Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 64: Derby County 0 - 2 Chelsea (05.01. ned) [W]

Istaknuti odgovori

Dva lijepa gola, 2 stative, 1 prečka uz 2 velika promašaja naših klasnih napadača. Ja sam zadovoljan .

• Autor

Naravno treba pohvaliti i naše navijače koji su svih 90min odlično bodrili ekipu,rijetke su ekipe koje imaju bolje navijanje na gostujucim stadionima nego kod kuce a mi smo definitivno jedna od njih..

Ti od FA kupa napravi Ligu šampiona.

U nekim dijelovima Engleske ga stavljaju rame uz rame sa ligaskom titulom. Najjace i najdojajnije kup takmicenje na svijetu. Nijedna druga drzava nema ni mrvu toga sto nosi FA kup.

U nekim dijelovima Engleske ga stavljaju rame uz rame sa ligaskom titulom. Najjace i najdojajnije kup takmicenje na svijetu. Nijedna druga drzava nema ni mrvu toga sto nosi FA kup.

slažen se u potpunosti...

Najstarije nogometno natjecanje na svijetu. Dovoljno to govori. 
Prvo poluvrijeme me smorilo totalno pa sam zaspa u 40. minuti i probudio se početko drugog poluvremena. 
U drugom poluvremenu malo bolja predstava i osiguran prolazak. Sad Stoke dolazi na Bridge i mislim da bi se to trebalo proći. 

Pogledao highlights.. Fina pobjeda, dobro smo izgleda odradili ovu utakmicu. Obijev gol slomio otpor protivnika, kasnije Oscar samo potvrdio pobjedu što je bitno, jer dosad smo ovakve utakmice uglavnom neuspješno finiširali. Odličan centaršut Williana kod prvog gola, ono nam treba u prekidima.

Ide se dalje, Stoke kod kuće nije loše za narednu rundu, trebali bismo i to proći abd.

Ova utakmica je djelomično pokazala da se gadljivo dižemo u svim segmentima igre po meni u pravom trenutku da eksplodiramo početkom drugog miseca...Zadnjih 5 utakmica 4 pobjede jedan primljeni gol plus 0-0 na emiratesu šta je odličan rezultat.. Stiskli smo se u obrani napad je djelomično proradija willian se priključija hazardu i oscaru, miriše na dobro...

Navijači ekipa poput Nottinghama, Sunderlanda, Crystal Palacea, Boltona i sl. :D

Ne, stvarno, za pobedu u finalu dobiješ 1.800.000 funti, taman da igračima isplatiš nedeljne plate.

Ali gotivim FA kup.

Navijači ekipa poput Nottinghama, Sunderlanda, Crystal Palacea, Boltona i sl. :D

Ne, stvarno, za pobedu u finalu dobiješ 1.800.000 funti, taman da igračima isplatiš nedeljne plate.

Ali gotivim FA kup.

+ direktni plasman u europa ligu

Ja osobno obožavam FA-cup. Prava bitka za englesku s obzirom da svi klubovi mogu sudjelovati (oni do 10. lige, ali nećemo cjepidlačiti :D ) i mogućnosti veliki protiv malih bitki.

Pa nema bolje stvari nego da dođeš na svoj lokalni mali stadion i nakantaš nekog velikana ili još bolje to napraviš u njihovom dvorištu :P

Kup iz snova

Fa cup je nesto posebno
a carling jebes carling, nkje vise ni carling sad je capital one cup, odmah po imenu mozes zakljuciti da je neko njesra takmicenje

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

koja je razlika izmedu carling cupa i fa cupa ?

ko ima pravo na participaciju

FA cup - od 1. lige do 10 lige, a ponekad i 11. (ovisno o statusima i uvjetima u klubovima/lokalnim ligama /stadionu itd.) Uglavnom oko 760 klubova sudjeluje u tome - mijenja se svake godine ovisno o ovome gore

Carling - od 1. do 4 lige. - uvijek 92 kluba iz tih liga

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.