Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Burnley 1 - 3 Chelsea (18.08. pon) [3]

29 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      82%
      24
    • Ne (remi)
      6%
      2
    • Ne (poraz)
      10%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nemam nista protiv sto se 2. poluvrijeme odradilo u brzini nize. Nije bilo potrebe da se citava utakmica igra na visokom tempu i da se igraci trose. Cilj je dobijati sa sto manje utrosene energije. Sezone je preduga narocito za Costu koji ce imati oko 50 utakmica na ledjima ove sezone. Vazno je da imamo sposobnost i nacin da sameljemo manje ekipe kad nam treba.

• Odgovori 80
  • Pregledi 4,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

3 boda u gostima, 3 gola u gostima :) Costa gol na debiju, Drogba debitovao još jednom, Ivanović pokidao. Ja zadovoljan :)

Razbili smo Burnley, razvalili. Momci su odigrali protiv bunkerasa kako i treba. Onakvu igru volim. Brz fudbal, dodavanja iz prve, protrcavanja, golovi... Schurrle pokazao sta zna.

Drugo poluvreme nisam ni ocekivao nista vise od onoga sto su igraci prikazali. Privodjenje kraju.

Costa zakucao loptu u mrezu, da se Torres nasao na njegovom mestu, uplasio bi se lopte. Mogao je da bude penal u onoj situaciji, jer je bilo kontakta. U Spaniji bi mu svirali penal.

Courtois imao jednu odlicnu odbranu, onaj gol nije mogao da odbrani.

Ako se po jutru dan poznaje, ovo ce biti sjajna sezona.

PS

Drago mi je sto je MU izgubio u prvoj utakmici. Smorili su sa Van Galom.

Razbili smo Burnley, razvalili. Momci su odigrali protiv bunkerasa kako i treba.

Sad da je burnley igro bunkeraski, pa i nije :D ali bolje im je bilo da su posle prvog gola povukli sve snage ispred svog gola

10628261_692377190817731_920175461971797

Kažeš nije odigrao bunkeraški, a staviš sliku našeg gola gdje im je 9 od 10 igrača u njihovih 16m... Naravno da nisu cijelu utakmicu bunkerisali, ali kada su vodili su bunkerisali i kada su imali 2:1 su bunkerisali, a mi smo uspjeli probiti bunker jako brzo što nam baš i nije polazilo za rukom, kasnije oni nisu imali razloga bunkerisati kada su gubili 3:1

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.