Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: Aston Villa 1 - 0 Chelsea (15.03. sub) [0]

Istaknuti odgovori

Kiks se mogao namirisati na kilometar zbog tradicije i svega, ali ovakav nastup sudijske trojke na čelu sa Foyem je sramotan.

• Odgovori 52
  • Pregledi 5,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sudjenje katastrofa od prve minute.. Oni su tribali bit sa deset igraca puno prije nas... A drugi zuti je malo je rec smijesan. Izrezirano

Sent from my iPhone using Tapatalk

U derbi s Arsenalom bez Ramiresa i Williana. Ova kradja podsjeca na onu protiv scuma pod Di Matteom zbog koje smo izgubili trku za titulom.

Arsenal, Palace i Stoke naredne tekme.

Dobro igrat ce lamp i schurrle ali ovo je stvarno prejadno od suca..

Ovo je ogroman poraz!
1. Ostali smo bez Williana, a iduća utakmica protiv Arsenala
2. Ostali smo bez Ramiresa, a iduća utakmica protiv Arsenala
3. Moguća kazna za Mourinha. a iduća utakmica protiv Arsenala
4. City dobio i sada je u prednosti i bodovnoj, ne samo gol razlika
5. Dali smo priliku Arsenalu da dođe na 1 bod razlike
6. Dali smo priliku Liverpoolu da dođe na 1 bod razlike
7. Vrlo vjerojatno smo izgubili titulu jer nije bitno s kim još igraš do kraja nego kada igraš s nekim, nama u najnezgodnije vrijeme dolazi Arsenal, a možda tako bude i sa Liverpoolom

Generalno mi imamo problem kada igramo protiv bunkera...i to kakav problem,a za to je zasluzan Murinjo koji je bazirao igru na kontra napad!Naravno tu je takodjer veliki krivac nas napadac,pa ko god da je u igri,jer nemamo igraca tj. napadaca koji ce sam nesto uraditi u slucaju kada se ne moze lopta podvaliti za cistu priliku za postizanje gola...ne znam ali bez napadaca dobro mi ikoga pobbjedimo!

Doktorski smo pokradeni danas i mislim da smo s ovim sramotnim porazom izgubili titulu. 

Postirana slika

veliki gospodin jeben mu mrtvu mater u grobu... Smećar pun mi ga je kurac više...

Ovaj sudac nam je u 8 susreta dao 6 kartona, ne znam baš da je to slučajno...
Sada nam je taj šupak vrlo vjerojatno uzeo titulu. Ovo je prvi poraz Chelsea u PL u 2014. godini. Drugi u svim natjecanjima u 2014. godini. Zadnji poraz u ligi je bio protiv Stokea prije 3 mjeseca i 8 dana 3:2.

Tezak poraz. 

Sto kaze Wisey - mogao se kiks namirisati na kilometar. Sve sam se nadao izmislicemo neki gol, prekid, kao dete sam se poradovao golu Matica, ali jebi ga, nije se dalo. Imam utisak da bi i bod bio 10 puta vredniji od ove 0. Mnogo vazna utakmica, uostalom kao i sve do kraja. Ruku na srce, nije ovo bila sampionska igra danas...

Napatili smo se ove sezone na gostovanjima samo tako. 

Nista, treba ostati pribran, miran, sledi Galata a onda i Arsenal.

Idemo dalje...

Ne zelim razmisljat o tome da smp izgubili titulu jer ce se sutra po meni pokliznit i arsenal i liverpool. A sta se shitya tiče arsenal, utd, redsi , everton sve vani nema teorije da dobiju vise od dvi ako i toliko dobiju... Moramo mislit pozitivno mozemo mi to

Tezak poraz.

Sto kaze Wisey - mogao se kiks namirisati na kilometar. Sve sam se nadao izmislicemo neki gol, prekid, kao dete sam se poradovao golu Matica, ali jebi ga, nije se dalo. Imam utisak da bi i bod bio 10 puta vredniji od ove 0. Mnogo vazna utakmica, uostalom kao i sve do kraja. Ruku na srce, nije ovo bila sampionska igra danas...

Napatili smo se ove sezone na gostovanjima samo tako.

Nista, treba ostati pribran, miran, sledi Galata a onda i Arsenal.

Idemo dalje...

tocno to glave gori možemo mi to

1451394_779650758712558_2097358680_n.jpg

Secam se ove utakmice protiv QPR-a. 

Da se u savezu zabrani ovom liku da nam sudi,momentalno. Ovo nije slucajno,niti je omaklo se,ovo je konstantno kada on sudi i to je sramota vise.

O suđenju nema smisla govoriti više, inače bi trebalo snimku cijele utakmice ubaciti u post.

