Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29: Chelsea 4 - 0 Tottenham Hotspur (08.03. sub) [3]

Istaknuti odgovori

Chelsea-vs-Tottenham.png

Preview by soxx

Chelsea-vs-Tottenham.jpg

U 29. kolu ponovo imamo jedan londonski derbi gdje Plavci docekuju ekipu Tottenhama na Stamford Bridgu!

Chelsea koji je prvi za 63 boda i Tottenham koji je peti sa 53 boda.

Chelsea koji se bori za titulu i Tottenham koji se bori za mjesto u Ligi Prvaka.

Najbolja domaca ekipa protiv najbolje gostujuce ekipe.

Pobjeda Chelsea bi znacila veliki korak naprijed prema tituli. Imali bi 9 bodova vise od Citya. Koji naravno imaju 3 utakmice manje ali 9 bodova je 9 bodova! :)

Ovo ce biti 192-i put da se sastaju ove dvije momcadi.

e44cc1b4de1bbb0e3677fefc427df699.jpg

Rezultat londonskih derbija ove sezone

fc1e23cfd7626c17e87224bc82bf7490.jpg

Tabela londonskih derbija

f807b496da179c0692dc1d540bbd7054.jpg

Statistika igraca ove sezone u PL (golovi/asistencije)

3ec974e0781e00efc5040b65b4b98c74.jpg

Najbolji igrac ove sezone im je Adebayor, sto i statistika pokazuje. Pogodio je 7 puta na zadnjih 6 gostovanja. U zadnja 4 starta protiv Chelsea, pogadjao je 3 puta mrezu.

Forma

16553c2958c00677a455bcdb96419d95.jpg

Zadnjih 10 medjusobnih utakmica

a2cb454c5c777d9121850ddcd5c47c79.jpg

Povrede

0d7d6b41e8d9bdd72844a0c81b77f392.jpg

Kod Chelsea je jedino Hazard upitan ali najvjerovatnije bi trebao nastupiti.

Sudija ce biti Andre Marriner.

Sudio nam ove sezone 2 puta, gdje smo jednom slavili a drugi puta remizirali.

Zadnju utakmicu sto je sudio protiv Tottenhama slavili smo 2-1

Vaša očekivanja?

Mislim da cemo se napokon raspucati i da ce biti za nas 3-1 (Bane,Azar,Eto'o ili Sirle a za njih Adebajor ili SOldado)

Tottenham je slabija verzija Evertona, ali neće nam biti lako, dosta dobro igraju sa Sherwoodom. Neka minimalna pobjeda bi bila skroz realna, jači jesmo, efikasniji jesmo, ozbiljniji jesmo. Mada, pobjeda sa ozbiljnom gol razlikom bi bila poželjna, da nas ne bi City na tu foru odmaknuo od titule.

Imali su slabost dobar deo sezone AVB,ali sada su kao malo bolji. Pobeda i nista drugo. 

Očekivam dosta golova i nadam se našoj pobjedi, mislin da cila ekipa zna da u iducih 4,5 kola lezi cila sezona jer ako u zadnjih 5 udjemo s 5 pobjeda mogu nam samo gledat u ledja... Ajmo plavci

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakvo crno nabijanje i gol razlika - 1:0 i da pjevamo.

Svaka utakmica koja nam slijedi do kraja sezone u Premiershipu je ključna,recimo ova utakmica nam nije ništa više važnija od npr utakmice protiv Aston Ville koju igramo sljedeće sedmice.Deset kola prije kraja imamo šanse za titulu i svaka utakmica je finale s obzirom da nemamo neku veliku prednost nad rivalima.Suvišno je govoriti da moramo pobijedit ovu utakmicu jer se to podrazumijeva u ovoj situaciji.
Pobijeda je prioritet a neko kantanje Tottenhama je najmanje bitna stvar.

