Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mattia Destro (Italija, 1991)

Istaknuti odgovori

Mattia-Destro-Ita.jpg

Datum rođenja: 20.03.1991

Mjesto rođenja: Ascoli Piceno, Italija

Trenutno starosno stanje: 23 godine

Nacionalnost: Talijan

Državljanstvo: Italija / EU

Reprezentacija: Italija

ÄŒlan reprezentacije od: 2012

Visina: 1,85 m

Trenutni klub: Roma

U trenutnom klubu od: 01.07.2013

Pozicija: Napadač

https://uk.eurosport.yahoo.com/news/premier-league-paper-round-torres-swapped-italy-striker-040206488--sow.html

20 mil + Torres za Destra?
Ili možemo gledati ovako: 20 mil. da se Riješimo Torresa i dobijemo Destra. :D :D

Sve u svemu jako je to puno love, a i mislim da bi Roma morala dati veću plaću ako ga želi tako da će ovo jaaako teško proći...

Na sve pristajem. I da ga posalju na pozajmicu a da mu placaju 300k sedmicno samo da ga ne gledam vise. Nikad. Nigdje. 

Volio bi da nam neko opiše ovog igača , nisam ga puno pratio prošle sezone kao ni cijelu Seriu A .
Da li je dovoljno dobar da bude izbor broj 2? Koje su mu prednosti i slično .

De ljudi sad kad je Costa tu zar je bitno ko ce biti drugi spic? Samo nek Torres ode u picku materinu, da ga ne gledamo vise nikad. Moze. Imaju moj blagoslov, samo nek dodje.

De ljudi sad kad je Costa tu zar je bitno ko ce biti drugi spic? Samo nek Torres ode u picku materinu, da ga ne gledamo vise nikad. Moze. Imaju moj blagoslov, samo nek dodje.

Uuuuuu, itekako je bitno tko će biti drugi špic! Pogotovo za klub kao što je Chelsea koji službeno odigra najviše utakmica u Europi od svih klubova i gdje je tempo ubitačan i gdje se igra i za praznike. Ne do Bog ozljede Coste, a da nam Torres ostane. Drogba ne može biti drugi napadač zbog godina, to je svima jasno.

Uuuuuu, itekako je bitno tko će biti drugi špic! Pogotovo za klub kao što je Chelsea koji službeno odigra najviše utakmica u Europi od svih klubova i gdje je tempo ubitačan i gdje se igra i za praznike. Ne do Bog ozljede Coste, a da nam Torres ostane. Drogba ne može biti drugi napadač zbog godina, to je svima jasno.

Procitaj i ostatak posta cae :D Sve dok Trolles nije drugi napadac kluba, onda je svaki igrac dobar, pa i Destro :D

Maa ljudi koji Destro, to je prevara od igrača, jos plus se često povređuje, EL NINO je bar uvek bio fit i spreman ko zapeta puška da igra! :D

Italijanska Gazzetta piše da Murinjo želi Destra i da je spreman izdvojiti 25 miliona evra za njega.

Previše. 15 mil u vrh glave. Ali kad je bal nek je m...Ma znate šta hoću reći, tj. napisati :sal2:

Ova trosi 120.000 hiljada funti nedeljno :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.