Kad smo bili u egalu, 11 na 11, kad smo imali posjed, kad smo igrali viktoriju na njihov gol, kad su bili parkirani u svom šesnaestercu i kada ih je strahovita panika hvatala, e tada smo trebali zabiti taj gol i prelomiti utakmicu. Tu smo zakazali i tu momčad treba tražit pouku, ne u suđenju. Od suđenja svakako nema ništa, koliko god se pričalo, galamilo i šta ja znam šta već ne, ove odluke se ne mogu vratiti i ispraviti.

Težak raspored je pred nama, a bude li se okrećalo nazad i dizala velika prašina u svlačionici na račun suđenja, onda će biti još teži. Dosta i ovaj pritisak konkurenata koji pušu za leđima, ne treba nam i pusta galama oko suđenja. Treba dignut glave, odmorit se i dat maksimalno u sljedećoj utakmici.

I nemojte molim vas o tome da smo izgubili titulu već, još se ima igrati do kraja, neće ni pred Cityem svi skidati gaće i čekati da im ga metnu u guzicu.

Ako je i po čemu ovaj klub poznat, onda je po tome da se bolje od ikog zna vratiti iz mrtvih, koliko smo samo puta otpisivani bili, a na kraju se naše ime graviralo na pehare. Glavu gore, ništa još gotovo nije!

Poraz koji boli,ali jbg danas je sve bilo protiv nas jednostavno bilo je teško izvući nešto pozitivno iz ovog meča.Protiv Tottenhama nam je sve išlo u korist danas nije i to je to jbg takav je fudbal.Ali ono što je sigurno je to da ne smijemo prestati vjerovati i da se sada ne smijemo predati bez obzira na City ili bilo koju drugu ekipu.

Poraz je sastavni dio fudbala baš kao i pobijeda samo glavu gore i nastaviti se boriti..

Idemo dalje,nismo se borili ovih 30 kola da bi sada odustali. :sal:

Jbg ne mozete sad svi da serete protiv sudije ,on nije kriv sto nasi ne mogu gol dati i on nije kriv sto smo mi igrali od pocetka meca ne sa 11 ni 10 nego sa 9 igraca na terenu . IDemo dalje ovim porazom smo izgubili korak ka tituli ,ali tu je Junajted da nas spasi dva puta ako bog da :) (Protiv Arsenala sutra i u odlozenom mecu protiv Sitija ) 

In 564 games Chris Foy averaged 0.17 red cards a match. In his last 8 Chelsea games he has sent off 5 #CFC players.

Da li se neko sjeća prvog poluvremena i ofsajda koji je sviran nad Torresom a nije bio ofsajd.

Loptu koja mu je ubačena bi stigao i vjerovatno bi zabio gol. Ali sudija je svirao ofsajd, ali ofsajda nije bilo. To je bila jedna od xxx grešaka proćelavog linijskog sudije.

Također je pod znakom pitanja, Matićev gol koji je poništen.

Mnoštvo grešaka su danas sudije napravile.

Ja sam zadovoljan igrom Čelsija. Napadali smo cijelo vrijeme i željeli smo pobjedu ali je nismo mogli dobiti zbog krađe koja je zasjenila sve ostalo.

Da li se neko sjeća prvog poluvremena i ofsajda koji je sviran nad Torresom a nije bio ofsajd.

Loptu koja mu je ubačena bi stigao i vjerovatno bi zabio gol. Ali sudija je svirao ofsajd, ali ofsajda nije bilo. 

Sanse da bi ga Panj dao  su 0.0001 %

Kolike se šanse u procentima, to je već stvar matematičke statistike.

Kolike bi bile stvarne šanse, to bi znali da sudija nije svirao ofsajd kojeg nije bilo.

• Autor

Najtužnija utakmica Chelseaja ove sezone. Neću reći da su suci bili na zadovoljavajućoj razini, ali smješno je njih kriviti isključivo za poraz. Neki igrači ne zaslužuju dres Chelseaja, a tu prije svega mislim na TORRESA, OSCARA i RAMIRESA. I Willian ove godine nije nešto, ali mora se uzeti u obzir da mu je ovo adaptacijska sezona na jednu ligu koja je miljama ispred ukrajinske i ruske. Očekujem da eksplodira iduće sezone, ali u slučaju da ponovi ovu sezonu i on će biti igrač za odstrel. Nema više oprosta, samo jako. Chelsea mora postati klub vrhunskih igrača. Dosta više polovnjača piškit ću-kakit ću.

Da je Mourinho u napad od početka tekme stavio Dembu ili Eto'oa, a umjesto Oscara Schurrlea, umjesto Williana Salaha, a umjesto Ramiresa Lamparda koji je majstor za tekme protiv AVFC-a pa se možda i moglo neÅ¡to očekivati. ÄŒim sam vidio sastav sve mi je bilo jasno. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.