Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: WBA 1 - 1 Chelsea (11.02. uto) [1]

Istaknuti odgovori

Sporo, bezidejno i jadno!
Da se moramo braniti zadnjih pola sata protiv WBA? Jebo ja takvu igru.. 
Nakon odličnih partija u zadnje vrijeme sve posraše. Ne znam šta je Mourinho pa ovako rano krene zatvarati utakmice.

Oscara danas nigdje baš ko protiv Newcastlea, Ramo također loš kao i Oscar.

• Odgovori 56
  • Pregledi 4,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A sad za vikend opet na Etihad pa naredna 3 kola ultra jebene tekme: Everton, zgadija iz Fulhama koja je uvijek napaljena protiv nas i Tottenham.

Pa to je zato sto Mourinho forsira jebene igrace,pa i konj se umori kad puno trci,a ne Willian i Ramires.Trebali smo dati drugi gol nije da nismo imali prilike pricam za drugo poluvreme.

Budan sam 30 sati da bi gledao ovu utakmicu i onda dodje WBA i posere mi ceo dan.

I jos jedna velika pobjeda (City) gubi na znacaju, isto kao sa West Hamom, cc gdje oni bodove prosipaju

Prosto je nevjerovatno kako mi sve šta smo gradili možemo prosut u ovakvoj za nas laganoj utakmici koju je pritiskom na zadnju liniju tribalo riješit u prvih pola sata.. i onda slučajno damo gol i odemo na pol sa prednosti, računam sad ćemo izać lupnit im dvi polukontre otić na 2-0 i priča je završena... Ali ne mi drugo poluvrime točno dodamo 8 puta i povučemo se u mišiju rupu u 65 min... sramotno ali i nakon toga imas 6 min produžetka i 5 regularnog i ti ne možeš sastavit 3 točna dodavanja... Ne znam šta reć osim da ću OBOLIT

Ceo dan jedva čekam utakmicu kad ono, ne samo što su smorili nego su primili gol u 87. minutu.

Dva-tri cela dana provedena na prvom mestu na tabeli, to je taj mentalitet koji se nosi sa pritiskom.

Na ovaj nacin se nemoze osvojiti titula,cijelu utakmicu smo lose odigrali,nismo imali prave prilike osim one Wiliana,neznam zasto je Mourinho uveo Mikela,pokazalo se nekoliko puta da mi nemamo igru kada on igra,nije Mourinho ovo trebalo da ovako rano zatvara utakmicu.

Ko sto rekoh. Everton,Arsenal i Lpool su ovdje kiksali. Evo i mi smo sad u toj skupini.

City slavio minimalnom razlikom.

Naravno da nije nista gotovo al ovo se ne smije desavati.

Ne znam ko ce vise zaustaviti City a i mi imamo ovih "malih" utakmica pun qrac. Ocekujem jos 2-3 kiksa protiv takvih.

Ne triba nitko zaustavljat city prosut će bar 6,7 možda i 10 bodova do kraja ali pitanje je koliko ćemo mi...

Pustili smo im bodove ili poklonili,treceg objasnjenja nema. Nije ovo bilo kao protiv WH kada smo napadali pa nije htelo,mi nismo hteli da napadnemo,niti smo zeleli da igramo,a imao sam los osecaj cim je pocela utakmica....Mourinho neobicno miran kada se ovakve stvari desavaju na terenu inace leti pored klupe.. nesto ovde nije u redu.. i gol je usao vise na srecu nego na znanje,ako cemo realno.

Kad god igramo prvi, prije konkurenata. MI KIKSAMO! I sad ko qrac cekam utakmice konkurenata.

Sto je najgore, sljedecu igramo u 13:45 protiv EVERTONA. Racunam i tu kiks vec.

Koliko me je samo iznervirao ovaj kiks. Ne ono sto bi trebalo, a to je prejadna odluka, svest, sta god,, ekipe da se povuce u poslednjih pola sata, koliko to da smo morali da primimo jebeni gol.  Zar nije moglo da ostane 1-0 kad odigramo losu utakmicu, pobedimo, izvucemo pobedu, zar nije moglo? Znaci, mogao je Vest Hem da ne primi gol,iako se branio 95 minuta a mi smo veceras morali. Vise mrzim primljeni gol u poslednjim minutima nego 4-0 da smo izgubili danas.

Tako i u Pragu u Super Kupu, da covek poludi stvarno.

Sto se tice sveukupnog utiska, nema govora o tome da smo danas zasluzili pobedu, i da smo prikazali igru dostojnu favorita za titulu. Tako da, sa te strane nema nikakve mrlje za VBA, domacin je zasluzio bod, svaka im cast. 10 puta su slabiji i u poslednjih 20 minuta je izgledalo kao da je obrnuto, kao da imamo igraca manje.

