Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

U fantasticnoj utakmici finala, u Becu, pred oko 7000 ljudi, uz neopisivu podrsku Srpskih navijaca, nasi momci su pobedili Italiju sa 3:1 u setovima (17:25, 25:20, 25:23, 25:23)

Hvala odbojkasima, sto nam ovako ulepsavaju zivote, donose nam radost, u teska vremena krize i sto ovu zemlju predstavljaju, u nalepsem mogucem svetlu !!!

Hvala i svim ljudima iz dijaspore, koji su, tokom celog turnira, bodrili reprezentaciju....

• Odgovori 55
  • Pregledi 8,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Masko uneo umetnost i ljubav u praćenje transfera, to je za poštovanje.  sad znamo gde troši energiju 

• diablo_bih
    diablo_bih

Ma daj ba, fol gleda stvarno zensku odbojku i njihove farse, a ne zbog picki zbog kojih simpa kao za ovu iznad. Btw. dobra picka.

• Ovim odbojkašicama samo da veće sise nabaciš, to bi bilo to - idealno.

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
Omasovio sam ovu temu i sjedećom odbojkom. Kolege iz Srbije su dobri u odbojci, a iz BiH u sjedećoj odbojci. U ovom sportu Hrvatske nema nešto, a za Sloveniju, Crnu Goru i Makedoniju nisam siguran.
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1327341229' post='19921']
Sjedeća odbojka - Jedini sportu kojem se BiH uvijek plasira na EP, SP, OI i osvoji neku medalju.
[/quote]
Ne, neku. Zlatnu !
[quote name='Wisey' timestamp='1327343124' post='19936']
Ne, neku. Zlatnu !
[/quote]
Pa nije baš uvijek da osvojimo zlatnu. Na EP-u zlato je naše 1000000000%, a na SP i OI jedina konkurencija nam je Iran.
  • 2 mjeseca kasnije...
Jebem li im majku pedersku, žele uvesti pravilo da odbojkašice na pjesku mogu nositi kratke hlačice umjesto gaćica.

http://www.24sata.hr/sport/samo-to-ne-odbojkasice-vise-ne-moraju-igrati-u-bikinijima-260100
[quote name='Elao' timestamp='1333201085' post='38877']
A inace bas ono pratim ovo takmicenje pa da me zanima <_<
[/quote]
Ne pratiš Olimpijadu ? :huh: :wacko: :blink:
Siguran sam sad da neću gledati odbojku na pijesku. Uništili su mi ljepotu te igre. :lol:
  • 3 sedmice kasnije...
[url="http://www.klix.ba/sport/veronica-gomez-umrla-usljed-problema-sa-srcem/120415078"]http://www.klix.ba/sport/veronica-gomez-umrla-usljed-problema-sa-srcem/120415078

[/url]Ne znam sta je ovo sa sportasima/sportasicama , svako malo nekog "pogodi" srcani .

RIP !
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.