Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32: Crystal Palace 1 - 0 Chelsea (29.03. sub) [0]

Istaknuti odgovori

Ovo trebamo rijesit bez velike nervoze lagano 0-2 ili 0-3 i to je to.. Ovaj vikend nam rezultati moraju ic u korist posto prosli nisu... Ali mi MORAMO DOBIT

HŽV
  • Odgovori 65
  • Pregledi 6,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Teško mi je to prihvatit :D ali ovaj vikend nam je neophodna pomoć prosječnog Arsenala i Tottenhama.

Odavno kolo nije otišlo u našu korist i ne bi bilo loše da ovaj vikend bude za nas sretan.

Što se tiče utakmice mislim da se tu nema šta pričat..pobijeda je jedini cilj :sal:

Nisam gledao prvo poluvreme, ima li strima negde?

Jbg, jos jedno mucenje izgleda sudeci po komentarima...

Moramo ovo dobiti kako znamo. Ajde bre.

Iserem se po pobjedama nad Unitedom, Cityjem, Tottenhamom, Arsenalom, Liverpoolom.

Titulu nisam ocekivao kad je sezona krenula. Jednostavno nam fali kvaliteta prema naprijed, ali kad dodjes do 30. kola a u vrhu si, logicno da se nadas. Zao mi kad smo ovako daleko dosli. 

Mnogo ce ovo pogoditi ekipu.

Eno Cahill skoro zaplakao.... znaju da je gotovo.

Chokeri! Chokeri i nista drugo.

Ovo smo i sa mucenim Vengerom mogli. Dogegaj se do 30. kola a onda upadni u kanal da ti VBA, Aston Vila i Kristal Palas uzmu titulu.

Ok, budi drugi, izgubi titulu od Liverpula na Enfildu, izgubi od Sitija, ali nemoj prijatelju gubiti titulu od Kristal jebenog Palasa,VBA i Aston Vile.

Da mi je neko rekao da ce jedan Zoze Murinjo posle onakve pobede nad Sitijem  kao najveci luzer da izgubi titulu sa ovakvim timom.

Pa sta treba, jos Ibrahimovica da dovedemo da da 30 golova da uzmemo titulu?

Na kraju ce ispasti da nam je prosla sezona uspesnija u kojoj smo isto bili treci. A jos ce ispasti da i jadni Arsenal ima bolju sezonu od nas ako uzme FA Kup, za sta me i zabole ali nije da ne me i to dodatno ne nervira.

Ne znam, sad bih pljuvao i sebe i igrace i trenera, a svima je tesko. 

Kakvu je facu slozio Mou u finisu , samo sto nije zaplakao. A i ja sa njim.

Uzas i veliko razocarenje.

Ali kao i uvek kad covek padne, mora se dalje...Podrska, pa dokle se dogura u Ligi Sampiona.

Da smo ispali luzeri, ispali smo i to najgori. 

Bem ti zivot kad ti Kristal Palas i VBA uzmu titulu. Jebes ti sve treninge onda i pare sto uzimaju.

Valjda su se probudili oni koji su sanjali titulu i nakon debakla protiv Aston Vile.

Ne možeš osvojiti titulu ako dozvoliš da te nadigra mrtvi Kristal Palas i ako počneš sa dvojicom defanzivnih veznih bez napadača. Na kraju smo i ovu utakmicu završili sa devetoricom (troles i bandera).

Eno Cahill skoro zaplakao.... znaju da je gotovo.

I ne zaplako momak, ostavio je srce, muda, bubrege na terenu svaki jebeni minut. Za njega i još nekolicinu mi je stvarno žao.

Terry nakon LP 2008. uskratio nam i Premiership ove godine. Nemam riječi. Sljedeće sezone ćemo biti prvi.

Valjda su se probudili oni koji su sanjali titulu i nakon debakla protiv Aston Vile.

Ne možeš osvojiti titulu ako dozvoliš da te nadigra mrtvi Kristal Palas i ako počneš sa dvojicom defanzivnih veznih bez napadača. Na kraju smo i ovu utakmicu završili sa devetoricom (troles i bandera).

Najbolje da ti budeš trener još

Ovom utakmicom smo završili našu borbu za naslov.

Sve u svemu, nisam toliko ni razočaran jer od samog početka sam govorio da nemamo ekipu za prvaka.

Pored onakvog Citya koji na svakoj pozicija ima vrhunskog igrača ili Liverpoola gdje dva napadača zabijaju i moguće i nemoguće mi bez napadača smo od samog početka bili osuđeni na neuspjeh.

Nije mala stvar pobijediti sve konkurente za titulu i najbolje ekipe u ligi.

Pokazali smo da smo jaki ali za prvaka kockice u ekipi nisu sve posložene.

Previše smo malim ekipama dopustili da igraju protiv nas kako oni žele...

Što se tiče ove utakmice, ušli smo vrlo loše. Ne znam šta je Mourinho želio sa onim početnim sastavom.

Nadam se da će City osvojiti titulu (ako se ne desi neko čudo pa da izgubi par utakmica) jer radije bih njih gledao kao prvake nego Liverpool i Staridža kako nam se svima sere u usta i cinički smije jer smo prodali "sebičnu" IGRAČINU koja nam nije valjala...

Bio na poslu pa nisam mogao gledati utakmicu. Ali rezultat me nije iznenadio. Opet smo na malim utakmicama popušili prvenstvo. Al ajd. 

Mene boli što nam je Terry uzeo još jedan trofej nakon onoga 2008., i tako je poništio sav veličanstven posao što Torres mukotrpno radi cijele sezone! JT OUT!!!! 

E da nam je naša snaga u velikim utakmicama i Arsenalova u malim .. pa gdje bi nam kraj bio :)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.