Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Manchester City 2 - 0 Chelsea (15.02. sub) [L]

Istaknuti odgovori

Iskreno, ne želim da se gnjavimo sa FA Cup-om. Mislim da će City proći dalje, mada vjerujem ni da oni ne žele ovo. Ne treba se previše trošiti danas.
  • Odgovori 74
  • Pregledi 6,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Cudilo bi me kad bi vidio Svarcija u prvih 11. Nevjerujem da ce Mou lako dici ruke od FA cupa. Ne kazem da svarci nevalja nego na golu je bolje imati jednog od najbojih u takvim tekmama..

Mi smo njih dobili u dvije puno važnije utakmice ove sezone i ako se neko danas mora dokazati onda su to oni.Naravno da i mi imamo ponovo obavezu da prikažemo dobru igru ali mislim da je pritisak na njima.Naravno da je i FA Cup važno takmičenje ali ipak i da danas izgubimo to će značiti da možemo sve karte baciti na borbu za Premiership i LP.

Kao sto znamo Mou ce izvesti mixovan sastav, prema tome bice dobar i x, al bice tesko.

Nadam se da ce momci koji dobiju priliku shvatiti ovu tekmu ozbiljno i teziti tome da se dokazu i u narednim tekmama dobiju mesto u prvih 11(Surle, A.Cole,Salah.).

Samo oprezno i maximalno odlucno i sa puno zelje momci morate izaci danas na teren.

COME ON CHELSEA!! :sal:

ja opet verujem u pozitivan rezultat,Mourinho je to,voli velike utakmice,voli jake rivale,voli nadmudrivanje,a voli i trofeje i uspeh,tako da i ako izadje 2. postava koja je isto dosta jaka,verujem da mozemo opet dobiti City. Ovo su za njega utakmice uzivanja. 

Neznam sto VI neocekujete prvi sastav, mi neigramo LP iduće sedmice nema potrebe nikog odmarat ;)

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Team to face Man City: Cech (c); Ivanovic, Cahill, David Luiz, Azpilicueta; Mikel, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Eto'o.

And our substitutes today: Schwarzer, Cole, Lampard, Salah, Schurrle, Oscar, Torres.

Kurac odmor :D

Pantilimon, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Clichy, Garcia, Toure, Milner, Silva, Jovetic, Dzeko - Sitijev sastav

Klupa: Hart, Richards, Demichelis, Kolarov, Navas, Negredo, Nasri

Samo da se ne igra revans.

kontam da ce ih Mou navuci i izaci sa najjacim sastavom :D

Provalio sam ga :D 

Očajno igramo,biće drugo poluvreme bolje,Edena tuku,pojesce ih u drugom poluvremenu za kaznu. Videćete. Ramiresa poštujem,ali na klupu.
Manchester City igra skoro s drugim sastavom a mi sansu nismo napravili,Lampard,Oscar,Tores moraju sto prije uci u igru.
Skroz smo oslabljeni sa Ramiresom i Mikelom. Ako je vec htio da izgubimo trebao je ubaciti Schurrlea i Salaha da barem vidimo trku. Ovako vidimo dva mrtvaca.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Nije problem i da izgubimo ali nemojte da 90 minuta igramo turisticki...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.