponovo monstruozan, Fabregas jako dobar, također Hazard. Remy odigrao sasvim pristojno, odlično je kombinovao sa spomenutim.

Idemo dalje. :D

Rutinska pobjeda, sto nas krasi ove sezone vec nekoliko puta. Oscar igrac utakmice, uz gol i asistenciju radio citavu utakmicu na obe strane terena. Matic gospodari veznim redom, sto naprijed sto nazad. Hazard vodja navale standardno, Cesc majstor igre. Remi odlicno pozicioniranje, ucestvovao u igri i gradnji napada ispred protivnickog gola, nazalost bez upotrebljivih lopti i cini mi se samo jedan sut prema golu, koji je zavrsio daleko na tribinama. Terry standardno dobar, Cahill losije usao u tekmu, kasnije se iskupio igrom, pogotovo onim uklizavanjem na ziceru i sprecavanjem gola. Bane hladno mogao caskati s igracima na klupi. Willian standard. Zaha prosao Luisa vise sretno nego spretno, ali eto...ima sljedecu tekmu da se pokaze u boljem svjetlu. Sampionska igra!  :sal1:  :sal1:  :sal1:

Odlična pobjeda, na vreme dati golovi, lako je moglo ovo biti puno teže da nije onaj njihov glupan onako lako dobio drugi žuti. Ja sam prezadovoljan, drugo poluvreme smo ih sabili, pa oni nisu mogli apsolutno doći do lopte po nekoliko minuta. Konačno igramo onako kako treba protiv ovakvih ekipa, razlika između ove i prošle sezone je ogromna. Pohvalio bi igru bez lopte, znači perfekcija, doziramo presing i protivnik je osuđen na neke forsirane pasove koje nisu upotrebljivi. Odbrana na početku dosta ne sigurna, ali vremenom su bili sve bolji, jbg drugo poluvreme smo brutalno kontrolisali i nemoguće je odigrati onako poluvreme a da bar jednom ne padne koncetracija i eto primili smo taj gol, ali 3 boda su tu. Igrali smo bez najboljeg strelca ali odgovornost je preuzela sredina terena. Samo ovako nastavit...

Pohvalio bi prije svega Oscara, zatim Fabregasa, Matića i Hazarda..

:sal:

Vrhunska predstava naših, prekrasna oba gol, jako mi je žao Edena koji igra izvrsno, ali neće ga gol.. Također nismo trebali primiti gol, nije to zaslužio Thibaut, trebao je biti clean sheet, al nema veze.. Zna li netko možda koliko smo dodavanja napravili danas. Znam da je Mile Jedinak napravio 50 što je najviše u Palaceu, a 6 naših igrača napravilo je više, Cesc ih je napravio 123.

• Autor

Joj hljeb te jebo jesam se iznervirao pred kraj utakmice. Od 75. minute čekam da Solanke uđe u igru, pa hoće, pa neće, pa hoće, pa onda oni idioti postignu još gol i to onako jeftin gol odbrana se pogubila u sto kuraca i na kraju mali ne uđe pu hljeb ti jebem.

Dobra tri boda, ijepi golovi utakmica dosadna do kurca. Azpi out 3 utakmice šteta ali dobro je imamo Filipea

cudilo bi me da je usao. moraju dati ljudi sansu salahu i tako tim starijim igracima sto uopste ne igra. kako bi to izgledalo da dijete udje a ti salah pusi kitu npr.

Joj hljeb te jebo jesam se iznervirao pred kraj utakmice. Od 75. minute čekam da Solanke uđe u igru, pa hoće, pa neće, pa hoće, pa onda oni idioti postignu još gol i to onako jeftin gol odbrana se pogubila u sto kuraca i na kraju mali ne uđe pu hljeb ti jebem.

Dobra tri boda, ijepi golovi utakmica dosadna do kurca. Azpi out 3 utakmice šteta ali dobro je imamo Filipea

Jbg šteta što nije ušao u igru, ali realno kada smo mi u pitanju velika stvar je što je uopšte bio na klupi.

Luis mi je totalno mekan, vidi se zašto ga Dave jede dosad i ovaj ne može prismrditi prvom sastavu. Ne bi ni u LŠ zaigrao da nemamo očajnu grupu, odnosno da Daveu ne treba malo predaha. Al evo mu sad prilike, pa ćemo vidjeti. Ako nastavi ko danas protiv Palacea nema šanse da izbaci iz sastava svog konkurenta.

• Autor

cudilo bi me da je usao. moraju dati ljudi sansu salahu i tako tim starijim igracima sto uopste ne igra. kako bi to izgledalo da dijete udje a ti salah pusi kitu npr.

Ne kontaš, ja sam htio da uđu i on i Salah negdje 15-ak minuta prije kraja i Salah ulazi kontam mjera jarane odma nek i malog ubaci i bolje što su nam zabili gol pa ga nije ubacio jebo te debi od 3 minute.

Loše je ovo bilo. Kad ćemo 4-0 dobit?

S obzirom da imas utakmicu za nekoliko dana s Maribrom i odmah za vikend derbi s Manchester Utd ovo je odlicna pobjeda, nismo kisali i prosuli bodove na lahkim utakmicama.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.