Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fredy Guarín (Kolumbija, 1986)

Istaknuti odgovori

Chelsea nije rehabilitacioni centar da uzima porsnule igrace i pokusava da ih vraca u zivot. 

Ili kupuj kako treba, ili nemoj uopste !

De ne drami. To znaci da Inter nikako nije smio uzeti raspalog Sneijdera iz Reala jerbo nisu rehabilitacioni centar, ili L'pool Coutinha koji je poceo trunuti u Interu itd. itd. Daj da vidimo covjeka prvo. Mozda nas usere.

• Odgovori 58
  • Pregledi 5,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Meni nikako nije jasno postoji li ijedan DMF ili CMF u Chelseajevoj akademiji koji ima pravo nastupa za prvi tim. Pa bar probati nešto prije nego se dovede igrač sa strane.

Meni nikako nije jasno postoji li ijedan DMF ili CMF u Chelseajevoj akademiji koji ima pravo nastupa za prvi tim. Pa bar probati nešto prije nego se dovede igrač sa strane.

Naravno, zove se Nathaniel Chalobah i na posudbi je u Forestu.

Pored njega, Ruben Loftus-Cheek.

Naravno da ne moze Lamps vise, covjek je uveliko u godinama. U toj 4 2 3 1 formaciji koju igramo zadnjih par godina on vise ne igra na poziciji na kojoj je igrao u 4 3 3 sistemu, sada ima mnogo vise defanzivnih zadataka, mora vise trcati a u godinama u kojim je on sada to je jako tesko. Rami dosta trci i nadopunjuje Franka cesto ali to naravno nije to.

Ma glupost ljudi moji.

Kad mi mi htjeli modrica da se rijesimo pozicije CM i eto jos nismo.

Il dovedite neku WC igracinu il nemoj dzaba gomilat. Ako cemo se patit da se patimo sa ovim sto imamo

• Autor

Il dovedite neku WC igracinu il nemoj dzaba gomilat.

Guarin to i jeste, no, u malo drukčijem smislu :D

Ako ovaj potpise, na prvom sledecem treningu U19 tima pozeleti momcima svu srecu i raspustiti kompletan sastav. Nema svrhe da i dalje trunu u Chelsea-ju.

Ako ovaj potpise, na prvom sledecem treningu U19 tima pozeleti momcima svu srecu i raspustiti kompletan sastav. Nema svrhe da i dalje trunu u Chelsea-ju.

-->Vitesse.

Kad bi dovodio nekog CM/DM, još iz mrtvog Intera, naravno, izbor je samo jedan - Mateo Kovačić.

Ali smatram da nikog ne treba dovoditi... zaboravljeni Josh McEachran

Kad čovjek malo razmisli, Kolumbija bi mogla biti hit na SP pa bolje da se dovede igrača za manju lovu ranije. Ali svejedno, nije dovoljno kvalitetan za nas.
Here is more on the story that we brought you earlier that Fredy Guarinhas confirmed Chelsea are in talks to sign him, but that the Colombian is happy to stay at Inter Milan.
There is a negotiation ongoing and I cannot deny it. I have not spoken with Mourinho, but my agent did it. Now I just think of Inter and I want to stay here, we'll see what happens.

Drago mi je da si srecan, ostani tamo !

http://www1.skysports.com/transfer-centre/

• 2 sedmice kasnije...

Ako se vec ima namjera da se u ovom prelaznom roku dovede centralni veznjak onda mislim da ima i boljih rješenja.

Sada kada je i Lampard povređen ta pozicija centralnog veznjaka nam je kritična,ja da sam na mjestu Mourinha ja bi na tom mjestu ovih mjesec dana dok nema Lamparda forsirao De Bruynea..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.