Što se utakmice tiče očekujem da konačno sastavimo dva dobra poluvremena,ove sezone smo igrali fantastično derbi utakmice posebno kod kuće tako da se nadam da će ekipa odgovorit zadatku i na kraju ispunit a to je pobijeda.Sve će zavisiti od našeg pristupa utakmici jer mislim da sebi ne smijemo dozvoliti neuspijehe ko kuće.

Sastav:Cech,Ivanović,Terry,Cahill,Azpilicueta,Matić,Lampard/Ramires,Schurrle,Hazard,Willian,Torres.

Volio bi vidjeti Colea u početnom sastavu ali sumnjam u to,što se napadača tiče ko god da počne neću biti razočaran jer niko od njih nije nešto specijalno bolji od ostale dvojice.

Uvod je vrh. Sve pohvale Caeruleusu.

Vjerujem da će utakmica biti teška za oba protivnika jer su ove sedmice igrane prijateljske utakmice. Ne zna koliko će igrači biti odmorni, jer ne znam koliko naših igrača je igralo u prijateljskim susretima i koliko minuta.

Očekujem i želim pobjedu. Ne vjerujem da ćemo izgubiti kući jer nam u prilog i ide statistika. (slika ispod)

Nadam se da ćemo nastaviti dobru formu i poboljšati odličnu atmosferu.

Što se tiče igrača, možda će Murinjo odmoriti Oscara a susret početi Will Haz Schu (koji je zaslužio da počne od početka i ovu utakmicu).

[spoiler]1662259_595679730507638_1480245548_n.jpg[/spoiler]

Uzimamo mi trobod ovde sigurno uz jedan ozbiljan pristup koji vjerujem da ce bit...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sutra tekma napokon. Vjerujem da ce biti tesko ali nadam se da su se sada malo trgli nakon reprezentacijskih utakmica.

Dobro je pa redamo pobjede iako ne igramo dovoljno dobro. Do sad smo sve pobjedili "jace" tekme kod kuce nadam se da ce i sutra biti tako.

Najvise se bojim Adebayora, meni je to odlican igrac koji uvijek moze iznenadit i zabiti ga ali vjerujem u Cahilla, i Terrya naravno.

Sto se tice postave, zadnja linija se zna. U napad Torresa da im se oduzi za proslu utakmicu te iza njega Hazarda, Schurrlea i Williana ili Oscara u sredu.

Matic i Ramires iza trojke i to je to.

Valjda ce biti dobar dan te se odmaknemo na +9/+7

Ponavljam kao i protiv Fulhama. Red je da odigramo dobru utakmicu. :)

setio sam se sad da je murinjo izjavio nešto za etoa da daje samo golove kući i šta ti ja znam,ne bi me čudilo da njega stavi u prvu postavu,u suštini meni sve jedno

kako wisey,relo i diablo kažu meni su oni svi kloc,mada neznam šta to znači al ajde

Dobro je pa nisam jedini

Ovo najviše bode u oči. U 43 međusobne utakmice u Premierligi omjer je 23-17-3 u korist Chelsea uz gol razliku 78:37.

Kao da gledam statistiku protiv Readinga, a ne protiv Tottenhama...  8-} 

Nevjerovatan podatak.  ^:)^ 

Pa kakav je ovo termin, pola 7
A u 8 sati slavim rodjendan a jbt

Inace sad ce rodjendan nasem chelsiu^^

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk

324fb9061a9ba897dbb21d638ff68779.jpg

b6287b7f8b44c646a47d0e9e6db0af13.jpg

edaa02713a19832d2c7bb739375ea3c5.jpg

a0223623fd06f161a84c7b49c63dadfa.jpg

4607a5cf322cb8232116b3934fbb0cdb.jpg

46e4daf1c3e0172984a679ef4e7dcc10.jpg

d1bb4f8bd7cc7740dd48db14165f035c.jpg

Njihova odbrana naša je velika šansa. 

Kao što tekst iznad kaže Hazard, Willian ili Schurrle bi mogli i trebali zadavati veliku glavobolju njihovoj odbrani. 

Ovo sve sada "samo" treba pokazati na terenu. Svi u napad!!!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.