Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mehdi Benatia (Maroko, 1987)

Istaknuti odgovori

5321da3f3e275.jpg

http://chelseabalkan.com/index.php/201405293164/vijesti/transferi/sabotiran-transfer-u-city-chelsea-nudi-18m-funti-i-lukakua-za-mehdija-benatiu.html

Mehdi Benatia is a Moroccan football player, who plays for Italian Serie A side Roma and the Morocco national team as a centre-back. Wikipedia

Born: April 17, 1987 (age 27), Courcouronnes, France
Height: 1.90 m
Weight: 92 kg
Salary: 900,000 EUR (2012)
Spouse: Cecile Benatia
Current teams: A.S. Roma (#17 / Defender), Morocco national football team (Defender)

Kakve gluposti sve neću pročitat... Prvo - čovjek 27 godina, drugo - imamo 5-6 stopera koji mogu igrati u svakom trenutku, treće - Lukaku jedini normalan napadač i sad bi kao njega dali

Ovaj čovek je štoperčina, doveo sam ga u PES 2013 u Vitesse, a u FIFI 14 igram sa Romom, sam igra za dvojicu, mogu komotno da guram tinejdžere u tim pored njega!

Nisam ga gledao i zato neću da govorim na račun njegovog kvaliteta..

Mislim da je velika glupost uključivat Lukakua u eventualni transfer(ja mislim da od toga nema ništa) ali eto novinari moraju nešto pisat.

• 1 mjesec kasnije...

Momak je odličan stoper, nije panjina koja samo zna nabit loptu daleko od svojih 16 nego zna i igrat. Lijepo čita igru, čvrst. Istina, za ove pare što se spominje, preskup. Ipak, jedan od najboljih braniča svoje lige. Za neku normalniju svotu, zašto ne. Uopće nije toliko star, Terry će odigrati još ovu sezonu i onda tko zna šta će biti s njim, tu je još Cahill, Bane može uletjet al nije stoper, uz njih mlad i još nedokazan Kalas. Za Zoumu još treba vidjeti hoće li ostati ikako il' će na posudbu.

• 2 sedmice kasnije...

Evo čitam Gazzetta dello Sport nas ponovno spominje u kontekstu s njim. PreviÅ¡e, previÅ¡e para za takvog igrača. Nadam se da je medijska patka jer bi vrlo vjerojatno grijao klupu, a bolje dat priliku Zoumi koji je već kod nas. 

Nisam nikako za njegovo dovodjenje, relativno visoka cijena i ako je kvalitetan igrac, vise sam za to da Zuma dobije priliku, ako on dodje opet jedan igrac viska u timu.

Hahahaha, pa kakva je logika izbjeći dovođenje jednog Lukea Shawa i onda iskrcati iste novce za 8 godina starijeg igrača i to na poziciji gdje nam uopće ne škripi :/

http://chelseabalkan.com/201408113544/vijesti/transferi/chelsea-daje-30m-funti-za-defanzivca-rome.html

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.