Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Sporting 0 - 1 Chelsea (30.09. uto) [3]

16 članova je glasalo

1. 1.

• 3
      80%
      12
    • 1
      13%
      2
    • 0
      6%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

68ba20ccb1bde7fc7bfb8245628fdf05.jpg

[font='lucida sans unicode']Utorak nas ceka drugo kolo grupne faze najveceg evropskog takmicenja Lige prvaka.[/font]

[font='lucida sans unicode']Ovaj puta Chelsea ide u goste ekipi Sportinga iz Lisabona.[/font]

[font='lucida sans unicode']Ove obe ekipe ne znaju za poraz ove sezone kako u ligi tako i u LP. Moze se reci da su oba tima u prvom kolu grupne faze kiksnuli, Chelsea koji je igrao 1:1 sa Schalkeom a tako i Sporting koji je odigrao istim rezultatom protiv Maribora.[/font]

[font='lucida sans unicode']Iako Sporting jos nije izgubio u ligi niti jednu utakmicu ne stoje bas najbolje na tabeli. Nalaze se na sedmom mjestu sa 10 bodova koje su zaradili tako sto su 2 utakmice pobjedili a ostale 4 remizirali.[/font]

[font='lucida sans unicode']Mora se istaci da su imali i tezak raspored, u prvih 6 kola su igrali i sa portom i benficom gdje su oba puta remizirali.
Zanimljivo je da su u zadnjih 5 utakmica racunajuci sva takmicenja cak 4 puta odigrali rezultatom 1:1
[/font]

[font='lucida sans unicode']Ove dvije ekipe se nikada prije nisu sastale ali Chelsea veoma dobro stoji kad su u pitanju utakmice sa portugalskim timovima. Igrali su 9 puta protiv ekipe iz portugala od toga samo 1 izgubili i 1 remizirali a ostvarili 7 pobjeda uz gol razliku 14-7[/font]

[font='lucida sans unicode']Sporting je odigrao nesto vise utakmica protiv timova iz engleske. Tacnije 19, pobjedili su 9 a 7 puta izgubili. Sto je sasvim solidno sa njihove strane. Zadnje 3 domace utakmica protiv engleskih timova su dobili bez primljenog pogotka.[/font]

[font='lucida sans unicode']Najvece prijetnje za Chelsea dolaze najvjerovantnije od ova 3 igraca. Andre Carrilo, koji je u 5 nastupa postigao 3 gola i 1 asistenciju. Islam Slimani, koji je odigrao odlicno svjetsko prvenstvo te u 3 utakmice za sporting asistirao 1 i postigao 2 gola. te od nama veoma poznatog Nania koji je posudjen iz Man. Uniteda. Igrac koji je i bio strijelac u remiu protiv Maribora.[/font]

[font='lucida sans unicode']Jose Mourinho je 92-93 radio kako asistent u Sportingu. Nikada nije izgubio mec protiv Sportinga, 6 puta igrao, 4 dobio a 2 remizirao.[/font]

669fd0b1404e8e67d9b1949040bec6ac.jpg

[font='lucida sans unicode']Mec ce propustiti Ramires i Rabia zbog povrede.[/font]

Ocekujem kakvu-takvu pobedu, sa kombinovanim sastavom. Prva 3 boda da upisemo, i dosta.

Bilo bi odlicno da Remy bude u startnoj, a Drogba da udje u 60-70. minutu ako zagusti. Drogba ne moze da odigra 90 min.

Grupa nam je kao da igramo Ligu Evrope a ne LS, protivnici za klasu-dve ispod nas. Jedino nas nasa nezainteresovanost moze pobediti, protivnici ne mogu.

Moje neki osjećaj je da mi ovde nećemo pobjedit, sada će neko reći da sam loš navijač itd, ali prosto to je moj osjećaj pred ovu utakmicu. Vidim opet smo počeli pisati o nekim kombinovanim sastavima #-o , kao da ništa nismo naučili iz utakmice protiv Schalkea. Sporting sam gledao protiv Porta u petak baš zbog toga što igramo sa njima i oni apsolutno nisu naivna ekipa posebno kod kuće, kao što je soxx napisao u uvodu ima tu par odličnih pojedinaca. Mi formu iz Premiershipa nismo uspjeli usmjeriti i na Ligu Prvaka tako da ne očekujem pobjedu, ne da smatram da smo slabi kao ekipa niti da nismo u stanju pobjedit, ali mislim da ovde nećemo pobjedit i da ćemo tek tada osjetiti težinu kiksa protiv Schalkea.

