Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Chelsea 2 - 1 Liverpool (29.12. ned) [3]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 67
  • Pregledi 6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

cak bih rekao da je Willian odigrao bolje. Sjeti se promasaja ovoga protiv Evertona ako vec tako kategotiziras.

Mnogo vise akcija je Willian zajebo, svojim losim rasudjivanjem, ako cemo iskreno ;)

opet ovaj pizdunac sudi :O ,a nista bane na lanac suareza, treba igrati 12o posto i dobiti to kao i city liverpool!

JaBz_LCF2-2-670x670.jpg
BANETOVA OSVETA :D 

brine me sto ih nismo pobedili u PL od 2010...ali sa druge strane imamo Mourinhna koji nikada nije izgubio na SB...jedan niz ce se verovatno srusiti...

Neko je napisao da cemo primiti prvi gol.. u dilemi sam da li bi voelo to da se desi,zasto.. Zato sto bi onda ovi momci pokazali zelju,volju zalaganje,pokazali bi svoje pravo lice,verovatno bi dosli do tacke kljucanja i svojih najvecih mogucnosti...E onda bi gledao pravi Chelsea na delu.

evo jedan uvod pred utakmicu u ulozi komentatora

nakon Uniteda i Arsenala, slijedi i treca utakmica najdosadnija utakmica u Premiershipu koju cete postovani gledaoci gledati danas samo na SK

evo jedan uvod pred utakmicu u ulozi komentatora

nakon Uniteda i Arsenala, slijedi i treca utakmica najdosadnija utakmica u Premiershipu koju cete postovani gledaoci gledati danas samo na SK

hvala sto si napisao umjesto mene :D

Ma koji je ovo kurac, Luizu daju da igra u sredini, a Oskar ni na pripremama ne igra tamo.

1465777_633122553422022_1251337163_o.jpg

Opet bunkerica.

Znaci u svakom trenutku mozemo imati 4 stopera na terenu. Luiz ce verovatno biti zaduzen za Suareza. Crveni karton u najavi :D

Meni se posebno Eto ne svidja, cim ga vidim dobijem proljev sto bi reko Mamić, bio sam ubjedjen da će Torresina početi.

4 stopera, Terry, Cahill, Luiz i Oscar , bunker u najavi.

Jose definitivno iznenadio Rodgersa sa Luizom u sredini, sad ćemo vidjeti hoće li se kockanje isplatiti. :D

Očekivao sam Torrketa, ali ajd valjda će i penzioner ovaj put odigrati nešto, tj. iskoristiti šanse u koje ulazi.

Sastav u najmanju ruku smijesan.Schurle umjesto Wiliana a Mata umjesto Oscara i sta ce mu Luiz u veznom redu.Napad Eto koji nemoze iskoristiti cistu sansu.S ovim sastavom ni bod nam nije siguran u ovoj utakmici.

Ko kaze da ne mozemo da igramo kada hocemo??? Svaku ekipu mozemo da pobedimo!!! Samo kada ne igramo kukavicki!!!

lijepo igramo zasad, samo smo malo kriticni gdje je Luiz, fali Ramiz osjeti se ikako, svako malo strepim kad je kod Luiza da ne napravi neku glupost

moramo ovako nastaviti u drugom pa i bolje, moramo zabiti jos koji gol i osigurati tu pobjedu

Odlicno igramo zasad ,Azar ubija u napadu a Kejhil u odbrani .Steta za Baneta ,glupo se povrijedio 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.