Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Capital One kupu 2014/15 = Winner

Istaknuti odgovori

Ja rekoh trenutno. A naravno da ce pasti ljudi na tabeli, to je za ocekivati. 

• Odgovori 75
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Voleo bih da se Southampton odrzi sto duze u top5, pa i na kraju prvenstva. Lepo je videti "autsajdere" pri vrhu tabele.

• 1 mjesec kasnije...

Koliko je Sauthampton los pokazuje i to da su izgubili od Shefild Utd u kupu a pola nas se usralo kad su bili pri vrhu nekoliko kola, smatram da ako uspjednu biti medju prvih 10 ekipa da je to uspjeh.

• Autor

1/2 finale (20./21.01. i 27./28.01.):

Liverpool - Chelsea

Tottenham - Sheffield United

Opet u gostima a znao sam da će to biti ynwa maksumčad.

Opet u gostima a znao sam da će to biti ynwa maksumčad.

Igraju se dvije utakmice.

Uzvratnu utakmicu igramo 3 dana pred duel sa City-em.Bice gusto ali vjerujem da cemo vec u gostima rjesiti pitanje pobjednika tako da ce uzvrat biti cista formalnost.

Igraju se dvije utakmice.

Brao, zaboravio kompletamente

• Autor

Objavljene su i točne satnice odigravanja utakmica s Liverpoolom. Igra se 20. i 27.01. u 20:45 sati po naÅ¡em vremenu.

jamie-carragher-carra23t.png

• 1 mjesec kasnije...

Znaci finale sa Totenhemom, nadam se da necemo opet podbaciti i odigrati slabu utakmicu.

• Autor

Nakon Å¡to sam propustio Munchen i Amsterdam, a Å¡to oboje vjerovatno nikad neću prežaliti, mislim da me ovo finale neće zaobići.  ;)

• 3 sedmice kasnije...

Totenhem igra 26. ligu evrope tako da ce vjerujem odmarati barem 5-6 igraca za utakmicu protiv nas.Ne vjerujem da previse uzivaju u tom takmicenju iako se osvajanjem mogu plasirati u LP-a, a svakako im Evropska liga naredne sezone nece pobjeci.Ujedno je Pochetinu ovo sansa za prvi trofej jos od dolaska u Englesku tako da mislim da ce itekako biti nastrojeni da podignu taj trofej sto ce ciniti ovaj mec dodatno tezim.

Prema ovome što sam gledao večeras, sa našom odbranom i kontrom kakvu znamo spucati možemo ne samo ostati neporaženi, već i pobijediti. Vidljivo je da su u posljednje dvije utakmice tanki u napadu, i kad dođu u priliku za gol promaše. Postavka će 99% biti defanzivna, a svoje prilike moramo tražiti iz prekida, auta, kornera i sl., jer su i večeras pokazali da su tu jako loši i slabo se snalaze kad lopta padne u peterac. Ono što je loše jeste da smo i mi loši u tom segmentu igre, što se pokazalo ne samo u prošloj utakmici sa njima, nego i protiv Arsenala juče. Sve u svemu, čvrsta i kompaktna odbrana, sa brzim špicem gore, Torresom a možda i Danielom da se pokuša u špicu, a ako se Drogba oporavi podrazumijeva se da on bude u vrhu napada.

100% osvajamo. Neće Mou dopustiti da ispusti ovaj trofej.

ma odmarali oni il ne igrače,to je njihov problem 

pričao je Dzenas u MOTD kako su ranije pred utakmicu sa Čelzijem na Vembliju bili u mislima već tamo

ne bi me čudilo da kiksaju protiv Fiorentine ,duduše i mnogo me pa zabole ali sigurno će biti strašno motivisani u finalu

e sad,u razgovoru sa nekim navijačima totija vidim kako se oni "hvale" ističu da je njihova prednost u poslednje vreme dobra fizička pripremljenost

sigurno će i nas pokušati slomiti sa visokim presingom,sa Arsenalom su igralu u formaciji gde je Eriksen bio po strani,išli su na nešto jaču sredinu (dembele,Mejson,bentaleb,ako se dobro sećam) ali sad kad nema Matića možda i bude nekih drugih rešenja.

u mnogim aspektima su se popravili od one utakmice na SB,totalno drugačija ekipa ali i pored svega toga i dalje tu ima raznih rupa i slabosti

iako su im bekovi ,Rous i Volker dobri prema napred,nisu tolko jaki u odbrani,prvo što mi pada na pamet pretrčavanje Rousa od strane Velbeka pa sad ovaj gol koji su primili protiv WH

Sve mi smrdi na to da ćemo bez Matića biti nadigrani,mislim da Murinjo neće imati muda da se upusti u tu jurnjavu i da će tražiti svoju prilku iz kontre i nadam se da će neprijatelj ipak da se umori,molim boga da bude i produžetaka i da mi tražimo kakav spas u Azaru,Kosti,Vilijanu  

proÅ¡li put kad smo igrali kući sa njima bio sam siguran da ćemo pobediti,oni su tad baÅ¡ bili u rasulu,za to vreme se mnogo stvari promenilo,ponekad ih je pomazila sreća ali velike zasluge idu i Poku,sad nisam i prosto me je sramota da priznam da iako sam optimista pred utakmicu da očekujem joÅ¡ jednu neubedljivu partiju naÅ¡eg tima 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.