Steta sto smo u nekoliko meceve "oko" velike pobede sa Sitijem izgubili 4 vredna boda. Ocekivao sam dosta veceras stvarno, jednu lepu, autoritativnu partiju. Bas sam razocaran. A to je vec veliki broj losih utakmica u gostima.  

Nama bi izgleda najbolje bilo da svaki vikend igramo protiv Citya.

Sretan sam sto nisam gledao ovu tekmu, ali nevjerovatno koliko je posran osjecaj kad se ovako namucis da dodjes na prvo mjesto a onda to ne mozes odrzati ni 3 dana. Fuj

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

sami smo krivi,šta imam više od toga da dodam

prvo poluvreme mrtav wba,jednostavno prepustili smo im inicijativu u drugom,odbrana i matic non-stop pod pritiskom a kontre ko mrtvulje neke :D

ne krivim odbranu ali morali su malo bolje to u napadu da odrade,jbt tores je priča za sebe,on je sa druge planete

u prvom wba imao 33 % lopte ,samo jedan pokušaj na go i to ne u okvir gola,korneri 0

u drugom wba 47 % lopte 11 pokušaja samo JEDAN u okvir gola,korneri 5

Tko kaže da City neće kiksat? Loš rezultat svakako. Podsjeća me ovo na jednu sezonu s Mourinhom kad nas je Everton patio. Ma bit će bolje, nije se trebalo dogoditi ovo, ali idemo dalje.
  • Autor

Opet slične greške kao protiv WHU, ali eto nisam nezadvoljan. Bod na jednom od najtežih gostovanja u ligi je OK, mada su mogla i sva tri da je bilo malo više pameti.

Igra katastrofa. I Ivanovićev gol smo dali jedva, u zadnjoj minuti, nakon 45 minuta neizrađenih akcija, šuteva koji su išli ravno u njihova vratara ili koji se i ne bi trebali nazivati šutevima nikako, daleko od gola. Al dali smo ga, ako ništa, više smo ga tada zaslužili nego WBA. Imali smo loptu u tom prvom poluvremenu, al nismo znali nešto konkretno napraviti, previše petljanja, bez pravih akcija, puno slabih udaraca iz slabo izrađenih napada.

Svi pomalo izgledali previše neodgovorno, nonšalantno se igrali na sredini terena i bespotrebno gubili lopte i predavali njen posjed West Bromu svako drugi napad, sva sreća pa ni oni nisu znali šta će s njom. Protok lopte - 0 bodova.

Do 70. minute smo, ajmo reć, ipak i dalje držali stvari u svojim rukama, ali onda se uvukla nervoza u naše redove, kao da je s druge strane Maradona, a ne Bifouma i ekipa. Valja nadodati da nije pomoglo ni ono histeriziranje Ivanovića, koje je samo dolilo ulje na već zapaljenu vatru. Izjednačenje je se dalo već tada naslutiti.

Ništa, City će i s pobjedom imati isto bodova kao i mi, a Arsenal i ne smatram nekim protivnikom jer će izgubiti dooosta bodova već u ovom mjesecu, a kamo li tek kasnije. Igrači su im umorni, širinu nemaju i neće moći izdržati do kraja sezone u visokom ritmu. I dalje smo, znači, na nuli sa Cityem.

Moramo dignuti glave, onaj tko je očekivao da će pobjeda nad Cityem biti garancija da ćemo nanizati sve pobjede do kraja, grdno se varao. Još ćemo mi bodova izgubiti. Srećom, izgubit će ih i oni. To je tako, to je nogomet.

Dobro je ovo i došlo, igrače je malo spustilo na zemlju, nadam se da su shvatili da gol ne može doći sam od sebe i da to što smo pobijedili u zadnjih x utakmica nije razlog da će protivnik skinuti gaće i lijepo nam se servirati da mu ga metnemo. U sljedeću utakmicu ući s potpuno drugim pristupom, Mou će im održati predavanje i vjerujem da će bit dobro.

Potpuno zasluženo WBA stigao do boda,što se nas tiče drugo poluvreme je bilo katastrofa i zbog taktike i rezultata.Posljednjih 15 min nismo izlazili iz našeg kaznenog prostora.Umjesto da tražimo drugi gol mi se povlačimo već u 65min i upravo ovakve utakmice će nas koštat titule.Apsolutno pogrešan pristup utakmici i nakon prvog mjesta možda budemo ponovo treći..

Zaboravih da napomenem. Sudjenje je bilo kriminalno i sudiju je trebao Bane prebiti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.