Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Karlo Ziger (bez nastupa)

Istaknuti odgovori

Još jedan Balkanac u Chelseaju. Karlo Žiger iz Hrvatske.

Chelsea je kupio talentiranog golmana Zagreba Karla Žigera

Karlo Žiger (12) viši je od 180 centimetara, a njegova nadarenost nije promakla skautima Chelseaja. Karlo je potpisao ugovor s londonskim klubom do '22. godine

Karlo Žiger, 12-godišnji golman NK Zagreb, stigao je u akademiju Chelseaja. U pratnji oca Darka potpisao je ugovor do 2022. godine.
U Zagrebu mu je trener bio Željko Nježić.

- Karlo je u posljednjih pet godina pokazao raskoš talenta, odmah sam to primijetio. Prije konaÄ�nog odlaska u London bio je u Chelseaju tri puta u njihovim kampovima za nadarene igrače. Pomno su ga promatrali prije nego što su ga odlučili uzeti - kazao je Nježić i dodao:
- Čuo sam se s njim, rekao mi je da su oduševljeni njegovim znanjem engleskog jezika, već je krenuo u njihovu školu.
Chelsea je već kupio Mateja DelaÄ�a i Stipu Pericu. (24sata.hr)

http://www.24sata.hr/nogomet/chelsea-je-kupio-talentiranog-golmana-zagreba-karla-zigera-356572

1658291_601368059933161_992218267_o.jpg

603900_577247475678553_715466129_n.jpg

1229993_522730537796914_1847622257_n.jpg

Ima i profil na facebook ovaj talentiran dje�ak.

Pa evo ako vas zanima, ima dosta i slika iz Chelseaja. Zaista mu se ispunio san.

https://www.facebook.com/karlo.ziger/photos_all

Nadam se da će nasljediti Courtoisa, ima sigurno ogroman potencijal, očito ga je Chelsea pomno proučio kada je 3 puta bio u našem kampu, sigurno da ima odlične predispozicije za golmana

Već je stigao profil na fejsu otvoriti, s 12 godina. To znači da je 2002. godište. E Bože, žalosno je ovo.

Što se karijere tiče, nek je sretno.

onaj osjecaj kad skupljas lopte na Stamford Bridgeu♥*___* — WSnG4P1cQzA.pngfeeling special.

Samo da to ne bude najbliže što će prismrditi terenu. :D Možda ćemo za 10 godina (ako bude nešto od njega) imati sličnu sitaciju kao danas između Čeha i Kurte, bilo bi fino.

Takve ja zovem Facebook star.
A dajte vi se kao ne bi furali da igrate u Chelsea?Nek se kurci i treba. Danas je takvo vrijeme ako imas deset godina a nemas facebook profil nisi u trendu,to je danas sasvim normalno.Danas je novo vrijeme.

Nadam se da će dobit priliku da se pokaže u prvom timu, i ako bog da da bude bolji i od Čeha a i od Kurte murte

12 godina -180 cm ! I to prvi put vidim i čujem 

Drago mi je ja sam Željko Maksimović

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.