Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: Southampton 0 - 3 Chelsea (01.01. sri) [3]

Istaknuti odgovori

3 stvari:

Bravo - za naše defanzivce

Kako su se samo bacali na loptu u prvom poluvremenu, Ash 2 puta i Dave jednom čini mi se, ono su čisti golovi. Cech nije imao šta ni braniti posebno zbog njih. To je pravi duh Chelseaja i borbenost.

Bravo - za naše navijače

Odlično gostovanje još jednom, sjajna podrška, potpuna dominacija nad domaćom publikom.

Bravo - za managera

Hrabre izmjene, pravovremene izmjene, promjena u igri i na kraju lagano privođenje kraju uz rutinsku pobjedu.

Bravo - za naše defanzivce

Kako su se samo bacali na loptu u prvom poluvremenu, Ash 2 puta i Dave jednom čini mi se, ono su čisti golovi. Cech nije imao šta ni braniti posebno zbog njih. To je pravi duh Chelseaja i borbenost.

Komentator je to bacanje za loptom naglasio kao nesto sto Chelsea radi najbolje od svih timova u PL.

Ali stvarno ih je milina gledati kako skacu na sut kao da je iza njih gol prazan.

• Autor

Prvo poluvreme smo odigrali nezainteresovano sa dosta grešaka,iako je Torres u prvih 10min mogao rešiti uakmicu,ali dobro.A onda slijedi pa možda i najbolje drugo poluvreme od početka sezone,prosto kao da je izašla druga ekipa.Ključni momenat je ulazak Oscara i Williana njih dvojica su okrenuli utakmicu u našu korist.Mourinho je hrabro vec nakon 50min igre napravio dvije izmjene jer je vidio da nešto ne štima u ekipi.Kasnije sve je bilo rutina i nakon dugo vremena uspjeli smo nakon vodstva od 1-0 nokautirat protivnika.Ja iskreno sam se pribojavao ovog gostovanja ali eto momci su to odlično odradili.Pohvalio bi ponovo naš štoperski tandem,Torresa,Hazarda,Oscara i Williana..

Sve u svemu,važna pobijeda za nas :sal:

Uff, srećom sve prođe dobro. Nisam imao dobar osjećaj za ovo gostovanje ali Jose je pogodio izmjene i momci su to rutinski odradili. Nadam se da sada mogu povezati nekoliko dobrih partija pa da se malo zahukta plavi stroj. :D

Dobra pobeda u gostima za podizanje samopouzdanja,steta sto nismo dali gol u prvom poluvremenu pa bi mozda malo vecu minutazu dobili Schurle i Mata,a verovatno i Essien.Ipak treba dodati da je i odbrana sve bolja i bolja,kako se samo bacaju svi na loptu kod suta kao da im zivoti zavise od toga.

Steta zbog southamtona, krenuli su dobro al unisti ih tezak raspored. Mnogo poraza su zaredali i vidi se na tabeli sad gdje su.

Inace tekmu nisam pratio deetaljno, jer sam dosao kuci mahmuran, glava nikakva pa sam zalegao spavat i pustio. Kad se komentator pocne derat gledao sam sansu :D

Dobili smo dvije teske tekme, liverpool-soton.

9 bodova se ocekuje sljedeca tri kola. Hull u gostima to se mora dobiti, protiv ovakvih nikako ne smijemo gubiti bodove. a kuci nam stize westham i united. United goli qrac a ni westham ne cvjeta.

U naletu smo dobrom i imamo solidan raspored idućih mjesec dana vrime je da unitedu zakucamo zadnju brokvu u kapsil za ovu sezonu da im odmaglimo na dvoznamenkastu razliku pa nek se bore za 4 misto i kvalifikacije...mislin da sa iduće tri pobjede ističemo kandidaturu za glavnog ako ne drugog favorita za naslov jer mislin da je vrime da arsenal počme padat ( očekivam to bez obzira na relativno lagan raspored )...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.