Nadam se da me osjećaj vara ali vidjećemo..

Kakav Nani, da valja igrao bi u unitedu dobro... Oderat cemo ih k'o beba zvecku, nista vise od solidnog tima nije sporting, i sa Remyem, a NE Drogbom ce se to rijesiti, ma ko bio u veznom redu nasem od "rezervista". Ako Drogba pocne, to je onda k'o da imas igraca manje i bilo bi naravno teze dosta.

Velika greška bi bila da Drogba bude u početnoj postavi, i veliko pitanje je ko će uopšte igrati u špicu, jer Mourinho kada je Costa pitanju mora razmišljati utakmicu unaprijed i vjerovatno ima već na umu Arsenal kada je Costa u pitanju. Remy takođe nije loša opcija..

Ako ponovimo igru i pristup kao protiv Schalkea od pobjede nema ništa i tada dolazi do izražaja remi sa Schalkeom.

Na putu.

tumblr_nco513Pd5q1t9ys1ao1_500.jpg

Ovaj Costa koliko god da se potrudi da izgleda slatko, koliko se god smješka i dalje je zverka. Hahaha. Ružan ali zato dere guzove. Ko Lukica Modrić.

Ja očekujem da Remy igra prvo pol, a Drogba da uće u 60 min. Da igramo ofenzivno.

Kakav Nani, da valja igrao bi u unitedu dobro... Oderat cemo ih k'o beba zvecku, nista vise od solidnog tima nije sporting, i sa Remyem, a NE Drogbom ce se to rijesiti, ma ko bio u veznom redu nasem od "rezervista". Ako Drogba pocne, to je onda k'o da imas igraca manje i bilo bi naravno teze dosta.

Kao i Schalke ? ;) .. prva postava treba, samo u napadu Remy mjesto Coste , odvojit se na 2 razlike i onda postepeno zamjenit trojicu naj standardnih . 

Ne treba rizikovati sa Costom, još je i Mourinho već govorio da Costa nije u stanju igrat svaku utakmicu, treba nam Costa za Arsenal, ali eto valjda stručni štab zna šta radi..

Iskreno ja ne vjerujem da je ta povreda Coste toliko ozbiljna koliko o tome pricaju.OK,imao je problema i normalno da odredjeni rizik postoji,ali proslo je po meni sasvim dovoljno vremena da se taj misic oporavi.Mislim da su svi svjesni vaznosti ovog igraca i da smo zaboravili sta znaci imati vrhunskog golgetera u vrhu napada,s toga i jeste ova zabrinutost prisutna.

Iskreno ja ne vjerujem da je ta povreda Coste toliko ozbiljna koliko o tome pricaju.OK,imao je problema i normalno da odredjeni rizik postoji,ali proslo je po meni sasvim dovoljno vremena da se taj misic oporavi.Mislim da su svi svjesni vaznosti ovog igraca i da smo zaboravili sta znaci imati vrhunskog golgetera u vrhu napada,s toga i jeste ova zabrinutost prisutna.

Ne može se mišić potpuno oporavit ako se izlaže naporima, Costa još uvijek nije potpuno opravljen jer on pored tog problema koji ima on i dalje igra, znači da bi se neka povreda sanirala potrebno je prije svega vremena i odmora, a mi tog vremena nemamo. Vidio si da je Mourinho rekao da Costa apsolutno ne radi ništa na treninzima jer mu zbog te povrede treba mnogo više vremena da se odmori nego ostatku ekipe. Za Costu bi bilo idealno kada ne bi dobio poziv za reprezentaciju imao bi 15 dana za odmor i imao bi prostora da se opravi, ali teško da će se to desiti.. 

Nek je Bog uz Costu veceras

ovu dobijamo, rutinski. ako remy bude u napadu, jos jedan win za nas ( Kosta odmara ) 

10580173_714176998666920_599622311435012

984229_788027091240567_15031283035811729

Ovaj majstor ulazi i daje go .

Mislim da će biti rutinska pobjeda bez primljenog pogotka .

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.