Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: Chelsea 3 - 0 Stoke City (05.04. sub) [3]

Istaknuti odgovori

Opet patnja do prvog gola, kad ih je Muhamed probušio sve je bilo lakše. Okreni utorak i hajmo pokušati napraviti još jednu posebnu noć. Treba nam ona magija.

Odigrali su po meni,vrlo,vrlo dobro,svaka cast,danas sam uzivao dok sam ih gledao. Sada idemo na utakmicu sezone,pokazati od cega smo napravljeni :)
  • Autor
Mislim da smo dobili desno krilo napokon :- Salah razbija po desnoj strani. Hazard po lijevoj. U sredini danas 22-ica tj Willian odlican. Schurrle treba u napad ic. Torres po obicaju bio igrac manje.

Lampardu je ovo peti gol u Premu ove sezone. Do sad je uvijek zabijao >10. Ovo ce mu biti prva sezona ispod. Ashley Abu Cole. Pravi je selefija s onom bradom, jos mu fali trinitrotoleun.

Matic i Salah danas dvojica najboljih.

Dobro odrađena utakmica,samo nam je trebao taj gol i onda je sve išlo glatko.Igrali smo dosta konkretnije,svakako igrač koji je obilježio ovu utakmicu je Salah.

Nadam se da je ovo bila samo uvertira za veliku i magičnu noć protiv PSG-a :sal:

Ocekivano. Ogromna razlika u klasi, na klupi, na terenu, domaci. Sve osim pobede bi bila sramota sto nam je vec "uspelo" u prvom delu sezone . Majstorski gol Vilijana, bravo za Salaha.

Ajmo sad tiho, radno i koncentrisano do utorka. Ajmo da vidimo najbolje od nas, od Murinja, od Ceha pa do Etoa, Dembe i Toresa.

Idemo...Pozitivno do utorka, i ovde na forumu, koji samo mi Balkanci pratimo. Bez kritike, pljuvanja, da se ceo Plavi duh sirom ujedini. :)

I naravno - napred ČEKIĆ sutra:)

GO BLUES!

Nova pobeda bez primljenog gola, 2-0 ili 3-0. Sigurna odbrana, u napadu koliko je potrebno. Schurrle možda opet dobije priliku u špicu, pogotovo posle Murinjovog ''kritikovanja'' Torresa.

U FA Cupu je završilo 1-0 a moglo je mnogo ubedljivije. City - Southampton i West Ham - Liverpool, rezultat sa tih utakmica je mnogo bitniji, potreban je kiks bar jednog od ta 2 tima za odlično kolo.

Očekivano, 3-0 bez većih problema sa potpunom kontrolom meča svih 90 minuta i sigurnom odbranom, a opet reklo bi se sa 60-70 % odrađena utakmica. Oscar i Hazard odmarali, kasnije zamenjeni i Lampard i Schurrle pa protiv PSG-a možemo očekivati (Luiz, Lampard, Hazard, Oscar, Schurrle), mada bi ja radije gledao (Luiz, Lampard, Hazard, Willian, Schurrle).

Ponovo saradnja Matića i Salaha kao protiv Arsenala, kod oba gola mu je Matić asistirao. Salah igrač utakmice, gol i 2 asistencije.

Odemwingie neprimetan zahvaljujući Azpilicueti, Cahill standardno dobar, Cech nezaposlen...

A sad PSG, Laveci i Kavani baš nemaju sreće :sal:

E da, Eve, Tott, Ars, New, Gal, Sto, 6-0-0 (19:0).

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.