Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 03: Chelsea 2 - 1 Bolton (24.09. sri) [W]

3 člana su glasala

1. 1.

• Da
      100%
      3
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Z74Zs7b.png

Lider Premier liige Londonski Chelsea svoju kampanju u Liga kupu počinje protiv Boltona u srijedu uveče.

Momčad Josea Mourinha je za vikend imao teškuku utakmicu na Etihadu iz koje je izvukao bod, dok sad za vikend Chelsea igra protiv Aston Vile.

U međuvremenu tu dolazi susret u Liga kupu sa Boltonom, takmičenje koje nije u prvom planu kada je Chelsea u pitanju, tako da možemo očekivati kombinovani sastav tima sa Stamford Bridgea.

Bolton u London dolazi sa malim šansama,nalaze se u očajnoj formi. Nakon prvih osam kola u Championshipu imaju samo jednu pobjedu a svoju mrežu su uspjeli sačuvati samo jednom, tako da im ostaje da se nadaju da neće doživjeti katastrofu na Stamfordu.

Wanderersi su bez pobjede protiv plavaca u zadnjih 18 utakmica a poslednji trijumf ostvarili su 2003 na Bridgeu kada su slavili autogolom Terrya.

DQGanRi.png

hmdeWRI.png

Uvod: Kun Aguer0

Ne očekujem ništa drugo osim pobjede, a osobno bih na teren poslao ovaj sastav: Cech - Luis, Zouma, Christensen, Ake - Mikel, Ramires - Baker, Oscar, Salah - Remy. Mada, poznavajući Mourinha, čisto sumnjam da će biti baš toliko izmjena u odnosu na utakmicu sa Cityem.

P.S. reLo je postavio vremena igranja po GMT. Po našem se sve igra sat kasnije nego što tu piše.

Prvo da pohvalim uvod :D

Što se utakmice tiče naravno pobjeda pred duel sa Aston Villom ne bi trebala doći u pitanje. Bolton je očajan i u Championshipu i zauzima tek 21. mjesto tako da je ovo idealna prilika da se malo promješa sastav i odmore neki igrači. Vjerujem da Mourinho neće imati problema da motiviše igrače za ovu utakmicu prije svega zato što će vjerovatno šansu dobiti igrači koji su manje igrali i oni će se željeti dokazati. Samo ozbiljno i jako od početka i ne bi trebalo biti problema, jedino ne znam koga da očekujem na lijevom krilu, Hazard bi trebao odmorit, a ko će dobit šansu umjesto njega pitanje je možda Schurrle ili Willian ili možda Baker..

SezOQM4.png?1?7533

Baker sigurno nece, jer nije igrao nikad lijevo krilo...

Bolton mi je drag, jer igram sa njima na FMu :) Uzivo su katastrofa, ali sa mnom igraju ligu prvaka, tako neka se obrati pravom covjeku predsjednik kluba :D

Sto se tice sastava, rotirati maximalno, meni niko ne bi poceo iz prosle tekme, ali eto.

Rotirati sto je vise moguce, slazem se. I ja bih kompletan tim promijenio pa neka se i ispadne. Ali mislim da ce Mou ostaviti 2-3 startera ipak. Najvaznije je da se najbitniji igraci odmore za Villu. To je derbi. To je utakmica duplo vaznija od ove sa Cityjem. To je tekma za jos jedan mali korak ka tituli.

A sutra neka se ovi s klupe igraju kako zele.

Toliko je Bolton slab ove sezone da bi u poluvremenu trebali rijesiti pitanje prolaska.

Postavljen uvod  bičz :D

reLa samo da nabijem na kurac vidio sam da si me prc'o na SB jer si morao otvoriti temu.

'ebo te Bolton i Liga kup dovoljno je 24 h prije utakmice da uvod postavim ionako nemamo nešto puno da pričamo kad je ova utakmica i takmičenje u pitanju :D

bilo bi lijepo kad bi ga Zouma uvalio nakon nekog kornera..

Bilo bi lijepo kad bi taj Zouma konacno dobio priliku a gol nije ni bitan, bitno je da dobije prilike za igru.

Baker sigurno nece, jer nije igrao nikad lijevo krilo...

Nije ni Azpi nikad lijevog beka do dolaska u Chelsea... A Baker jednako dobro igra s obje noge, tako da ne vidim razlog da se ne oproba i na krilu.

A two-footed creative and technical midfield player...

Ove bi trebalo da sameljemo, nemam nikakav drugi komentar na utakmicu. Mene ovo takmicenje ne zanima, dodje mi kao predsezona ili prijateljski mec.

Cech

Azpi-Ivan-Zouma-Luis

Mikel-Ake

Salah-Oscar-Schurrle

Drogba

Svaki naslov se broji i piÅ¡e...  ;)

Istina je da je svima ovo takmičenje po važnosti "najmanje bitno", ali ne bih imao ništa protiv da se i njime okrunimo opet. Zašto ne uzeti sve što se može? A ovdje će put do naslova biti i najlakši. Već su u autu Man. United, Arsenal i Everton od ovih najjačih i od poštenijih protivnika tu su u igri još samo Man. City, Liverpool i Tottenham.

Ove bi trebalo da sameljemo, nemam nikakav drugi komentar na utakmicu. Mene ovo takmicenje ne zanima, dodje mi kao predsezona ili prijateljski mec.

Cech

Azpi-Ivan-Zouma-Luis

Mikel-Ake

Salah-Oscar-Schurrle

Drogba

ma kakav Bane da igra :D nije on TERMINATOR da igra svaki dan,inace ostatak sastava je dobar,trebao bi ovakav da bude

Evo zvanicnog sastava

Ceh

Azpi Zouma Kejhil Luis

MIkel Ake

Scurlle   Oskar   Salah

Remy

Here's the Chelsea team to play Bolton in the Capital One Cup (7.45pm UK time k/o):

Petr ÄŒech (c); Cesar Azpilicueta, Zouma, Gary Cahill, Filipe Luis; Mikel, Ake; Salah, Oscar, André Schürrle; Remy.

SUBS: Schwarzer, Ivanovic, Christensen, Matic, Baker, Hazard, Drogba

Super. Radi mi Chelsea TV.

[URL=https://imageshack.com/i/eyguygC7j]guygC7.jpg[/URL]

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.