Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Chelsea 4 - 2 Swansea (13.09. sub) [3]

Chelsea vs Swansea 24 člana su glasala

1. 1. Da li Chelsea u subotu osvaja nova tri boda ?

• Da
      95%
      23
    • Ne
      0%
      0
    • Osvajamo samo jedan bod
      4%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ma nije to sada nešto specijalno što smo primili golove, mislim onaj prvi i razumijem jednostavno Terry pokušao intervenisat i otišla lopta u gol to se dešava, ali kod onog drugog gola da nas onako izbace i to komplet odbranu to mi je zasmetalo.

• Odgovori 56
  • Pregledi 3,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Prvo poluvrijeme skoro cijelo ispodprosječno, onda se pojavi Costa.

Drugo ipak bolje drago mi je i za Remya da je odmah zabio.

A Costa opčenito priča za sebe 7 golova 4 utakmice :hljeb:

Fabregas isto nastavio s odličnim partijama, a jučer je i Hazard usprkos tome što je bio hvaljen i u prethodnim utakmicama konačno pokazao koliko znači za ovu momčad kad ništa nejde i treba zid sastavljen od nekoliko obrambenih igrača.

Sve u svemu, teško da smo nakon četiri kola mogli zamislit bolju situaciju na tablici.

Može se reć da smo ovom pobjedom osigurali dodatna 3 boda, što je u svakom slučaju bolje nego da smo recimo izgubili ili remizirali. Mi smo navijači Čelsija i vazda moramo biti zadovoljniji pobjedom tog kluba nego nečim drugim.

I još nešto, napokon me utakmice Chelseaja u ligi vesele kao u sezoni 2009-2010. Sve ostale sezone do ove sada sam gledao preko k**ca, neke sam i propuštao, preskakao. Smatrao sam gubljenje vremena gledati CFC 2011-te, 2012-te, 2013-te u ligi, a ove sezone se osjećam kao da je opet 2009-2010 kad smo u prvoj Ancelottijevoj sezoni u klubu sa 103 gola pomeli ligu i sa fantastičnim Drogbom, Maloudom, Lampardom, Anelkom, Ballackom, Decom, Belletijem, Terryjem, Carvalhom, Banetom, Čechom. To je bila sezona i pol. Kako je ova počela mogla bi biti još bolja. A nadam se da možemo napraviti i iskorak u Ligi prvaka 3 godine nakon osvajanja i učiniti opet tu divnu stvar.

• Autor

I još nešto, napokon me utakmice Chelseaja u ligi vesele kao u sezoni 2009-2010. Sve ostale sezone do ove sada sam gledao preko k**ca, neke sam i propuštao, preskakao. Smatrao sam gubljenje vremena gledati CFC 2011-te, 2012-te, 2013-te u ligi, a ove sezone se osjećam kao da je opet 2009-2010 kad smo u prvoj Ancelottijevoj sezoni u klubu sa 103 gola pomeli ligu i sa fantastičnim Drogbom, Maloudom, Lampardom, Anelkom, Ballackom, Decom, Belletijem, Terryjem, Carvalhom, Banetom, Čechom. To je bila sezona i pol. Kako je ova počela mogla bi biti još bolja. A nadam se da možemo napraviti i iskorak u Ligi prvaka 3 godine nakon osvajanja i učiniti opet tu divnu stvar.

Peder, pička, plastični navijač, nisi uz klub kad je najteže.

Naprijed smo odlicni,Kosta, Fabregas, Azar i Bane razaraju protivnike. Ali to pozadi izgleda kao da smo Arsenal, totalno ocajna igra, ispadanje i neorganizovanost.Mora odbrana da se vrati na svoje mjesto i da opet bude glavni dio tima, jebes ti to sto Kosta daje golove, ne moze on da ih da toliko ako mi primamo svaki mec po dva komada :D 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.