Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Sporting 0 - 1 Chelsea (30.09. uto) [3]

16 članova je glasalo

1. 1.

• 3
      80%
      12
    • 1
      13%
      2
    • 0
      6%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Dobro poluvrijeme , šteta što ne vodimo sa više golova razlike . Schurrle loš pogao bi Willian ući . Oscar uzeo mali milion lopti , također i Matić . Hazard predobar . . . U drugom dati još 1-2 gola i to bi bilo to .

Solidna utakmica, mi smo se ispromasivali a Sporting je vrlo malo pokazao.

Matic klasa. Lep gol je postigao. Onaj pas za Kostu u 83. minutu je genijalan, steta sto je golman izleteo malo ranije. Na sredini terena smo dominirali.

Na sledecem treningu treba da vezbaju 1 na 1 situacije i nista drugo. 3 stopostotne sanse smo imali i sve 3 promasili... Moglo je vrlo lako da nam se obije o glavu, kao sto se i desavalo prethodne sezone.

Utakmica sa velikim brojem sansi, imali smo srece da Sporting nije nas uspio kazniti jer posle ovakvih promasenih sansi se uvijek kazni ekipa. Schurle je promasio velik broj sansi ali Costa, Oscar i Salah su promasili takodjer ciste sanse.

Da se jedno zakljuciti,a to je da ako ne igras dobro ne mozes ni imati sansi za gol.Ostaje zal za propustenim prilikama,ali na svu srecu pobjedili smo i cak smo prvi na tabeli.Veceras smo odigrali mozda i najbolju utakmicu ove sezone i jos jednom se ispostavilo da su trio Matic-Cesc-Costa ono sto cini razliku(uz duzno postovanje ostalim).

Isti kurac kao i protiv Schalkea. Umjesto da im damo 2-3 gola i onda lagano se zajebavamo i utakmicu privedemo kraju, strepimo do posljednjeg minuta. Al' dobro, nije ni Sporting bio nesto ozbiljan pa je najbitnije sto smo upisali tri boda.

Sad sam stigao kući tako da nisam gledao utakmicu i bio sam osuđen :D  da gledam City-Roma.

Uglavnom zadovoljan sam pobjedom jer sam prije ove utakmice bio baš pesimističan, ali eto pobjedili smo, igru ne mogu da komentarišem jer nisam gledao..

Čujem da smo promašili par zicera, jbg čudo je da nismo kažnjeni kao obično, valjda nam se to vrati protiv Arsenala.

Rekao bih čak da smo imali sreće večeras, jer rijetko se dogodi da u utakmicama poput ovakve ekipa nakon toliko promašaja uspije sačuvati vodstvo od 0:1. Obično neka frljoka završi u mreži, tako da čestitke našoj odbrani danas, izdvojio bih Terrya.

Evo gledam sad ove naše promašaje, pa jbt ili je nama realizacija bila u kurcu ili je ovaj ludak golman ima svoju noć, nešto jeste :D

Sreća pa nismo kažnjeni..

Oboje, mislim. Fino je sto je Mou prisao i cestitao golmanu na kraju tekme.

Najpoganija sorta utakmica, mrzim iz dna duše. Fala kurcu pa su sjela 3 boda. I svi su morali igrati čitavu tekmu zbog jebene realizacije i potrošili su se pošteno a za vikend važna utakmica protiv Arsenala.

Realno trebali smo ih dobiti 3-4 razlike i ubiti im želju, u prvih 25min je moglo bitit 3:0, ali dobro, nekad te neće, a s druge strane raspoložen vratar... Bitno je da su 3 boda tu

HAHHAHAHAHAHA, e jebem ti zivot, to sto je Costa istu sansu imao na pocetku potpuno, to nista, tamo Schurrle, pa opet Costa, pa i Salah. Ali kada fuli Oscar, to je grozno :D

Pa dragi Cae jesi ti video šta su Costa i Schurrle promašii, pa Schurrle je promašio prazan gol #-o

Nisam to vidio jer nisam gledao prvo poluvrijeme.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.